הייתי.........

moon67

New member
הייתי......... ../images/Emo23.gif

הייתי עומדת מולך ערומה פושטת את חולצתך ומלטפת את כולך נושקת לצאוורך ויורדת לאט לאט לאורך קו החזה שלך עד לטבור מתענגת בסיבוביות עם הלשון מהטבור ועד לשער המפשעה עולה חזרה בנשיקות לחלוחיות ומלטפת את גבך פעם כריות האצבעות ופעם לשון מלמעלה ועד למעתה את ישבנך המוצק את הירכיים עד לבהונות עד שלו תוכל יותר ובתשוקה תפיל אותי על המיטה ונתעלס ............. הייתי ........ ובטח תגיע מאוחר שוב בפנים כעוסות היי מה שלומך תישאל סתם בשביל השאלה ואני אשאל חזרה ואתה תענה כרגיל : חרא איך היה לי ....... ושוב העשה לך קפה ואשכיב את הילדיים ו... אגיש לך לאכול .......ואלך לישון עם דמעות בעניים ועם יד שמאל.......

עשית לי עצוב...

איך חיים כך...? עשית אותי עצוב, אני מנסה לדמיין את המצב, ולא ממש שמח... אבל אם אני מדמיין את מה שאת מדמניינת, זה כבר הרבה יותר טוב!

moon67

New member
מדמיינת.......

חופשי חיה בדמיון וזה אחלה.... חוץ מיזה על תיהיה עצוב מתותוק..... דמיין.......

מדמיין ש...

לא עצוב ממש... יש בזה צד חיובי, זה הביא אותך לרמות דמיון גבוהות ביותר אני מניח... אשמח לשמוע.. ולהשמיע...

taltal0n

New member
אתה וההיא כמו זוג יונים , פשוט 2 דיסלקטים ../images/Emo70.gif

taltal0n

New member
כמה טעויות כתיב ../images/Emo70.gif ועל סימני פיסוק, שמעת ../images/Emo35.gif

אללה איסטור !!!!

אתה כזה סתום

חבל שזאת הדרך שבה בחרתי להגיב בפעם הראשונה בפורום,אבל פשוט לא יכולתי להתאפק! תרגע ומהר!מי שם אותך לשופט ולמבקר..נטלת לעצמך יותר מדי חירות!פשוט סתום..

bugbuster

New member
להרגיע בבקשה

שרפה לא מכבים בנפט. אכן תגובות טלטלון אינן אסטטיות [(בהמעטה,) וכבר הוער לו על כך] ואין זה אומר שמזמינות תגובות נגדיות גסות. תגובה ניתן לנסח עניינית וללא פשרות אך בצורה מנומסת. אז להרגיע בבקשה! אשר להערות סגנון צורה איכות ותוכן לכתיבות בפורום, הן לא רק מתבקשות, הן מתחייבות ומעודדות מאוד ולצערי ממועטות. הייתי שמח לפחות הערות מסוג <סבבה ובאב- אללה,> <ריגשת אותי,>< יו מאמי איזו גדולה,> שהן מחמיאות ברובד גילוי התייחסות אך אינן תורמות לשיפור הכתיבה שזו מטרת הפורום.
הכתיבה <הייתי> אכן כתיבה 'רזה.' טעויות הכתיב אינן מוסיפות לה. (בהמעטה.) זה מבחינת הצורה. מבחינת התוכן - הרגש המועלה בכתיבה מעולה, זועק ונוגע חזק חזק. זו כתיבה מתומצתת שביספר שורות ספורות פורשת ומתארת מצב קיומי ומהבחינה הזו היא סיפור נהדר בעוצמה שבפיסקת הסיום.
moon67 היקרה, הייתי ממליץ לערוך את הכתיבה מחדש, לנקות את שגיאות הכתיב, להוריד את שלוש הנקודות והחשוב מכל, להמשיך ולכתוב ולכתוב.
ברוכה הבאה

למעלה