הייתי שם שוב

אלסי

New member
הייתי שם שוב

ושוב זה נגמר לפני שהתחיל. טיפול מהיר,לא התנהל מי יודע מה אבל בטא ראשונה חיובית וגבוהה מאד בערך ביום ההולדת שלי.וזה לא נמשך תקין. הייתי רגועה לכל אורך הטיפול וההמתנה אבל לא העזתי להיות מאושרת גם כשהרופאים עצמם יצאו מגדרם לאור התוצאות הראשונות. זה מה שנסיון כואב עושה. מאבדים גם את האפשרות לשמוח כשעוד מותר. אני נפרדת מכם, בעיקר מהשותפים הותיקים שלי למסע הזה הלא ממושמש. אני לא חוזרת יותר.

מיכל ק-ש

New member
אלסי

אין מילים. כל הגוף צמרמורת אחת גדולה. מקווה שכשאת אומרת שאת לא חוזרת יותר, את מתכוונת רק לפורום... מיכל

חושחש

New member
בהצלחה בכל דרך שתבחרי

אלסי הכאב כואב לא נשלט כל כך מבינה אותך בהצלחה בכל דרך שתבחרי העיקר שתגיעי לדרך הנכונה ולסופה. אנחנו תמיד נקבלך בשמחה בהצלחה חושחש

עמית@

New member
אלסי!!!!!!

אני דואגת ומפחדת ועצובה. שולחת לך מסר את לא חייבת לענות.

אולה *

New member
../images/Emo93.gif

אלסי יקרה! אין לי מספיק מילים לנחם. ואני רק מקווה שאת לא ממש תלכי, אלא תנוחי ותחזרי. כי אנחנו כ"כ רוצים שתצליחי.

לא מצליח על איזה מקש ללחוץ קודם

אני אנסה לתאר את מה שעובר עלי כרגע האצבעות מרחפות מעל המקלדת מנסות לנחות על אות כזו או אחרת ושניה לפני שלוחץ על האות האצבע עולה למעלה לא רוצה ללחוץ אז מנסה שוב לבחור אות ראשונה, אפילו אין לי מושג לאיזו מילה האות הזו תהיה שייכת ושוב ההיסוס, ושוב הסירוב ללחוץ אז בחרתי במקום לכתוב את המחשבות שמתרוצצות לי בראש, לתאר את מה שהאצבעות חשות מה המחשבות ? לא יודע. המון ומכל הסוגים מה מקווה ? שאת שלמה אם מה שאת מחליטה, תעזבי מה דעתנו, אלו החיים שלך מה שולח ? המון אהבה ותקווה ואכפתיות מה זה ייתן ? העתיד יגיד תשמרי על עצמך ועל שלמות נפשך יקירה ובקשה קטנה - ברגע שתחליטי שאת כן צריכה או רוצה עזרה מחברים וותיקים ולא וותיקים ולא חברים וכל העולם - את תביישי לבקש. זה הכי לגיטימי שבעולם

וסליחה על שגיאות הדפוס

ככה זה כשהאצבעות מסרבות להקליד ומרוב מהירות לא שמתי את הנשיקה והלב והחיבוק ואת השם שלי בסוף ההודעה
ליאור

פפושקי

New member
אלסי היקרה

אני לא זוכרת מה בדיוק עברת, אבל קשה היה לי לקרוא את היאוש שזעק מבין השורות. למה את מתכוונת שאת לא חוזרת יותר? תעשי לנו טובה ותרגיעי אותנו קצת. תשפכי קצת יותר אור על מה שקרה.האם אכן הגעת לסוף הדרך או שמא יש עוד תקווה? מחבקת ומנשקת אותך (שוב למרות שאנו לא מכירות אבל הלב אומר אחרת)

מרב.

New member
אלסינקי- - - - - - - - - - - - - -

העיניים מוצפות והלב גדוש, והמילים ריקות מתוכן. מה כבר יש לכתוב, מה כבר יש להגיד, כי שום מחשבה, מילה או כוונה לא יגידו מאומה מהכאב שנמצא בלב. אני אני אני אני לא יודעת איך לנחם, יודעת שלא יכולה. ואני רק שולחת גלים של אהבה, חבל לטפס עליו לאט לאט, וחיבוק מלא דמעות (שמתפרצות עכשיו) אוהבת וכואבת, מרב

