הייתי שם שוב

anatgri

New member
בהצלחה בכל דרך כזו או אחרת

אלסי יקרה! לא הכרתי אותך אך כל כך מבינה אותך ומזדהה. כן, גם אני עברתי את זה כל כך הרבה פעמים. אין לי מה לומר. נראה שאת ההחלטה כבר קיבלת . בהצלחה בכל דרך שתיבחרי והעיקר שיהיה לך טוב כך או אחרת. כשאני כתבתי כאן לפני כחודשיים "מפסיקה לשוט" (התחלנו בהליכי אימוץ) כתבו לי "שזו לא הפסקה אלא בחירה בזרם אחר" וזה כל כך נכון. אז בהצלחה והכי חשוב שתהיי שלמה עם עצמך! מושיטה לך כתף ואני לרשותך גם במסרים. ענת

אלסי יקרה ../images/Emo14.gif

כל כך עצוב, וקשה לבחור את המלים. אני כל כך מצטערת ועצובה איתך. אני גם רוצה לומר לך תודה על כך שהיית כאן בשבילי כל כך הרבה פעמים - עזרת, עודדת, ענית לי על שאלות. חיבוק גדול ואוהב, שטרודל

kasa

New member
אלסי, יקרה,

לא ממש מכירה אותך, אבל - היה לי נורא עצוב לקרוא את הודעתך
מקווה שבכל-זאת, לאחר המפח הגדול, תשובי לחתור, במלוא המרץ...ולא תוותרי.

טלי2

New member
אלסי יקרה

המלים שלך נתקעו לי בגרון כמו גוש גדול מכאיב "אני לא חוזרת יותר" לא ממש הבנתי, אבל אני מקווה שאת פונה לדרך אחרת שתיטיב עימך. כואבת איתך מחזקת אותך ובטוחה שעוד תהיי לאם.

תוליק

New member
מה שאכתוב לעולם לא יהיה נכון דיו

אני מאחלת לך בהצלחה. כואב לי לשמוע - אבל אני חושבת שאני מבינה (עד כמה שאפשר להכנס לנעלי אחר שעבר הרבנ כמוך ולהבינו) יברכך ה´ וישמרך. ישא ה´ פניו אליך וישם לך שלום (ושלווה)

הרמוניה

New member
אלסי אהובה

כמה כאב יכול הלב להכיל? אני אתקשר. כשיתאים לך- תעני הרמוניה

שושי @:-)

New member
שבלול שלי שנמצא עכשיו בתוך קונכיה

אני יודעת שטלפונים ממני לא ממש יעזרו עכשיו אני יודעת כמה הכאב חד כמה לא רוצים להרגיש אותו יותר כמה לא רוצים כלום ולא רוצים בכלל.... ילדה, החיים נראה לי חזקים מאיתנו והנה אני שחשבתי שאין לי מה לחפש פה יותר מוצאת את עצמי ממשיכה לחיות ואפילו לחייך גם את ילדה - שבלול קטן אולי את נמצאת בתקופת חורף קשה, הקיץ יגיע ולאט לאט את תצאי מהקונכיה ותראי את השמש העולה השמים הכחולים והחיים שהם בכל זאת לפעמים לא כ"כ נוראים וכשתצאי - אני אהיה שם עם עוגה נרות והמון גלידה אחכה לך לסקס
ולא אבגוד עם אף אחד (אפילו לא עם סמנטה) עברי את כל התהליך בשלמותו על תוותרי על אף שלב כי זו אחת הדרכים להחלמה. מחכה ליום שתצאי בסבלנות עד אז מבטיחה - ראי אזהרה אין לך יותר מזכירה
אוהבת אותך מפה עד השמים שושי שיש לך המון דמעות בעיניים

שושי @:-)

New member
לך אני יודעת שיש דמעות בעיניים

אבל התכוונתי אלי שושי שיש לה המון דמעות בעיניים

זוליק

New member
אלסי ../images/Emo24.gif

קראתי את ההודעה שלך מס´ פעמים ויש בה כל כך הרבה כאב
תקחי לך את הזמן שלך עד שתתחזקי ותתאוששי ואני מאוד מקווה שאז - תשובי למסע עם כוחות מחודשים ותגשימי את חלומך, כי על חלומות אסור לוותר. מאחלת לך המון הצלחה בכל דרך שתבחרי ותמיד תזכרי שכאן יש לך
חם אוהב ותומך, כמעט 24 שעות ביממה.

אופה3

New member
אלסי היקרה, מקווה שלאן שתלכי,

אלוקים יברך אותך, ויצליח את דרכיך, כואב לקרוא את מילותיך, אבל מקווה שבאיזשהי דרך, תינוקך יגיע אליך. כל טוב האופה

../images/Emo14.gif כואב נורא לקרוא

את נחרצת כל כך. שולחת חיבוק חזק וארוך והרבה אהבה לאשה אמיצה.

