הייתי שינוי, עכשיו...

meirkl

New member
הייתי שינוי, עכשיו...

אנחנו באים בטענות לזיגזג של מנהיגים, שדעותיהם מתחלפות לפי מצב הרוח, לפי הרוח והגשם, ולפי סוג המאזינים שלהם. ומה עלינו? נתקלתי כאן אין ספור פעמים במשפט כמו: הפסדתם אותי, הייתי שינוי ועכשיו... למה מה קרה? מישהו אמר משפט או מילה שלא מצאה חן בעיני השומע/קורא? האם הבחירה במפלגה היא כל כך אקראית עד כדי שנתונה לשינוי כל שני וחמישי? ובגלל דברים שוליים ולא בגלל המהות והעיקר? זה מעציב למדי שזו הגישה. חברה תבינו, המצב החברתי הפנימי בארץ יביא אותנו לאסון ולאיום קיומי. אל תהיו כבת היענה הטומנת ראשה בחול.

ronen1981

New member
אל תקח ללב אחרת תיכנס לדיכאון

ותהיה מתוסכל. על כל אחד שעוזב בגלל שטות יש אחד שבא. ואלה ש"עוזבים" לא ברור שאכן יעזבו ביום הבחירות. תמשיך להסביר עמדתה של שינוי בצורה מנומקת והיה בטוח שיהיה בסדר. הבעיה היא שרוב האנשים לא מתעמקים בפוליטיקה ולכן ההצבעה שלהם היא על דברים שטחים יחסית. אני לא פעם אמרתי לאנשים תנו לי לפחות חצי שעה ואתם רוב הסיכויים מצביעים לשינוי יש כאלה שנותנים ואכן הם נוטים לכיוון שינוי וזאת כי פשוט אני נותן להם עומק בראית המצב.

אני חושב שדווקא אנדרי פה אמר

ש"אם שינוי ינטו ימינה או שמאלה אז הם יאבדו 50% ממצביעיהם". והוא צדק. שינוי נטו ימינה ותראו מה קרה.

אנדרי ז

New member
יש פה הסקת מסקנות נחפזת מדי

אי-אפשר לתפוס כל הצהרה בודדת כנטייה לכיוון מסויים. שינוי נזהרת מאוד לשמור על הקו המרכזי שלה, וכשם שרוב המועמדים ברשימה שלנו לכנסת נוטים שמאלה וזה לא הופך אותנו למפלגה שמאלנית, כך גם הצהרה כזו או אחרת, במיוחד שניתנים לה פירושים לא נכונים, לא תהפוך אותנו למפלגת ימין. ואת זה אני במיוחד יכול לומר בהיותי בעל נטייה שמאלה.

meirkl

New member
העקשנות שלך מרשימה

אתה ממשיך לא לתת לעובדות להפריע לך. שינוי לא הלכו ימינה ולא הלכו שמאלה. להיות מרכז זה לא קו בעובי מילימיטר, קו דמיוני שבין שמאל וימין. מפלגת מרכז זה מפלגה בה יש מאלנים מתונים מאוד וימניים מתונים מאוד, והקו המדיני הוא קו של פשרה ששני הצדדים יכולים להסכים לו ולחיות איתו. החיים הם לא שחור לבן. (הם שחורים עם כתמים אפורים) והפיקניק יהיה בעולם הבא.

לא להסכים ללכת עם ממשלת שמאל

כשאפילו המפד"ל הלכו ב99´ עם ממשלה כזאת, זה לא מרכז, זה ימין. ודי לנסות לתרץ ש"הוא התכוון רק לערבים שנגד ישראל", כי זה לא מה שהוא אמר. פרט לכך, לא ברור לי באיזו זכות הוא מחליט על דבר כל כך חשוב בלי הצבעה. מה זה כאן, מרצ?

meirkl

New member
ומי נשאר בממשלה הזו בשעת מבחן?

לכן שרון ראש ממשלה היום, זו התוצאה. ומאות הרוגים מאז.

ולמה בדיוק שהמפד"ל לא ירצו את שרון

בתור ראש ממשלה? תחשוב קצת... הם לא חייבים לעבודה כלום.

meirkl

New member
הם רוצים, אז מה?

הם 4 חברי כנסת שינסו לזחול לממשלה, כדי לא להיעלם במרחבי האופוזיציה. אבל אם יש שינוי עבודה ליכוד (יחד 70) אז הם יזחלו פנימה ללא תנאים וללא ויתור לדרישותיהם. איפה הבעיה?

אבל אז לא ממש ממשלת מרכז.

ממשלה בראשות הליכוד, עם מפד"ל שינוי והעבודה, היא ממשלה עם נטייה ימנית. ובכל מקרה, אתה רואה את לפיד מסתדר עם איתם?

meirkl

New member
לא רואה

אבל אולי איתם עושה לנו את העבודה. אמר שלא ישב עם שינוי.

למעלה