הייתי קרוב...אבל לא

ביילי_007

New member
הייתי קרוב...אבל לא

כפי שאתם יודעים, אני חדש בתחום החלומות הצלולים. אני פה רק 3 ימים, במשך אותם 3 לילות נסיתי להיות בחלום צלול, אבל יש לי בעיה, אני יודע שאני נמצא בחלום - אבל משם אני לא יודע מה לעשות, נסיתי להוזיז חפצים - אבל זה לא הלך...

Panther

New member
keep on trying

אתה קרוב מאוד, עצם זה שאתה יודע שאתה נמצא בחלום זה טוב מאוד. תזכיר לעצמך (ואתה יכול גם להגיד את זה תוך כדי החלום) שזה החלום שלך ואתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. אם אתה לא יודע מה אתה רוצה לעשות, אני מציע שתכין רשימה של כמה דברים שאתה רוצה לעשות בחלום צלול ולשנן אותה טוב טוב כל יום לפני שאתה הולך לישון, ובזמן החלום הצלול לעבור על הרשימה אחד אחד. אל תפסיק, כי היכולת תאבד לך. אם תמשיך, תוך שבוע יהיו לך חלומות צלולים מהנים מאוד.

אלקטרה

New member
אולי תנסה

אומנם אני לא כל כך יודעת בתחום אבל מאז שהייתי ילדה קטנה היו חלומות צלולים , אולי זה טבעי בשבילי. אבל בהתחלה לא יכלתי לעשות כלום , יום אחד היה לי חלום ובאצע החלום התחלתי לחשוב על הרגעות הנפש , הייתי רגועה ומשוחררת והדבר השני שקרה הוא שפתאום חשבתי על להזיז משהו והוא זז. מה שאני מנסה להגיד זה שתיהיה בחלום תיהיה משוחרר ורוגע ואל תחשוב יותר מידי פשוט תשחרר את הראש , תחשוב על משהו שאתה רוצה לעשות , ותראה אם זה מצליח...תודיע לי בהצלחה :) :) :) אוהבת אלקטרה!!!

Variety

New member
לשנות דברים!

ביילי_007: ראשית כל, זה שאתה יודע שאתה חולם בחלום, זה כבר קפיצת מדרגה, השאר זה כבר קל מאוד. הנה כמה שיטות לשנות דברים בחלום: שיטת הציפיה: תעשה חצי סיבוב בחלום, ותגיד ברגע שאני אסתובב חזרה, יהיה שם קשת וענן, או כל מה שבא לך. אתה צריך להאמין מאה אחוז אמונים שזה יקרה, ואז תסתובב ומה שביקשת יופיע, אם לא, תנסה שוב. שיטת הטלקינטיקה: בעזרת הידיים או סתם כוח מחשבה, תדמיין אנרגיה שמגיעה לחפץ שברצונך להזיז ושהיא מזיזה אותו לאן שאתה רוצה! אפשר גם להשתמש בשיטה הזו, כדי ליצור דברים, תדמיין שהאנרגיה בונה לאט לאט את מה שאתה רוצה! Variety-

למעלה