הייתי רוצה....

הייתי רוצה....

שתחכה לי בחדר צונן ונעים. תפשיט ממני את כל מה שעלי. תקח אותי יד ביד לאמבטיה. תרחץ אותי. תבחן כל פינה בגופי. תלטף. תגע. תחדור באצבעותיך... תשכיב אותי על המיטה. תלטף את גופי עד שיתייבש. תנשום אותי. תריח את הגוף הנקי שלי. תלטף את פנים יריכי. תפשק את רגלי. תשמור עליהן פשוקות. תלקק אותי. תטעם אותי. תחדור בלשונך... תשכב לצידי. תתן לי ללטף אותך. לגלות את גופך. להריח אותך. לנשום אותך. לחוש בזקפתך. לטעום את הטיפה הראשונה שלך. תחדור במלוא אונך...

yarivR1

New member
הייתי רוצה

הייתי רוצה להפשיט אותך, להשכיב אותך על הבטן, לעסות את גופך באיטיות. להחדיר שמן שקדים מהול בילנג ילנג לתוך עורך. להרפות את כתפייך, גבך. הייתי רוצה לעסות את רגליך, ללוש את כפות רגלייך, שוקייך, ירכייך. הייתי מעסה, מלטף, לש את התחת שלך, מפשק אותך . הייתי מענג אותך, לשוני על פי הטבעת, כף ידי על דגדנך, ואגודל עמוק בתוך הנרתיק שלך מלטף מבפנים את ביטנך... לפני כמה ימים הייתי רוצה את זה. אבל לא היום. היום אני רוצה לקחת אותך, חזק, מהר. להכנס בך, לזיין אותך, להתפרק בך. בעמידה , בישיבה. שמלתך מופשלת, תחתונייך זרוקים על הרצפה. שדייך חשופים, אך על גופך עוד תלויה החזיה. לחדור אליך חצי לבושה, בסחרור, בטרוף, בלי מחר. אחרי שתגמרי, ותנגבי את זרעי ממך, אז אולי תבוא לנפשי הרגיעה. או אולי פשוט אקום כך מחר.

אני מאוד מצטער,

אבל "ילנג ילנג" (ואני בכלל לא בטוח מה זה) פשוט לא נשמע סקסי או מפתה... דרך אגב, דניאל, לגבי מה שאת כתבת, יפה. באמת יפה יפה.

yarivR1

New member
אני מתפלא עליך ...

טיפה, אתה דוקא חזק ברומנטיקה... ילנג ילנג הוא שמן ארומטי, מאלו ששמים במבערים לריח בבית, או מוספים לשמן בסיסי של עיסוי. ישנם הרבה שמנים, ולכל אחד מהם השפעה שונה. חלקם חריפים יותר כמו מליסה למשל (מצויין לכאבי ראש ... כדי למוסס את התרוץ הראשון ), חלקם מרגיעים יותר כמו רוזמרין למשל. וילנג ילנג הוא אחד האירוטים ביותר.
ודניאל ? לא פחות מילנג ילנג עבורה, לא מדולל ...

אה, נו, אז תגיד שמן עיסוי.

אני אדם פשוט - צריך לדבר אלי במילים פשוטות. אז קוראים לשמן הזה ילנג ילנג, הא? נו, אתם רואים? כל יום לומדים משהו חדש...

למעלה