נוג

New member
לאלסי ../images/Emo14.gif שולחת ../images/Emo24.gif

היי, כל כך כואבת איתך הגרון, חנוק ותחושה שהלב נחמץ. והמילים פשוט תקועות בגרון. אני מכירה את המקום היאוש ותחושת סוף הדרך. תקחי לך את הזמן ואת המרחב לאסוף לאט לאט את השברים ולהתמודד עם העוצמה של הכאב והאכזבה כל השנים והטיפולים. אני מקווה שתמצאי קצת כוחות להמשיך בכל דרך שתבחרי שנכונה עבורך, אני יודעת שזה לא תמיד מנחם אבל לפעמים במקום הכי לא צפוי נוצרת עוד טיפת תקווה.
חם ואוהב נוג

יפעתי&

New member
אלסי יקרה ../images/Emo14.gif

אין לי מילים רק ערימה של טישואים המיון חיבוקים ושתיקה... מאחלת לך רק טוב

נועם@בת

New member
אני בוכה ../images/Emo7.gif

לא אשקר ואומר שבוכה רק בשבילך. בוכה איתך אבל גם קצת בשבילי. ככה להגיד נפרדת, נוטשת, עוזבת, קומלת... זה מכאיב. מכאיב לשמוע ומכאיב להינטש. וכן... מכאיב להיות חברה למסע שנשארה מאחור. מפחיד כי חתרנו ביחד. אני עם השק שלי ואת עם השק שלך. ואת לקחת את השק, ירדת לחוף ופתאום לא חוזרת. ואני בוחנת את השק שלי, ותוהה מה יעלה בגורלו. מה יעלה בגורלי. נשארתי די חסרת מילים מול המשפט האחרון שלך, כל כך יבש, כל כך קצר, כל כך מוחלט. כאילו המגילות שכתבת ומחקת בשנים האחרונות כונסו כולם למשפט של 4 מילים שברחת ממנו כל הזמן. כואב לי אלסי, כואב שככה נגמר המסע. אני מקוה שלמרות הכל, זה לא סוף המסע לילד. שעוד יהיו ערוצים אחרים לאמהות. שיום אחד יהיה לך הילד שיקרא לך אמא. ואם לא יצא מרחמך, לפחות יכנס היטב לליבך.
נועם

אלסי

New member
קראתי הכל

כל הודעה וכל מסר עם התרגשות והרבה בכי ,ובעיקר הכרת תודה על החיבוק מכולכם כאן.ואני ,שמחוברת כל כך למילה הכתובה, לא מוצאת הפעם מילות סיום.

מיכל25אב

New member
אלסי,

אנחנו לא מכירות,גם בפורום הזה אני יותר בין החדשות מאשר הוותיקות,ואיכשהוא ההודעה שלך לא יצאה לי מהראש-אולי האמת הצועקת שבה, אולי התחושה המתסכלת שכולנו חווינו ברמה כזו או אחרת,ואולי זו פשוט אחריות הדדית-חתירה משותפת של כולנו כל אחד למטרתו.. אני כותבת כאן כדי שתדעי שאת לא לבד,אני שולחת לך מכאן חיבוק ואשמח לעזור לך עוד ככל שניתן.שלך מיכ. "כל מי שיש לו איזה למה שלמענו יחיה-יוכל להתמודד כמעט עם כל איך.."/ניטשה.

ziziub

New member
אלסי רק אהבה וחיבוק../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אלסי יקרה, הרבה עידוד ותמיכה, חיבוקים מהצפון ואלפי נשיקות. אל תתיאשי, הכעס על הכישלון יעבור והרצון העז להיות אם, יגבור על המרירות ואנו נשמח לקרוא, בע"ה על הצלחתך בפעם הבאה. נוחי לך, התחזקי וחיזרי אלינו, כי אנו אוהבים אותך גם אם לא כל כך מכירים. חישבי טוב ובע"ה יהיה טוב, אמן. סיגלי

anatc

New member
נשמע מייאש ומפחיד,הלוואי ותשני דעתך

לא הספקתי להכיר אותך, לבד מהתייחסות חכמה שלך לשאלות שלי. הניסיון והידע שלך מגיעים, מן הסתם, מתקופת טיפולים ארוכה ומתסכלת, והנה את מודיעה לנו שהרמת ידיים. אני יודעת שיש לך את כל ה"סיבות" שבעולם להחליט כל החלטה שהיא, אני רק מרגישה רע לראות "חותרת מצטיינת" תולה את המשוטים על הקיר והופכת אותם למצבה לחלום שלא הוגשם. מקווה שההחלטה הפיכה אשמח לחזק אותך אבל אני לא יודעת איך ענת

אלסי..

מהיום שראיתי את ההודעה שלך רציתי לכתוב... פשוט לא מצליחה למצוא את המילים המתאימות או הנכונות (אם ישנן כאלה).. כשקראתי את ההודעה שלך הרגשתי כמין מחנק בגרון... למרות שאנו לא מכירות, רוצה לנסות לתת עוד חיזוק אחד (אפילו פיצפון) אבל להוסיף... אני מקווה שבכל זאת תצליחי להרים משוטייך ולחתור עוד קצת, אפילו שהים סוער כל כך... אנחנו מכאן נמשיך לעודד כמה שניתן... רוצה שתצליחי ובגדול... זהו, רק הוצאתי מה שבלב... כי לא ידעתי מה לכתוב באמת!

למעלה