הייתי שמחה לקבל עצה

הייתי שמחה לקבל עצה

הייי אז זהו הסיפור שלי.... לא מזמן נכנסתי למסגרת לימודים חדשה...שם הכרתי בחורה,ושהכירה לי דברים חדשים...עד שהכרתי אותה לא היו לי התנסיות עם בחורות ולא ממש התעסקתי בנושא .למרות שמדי פעם היו לי מחשבות בעניין. הייתי מאוד מבולבלת כי מצד אחד ממש נהנתי איתה והיה לי ממש כיף איתה ומצד שני לא הייתי מוכנה לצאת בהגדרה מסויימת כלומר להיכנס איתה לקשר. היא הייתה ממש בסדר וניסתה לעזור לי ובשלב מסויים שהבינה שאני הגעתי להחלטה שלי (להישאר "סטרייטת") היא תפסה מרחק והתרחקה.אני ממשיכה לראות אותה כמעט כל יום ואנחנו כמעט שלא מדברות וזה מצב שממש קשה לי איתו כי היא חסרה לי ואני מתגעגת אליה ואני כל הזמן מוצאת את עצמי שואלת אם עשיתי את ההחלטה הנכונה?האם אפשר לברוח מרגש? אשמח לקבל עצות ותגובות בעניין....

chocolate1

New member
פוחדת להרגיש,יקרה :)

כל החלטה חשובה בחיים שלנו מביאה עימה לבטים.אנחנו כל הזמן מנסים לבדוק אם עשינו את ההחלטות הנכונות. ממה שאת מספרת ההחלטה שקיבלת אינה קלה והיא דורשת אומץ רב. כפי שכתבת הבחורה שאת מדברת עליה היתה הניסיון הראשון שלך עם בנות. לא משנה איך אנחנו מגדירים את עצמנו זהו דבר מלחיץ,מבלבל ומעלה בנו שאלות רבות. זה בוודאי קשה יותר כאשר נוצרת התרחקות בשל כך. השאלות שאת מעלה הן חשובות,אך לצערי התשובות היחידות נמצאות אצלך. רק את יודעת אם הגעגוע לחברה הזאת הוא געגוע כמו לכל חבר/ידיד שבגלל סיבות שונות נוצר ריחוק ממנו או שהגעגוע הזה מגיע ממקום אחר? רק את יודעת אילו תהיות מציפות אותך? ומאילו רגשות את בורחת (כפי שאלת)... אני אשמח לשמוע עוד על התחושות שלך והשאלות שעולות בך ... במידה ותרצי להמשיך ולדבר אני שולחת לך פרטים נוספים במסר אישי... מה שכן חשוב שתזכרי שבמידה ואנו רוצים, החלטה ניתן לשנות ומותר לנו להיות מבולבלים. עם זאת אם החלטת להשאר "סטרייטית" וזו באמת ההחלטה שגורמת לך להרגיש שהיא הנכונה עבורך,את יכולה לנסות ולדבר עם החברה הזאת ולבקש ממנה לנסות ולהשאר חברות רגילות. מקווה שיכלתי לעזור... שירן.מלווה צעירה בארגון הנוער הגאה

mamilital

New member
הייי

ההחלטה שלך להישאר סטרייטית אולי נוסעת מהשם שלך? " פוחדת להרגיש" לברוח מרגש זה בלתי אפשרי מאמי, אך ניתן ללכת איתו. כלומר, אל תנסי להתעלם מהרגש שלך אליה, פשוט תהני מזה ותנסי להטוות את זה לכיוון אחר או אחרת. מי שבאמת רוצה אותך, צריכה לדעת לקבל כל החלטה שלך. תמשיכי לאהוב מאמי, זה סם החיים :)

marik

New member
אולי שווה לנסות...

אולי שווה לך לנסות לתפוז איתה שיחה והסביר לה שאת כן מעוניינת להיות ידידה שלה אבל בלי מיניות מעורבת. ז"א - ידידות רגילה ולא זוגיות מינית. דברי איתה ותראי לאן נושבת הרוח.

למעלה