קייצית

New member
אלסי יקרה ../images/Emo24.gif

אני לא מהוותיקות, ולמרות השם הרע שיצא לסימן החיבוק שולחת לך חיבוק גדול. העצב מההודעה שלך היכה אותי חזק, הלואי שהייתי יכולה לעזור. שלך, קייצית

עידית ד

New member
אהובה שלי

מעולם לא חשבתי שאוכל להרגיש כאב של חבר כל כך חזק בתוכי. הלב שלי שבור והמילים התייבשו לי. לא נתת לי להיות איתך בטיפול הזה - ואני מבינה אבל אני מקווה שתתני לי להיות איתך עכשיו, בשלב הקשה הזה. חברה אהובה שלי, אני לא נותנת לך ללכת לשום מקום ואני גם לא אתן לחלום הכל כך חזק ומתוק שלך להיגמר. יש בתוכי עכשיו כל כך הרבה להגיד והכל מבולבל ולא מרוכז, הכאב אני חושבת מבלגן לי את הכל... אז תבין ונדבר בטלפון או שנפגש. רק עוד מילה אחת ודיי.... אני אוהבת אותך שבלולית שלי ואני לא אתן לך ליפול, את שומעת?!

אל תתייאשי../images/Emo39.gif

אלסי היקרה, אנחנו עדיין לא מכירות אני די חדשה כאן ועצוב לי נורא לשמוע שאת מתייאשת. אני לא יודעת את כל הפרטים אבל מקווה מאד שתחזרי כי אני בטוחה שאי שם יש תינוק קטנטן שמקווה שתיהייה לו אמא כמוך.

אלסי אהובה ../images/Emo14.gif

הלב שלי נשבר, פשוט כך, עיניי זולגות דמעות ואני מרגישה את תחושת הצריבה של התסכול והייאוש. אני עצובה וכואבת, ואין לי מילות ניחומים. שולחת לך את כל הכוחות שיש בי ואומרת לך שאני כאן בשבילך. מחבקת חזק ככל כוחי.

זה נשמע כל כך סופי והחלטי

המילים האל "אני לא חוזרת יותר." ואני מניחה שזו החלטה שהתקבלה אחרי הרבה הרבה מחשבה והתחבטות. עצוב וקשה לשמוע על חותרת שהגיעה לקצה גבול היכולת שלה ומניחה את המשוטים. יש בזה הרבה אומץ, לדעת מתי די. והרבה הרבה כאב. והויתור... אז אם זה מה שהחלטת ואת יודעת שזה מה שנכון, אני מאוד מקווה ומאחלת לך שתמצאי לך השלמה, שלווה וקבלה. אלסי, אני מאחלת לך כל כך הרבה טוב

טביקאט

New member
אלסי-

ההודעה שלך היתה כמו נוק-אאוט. הפילה לקרשים- לנפילה שאי אפשר לקום ממנה. וחונק, כ"כ חונק בגרון... כואב לי חוסר התקווה. וכואב לי הכאב וכ"כ רוצה לחבק- ולשתוק. אני פה אם את רוצה. ואוהבת הרבה טביקאט

רומי^^

New member
ואו - כמה כאב בכל כך מעט כתוב

וצר לי
צר לי על שממש אין לי מה לומר.
יושבת מול המסך ומנסה לחשוב מה לכתוב לך - והראש פשוט רייק. לא מצליחה. אשלח לך מסר כשאמצא את המילים הנכונות, אם ישנן בכלל כאלו. שולחת לך חיבוק גדול וכואב לבינתיים.

neta2

New member
כואב, כואב נורא../images/Emo7.gif

אני קוראת את מה שכתבת, ואין את המילים המתאימות לעידוד או בקשה שתישארי.. כולי תקוה שאת רק עוזבת את הפורום, ובעצם את ממשיכה לחתור ליעד הכל כך נכסף.. ואם זה אכן כך , אז קחי ממני , עוד יד שתעזור לךך להגיע כבר לחוף ההוא. ואם החלטת שלא לנסות יותר, להרים ידיים ולהפסיק טיפולים אזי צר לי, ועצוב לי וקשה לי מאד. לפי מיטב הבנתי עברת דרך ארוכה ולא קלה, בה הצלחת אפילו לזמן מועט להרגיש חווית בטא חיובית וכלכך מצטערת שזה לא מומש. מחזיקה אצבעות ומקוה שבכל זאת עוד תשובי לנסות ולא תוותרי על החלום הגדול. ומה שלא תעשי - המון הצלחה.

למעלה