הייתי שם

הומינר

New member
הייתי שם

מי שזוכר , ומי שלא זוכר, אילן עינברי הזמין אותנו לבוא ולשמוע אותו ואת יונה כחולה, והגבירה מן האגם, מספרים סיפורים בפארק הברון רוטשילד, הוזמנתי, ובאתי, וראיתי, זה שאני באתי זה לא קונץ, כי אני גר קרוב מאוד, אבל זה שכל עם ישראל בא לראות ולשמוע זה כבר ענין אחר, ראיתי קצת את הגבירה, באתי לקראת הסוף, כאשר המלך והשרים נישאים באניה ברוח שהצייר הקטן צייר, והרוח נשאה אותם הרחק הרחק, לתועלת הציבור, ( היינו צריכים כיום צייר כזה) , ואני האדיוט גיליתי רק בבית שלא צילמתי את הגבירה, וזה מחייב אותי לבוא לעוד אירוע, ואני מתחייב, לפני זה ראיתי את אורה אביב, שאותה אינני מכיר מהפורום, זו היתה הראשונה שפגשתי, והיא כיוונה אותי לאחרים, לקראת היציאה פגשתי את אילן ואת יונה כחולה, ושמעתי סיפור שלם של אילן, המימיקה והרטוריקה שלו מרתקים את הילדים, והם נענים לשיתוף פעולה עימו, ממש מדהים, גיליתי, עד כמה אני עדיין צריך ללמוד, וכהוכחה שאכן ראיתי אני מצרף תמונות

ואני פגשתי את הומינר../images/Emo13.gif

הלכתי מאחוריו בשביל הגן ושמעתי אותו מדבר. פתאום החווה בידו תנועה כדי להדגיש משהו שאמר וחשבתי לעצמי "זו תנועה של מספר סיפורים". כעבור זמן קצר הסתבר שלא טעיתי
כך שגם אם יש לך מה ללמוד, אתה בהחלט בכיוון
צרפתי תמונות שצילמתי לגלריות כך שתוכלו לראות קצת קצת ממה שאנחנו ראינו. לא, לא צילמתי את עצמי אבל צילמתי את מעגל הפיות שלידו אני מספרת בכל פעם. אני מצרפת את התצלום להודעה ואת השאר תראו בגלריה. הומינר - היה נעים לפגוש ולגלות מי מאחורי הכינוי. חג-שמח

למעלה