הייתי רוצה שטיילור

Amber68

New member
הייתי רוצה שטיילור

תמצא את מותה והפעם - NO קאמבקים להחזרתה !! אגב אני מנצלת את השרשור בשביל לדבר קצת על הפרק של היום.. פשוט הרגה אותי השורה של אביה של מנוחתינו לשעבר: "יפה יותר מאי פעם" !! זה היה כל כך קורע.. כל כך ל---א----!! הקטע בין טיילור לרידג' היה מלוקק ומעייף.. אבל נהנתי מכל רגע בשיחה בינו לבין סטפני !! זה היה פשוט מצחיק ומשעשע.. עם יופי שכזה..( ושפתיים שכאלה.. וחזה שכזה..ואני לא אמשיך..) חבל בכלל שהחזירו !! וגבי ותומאס.. טוב.. על זה אני אפילו לא מתכוונת להגיב..

Indiman1

New member
המשך תגובות לפרק של יום א' (ישראל)

היה פרק לא רע.
השיחה בין סטפני לרידג' היתה באמת מצחיקה ולסטפני היו כמה פנינים בפרק כמו: -כשהיא אומרת לרידג' ברוח התקופה "מה זה, תוכנית ריאליטי שאתה צריך לבחור באחת מהן ?". גדול !
-כשהיא נפרדת מרידג' וטיילור היא אומרת להם "זה יהיה היום הראשון של שארית חייכם".
לראשונה, לא סלדתי מסטפי ופיבי... לא יודע מה קרה
מר מיסתורין הופיע לכמה דק' וחידש רק בזה שהוא וטיילור היו מתישהוא ידידים.
שמתם לב שכתומאס הציע נישואים לגבי, זה נראה כאילו היה בא לו להקיא ?
טיילור נראתה היום ממש טוב! (חוץ מהקטע האחרון שהשפתיים שלה מילאו חצי מהמסך וזה היה נורא). נראה לי סירקו לה את הפאה בצורה יפה, וגם נורא טוב לה ירוק!!

238

New member
כן,אני ואמא שלי

בס"ד חושבות שבראדלי מנסה בכח לשכנע אותנו שטיילור לא נראית נורא,אז כל שניה מישהו אחר דוחף לה את המשפט:'את יפה'.הבחור שבא לבקר אותה לעומתזאת-ממש חמוד
וגבי ותומאס

Amber68

New member
חה !! זה באמת היה אחד הרעיונות הכי

מקוריים, יצירתיים וענקיים ששמעתי היום !!

Shiri from the block

Active member
לדעתי טיילור נראתה היום סביר נראה לי זה משו בשיער, סוף סוף יכולתי להסתכל עליה מבלי להסתיר את העיניים../images/Emo6.gif ואממ, וואי אני כל הזמן שוכחת מה רציתי להגיד על הפרקים../images/Emo122.gif אני צריכה לכתוב את זה חח, אז אין לי משו להגיד../images/Emo3.gif

Indiman1

New member
בהחלט

כמו שרשמתי - טוב לה הירוק, וגם למדו לסדר לה את הפאה יפה.

taylor18

New member
לדעתי הבגדים שטילור לובשת

הם ממש לא משהו! החולצה האדומה הזאת שהיא לבשה והחומה לפני זה עם המכנס הגבוה הזה..אני לא מבינה למה מלבישים אותה ככה..בגלל שהיא אמורה להראות צנועה וזה..? אבל חבל היא יכולה להראות הרבה יותר טוב עם בגדים אחרים. ואתם יורדים עליה כל הזמן אבל אל תשכחו שמכריחים אותה ללבוש פיאה , שזה מעצבן מאוד ומכער קצת. כשהיא תוריד אותה היא בטוח תראה יותר טוב..

Amber68

New member
מעניין באמת לדעת.. איזה שיער יש לה

מתחת לפיאה ??

למעלה