הייתי צלול?

הייתי צלול?

בחלומות צלולים בתחילה התעניינתי בזכות סדרה בדיונית כושלת אך אדירה לדעתי "סהרורים" (מד"ב זה מחלה אצלי:) אפילו דיסק שהלחנתי היה בהשראת הרעיון:) וכשגיליתי שזה אמיתי ואפילו רציני... הרעיון של ליהיות מודע לחלום... פתח לי אפשרות לחקור את הדבר שהכי עניין אותי..המוח. אז חקרתי, קראתי...ניסתי.. לא ממש הצלחתי.. אך בעקבות מאמר שקראתי לפני רגע כאן בפורום נזכרתי בניסוי שעשיתי על עצמי פעם.. במיטה לפני שהייתי נרדם הייתי מתרכז וסופר בכפולות של 2... 2..4..8.... וכו ועם כל מספר הייתי מדמיין צורה הנדסית מסויימת שמוכפלת יחד עם המספרים.. במספרים 65 אלף ומעלה היה עולם ומלואו "סביבי"... במבט על זה ..זה נראה שטותי אבל איכשהו הייתי מצליח לעקוב אחר כל פרט וצורה... לא זוכר כלכך מה הייתה מטרת הניסוי (אם כי קראתי לזה מדיטציה) אולי בדקתי עד לאן אוכל לספור בלי להתבלבל.. אבל זכור לי מקרה מדהים שבוא הגעתי ל"מקום אחר" וכנראה לא הייתי מודע לחלוטין אבל בהחלט ידעתי שאני לא "במציאות" ולפני היה ארון/מדפים של קלטות וידאו וכל פעם שנגעתי בקלטת ראיתי דברים וזכרונות מחיי.. ואפילו דברים ששכחתי. זה היה מדהים.. הפרטים.. הסביבה..ההרגשה. עד היום אני לא ממש יודע אם זה היה חלום או ..משהו אחר. מה דעתכם? לא הצלחתי לשחזר או להגיע למצב כזה שוב.. למעשה אני כבר לא מצליח לספור באותה שיטה יותר מ16 אלף בלי לאבד את עצמי..את הצורות ולהתבלבל. נ.ב. אם בלבלתי לכם את המוח יותר מדי, סלחו לי. השעה 2 בלילה..ובשעות כאלו אני מדבר בחופשיות יתרה:)

wee man

New member
שמח לראות שבאת בסוף...

אני כמעט בטוח שמה שעשית היה ווילד. זה בעצמם להגיע לחלום צלול מערנות. אמנם לא ידעת אז שחלמת אבל בכל זאת. זה בעצם חלום צלול מעירנות. מה שחווית אכן היה חלום, צלול, לא יודע, ידעת שאתה חולם? אם כן אז כן... ינון

Variety

New member
תגובה

היי, ברוך הבא לפורום! אני שמח שאתה כותב גם בפורום! מה שלומך? מה שאתה מתאר מאוד נשמע לי כמו שיטת ווילד (חלום צלול מערנות, שיטה שממש כדאי לשלוט בה). מה שתיארת נשמע ממש מעניין ומרתק שהצלחת לבנות עולם ומלואו, אך אני לא בטוח שהבנתי לגמרי. נניח אני מתחיל לספור: 1 (ומדמיין קו)..2 (ומדמיין צלב) 4 (ומדמיין ריבוע) 8 (ומדמיין אוקטגון)...??? ובצורה של 65000, איזה צורה זאת? הצלחת לדמיין אז את הצורה? תלת מימדי? כי לדעתי מה שאתה מתאר יכול להיות שיטה מאוד טובה (רק צריך חוש לתלת מימד, למרות שזה אולי גם מפתח אותו). תודה ששיתפת אותנו בחוויה, חלומות פז, Variety-

אהלן

תודה מה קורה? וובכן.. אני לא בטוח שאוכל ממש לתאר את המצב אבל השיטה/הרעיון היה לספור ולהשאר מודע למספר הצורות שמסביב בלי לשכוח אף אחת מהן.. את מיקומן לדוגמא. אצלי זה היה גלילים כאשר מסביב חלל ריק ושחור מכל כיוון. כשעברתי מספרה 4 ל8 למשל אותם 4 גלילי הועתקו מעט קדימה או לכיוון אחר.. תלוי במספר הגלילים והמרחב הויזואלי. כאשר המספר הגיע למימדים גדולים יותר כמו 8096 ולא יכולתי כבר לראות הלאה.. העתקה הייתה מתבצעת במימד(מרחב) אחר וכך נבנת קומה נוספת מעל/מתחת. במבט לאחור זה נראה לי מוזר ואולי טפשי... אבל היה מעניין באותו עת להסתובב בין הגלילים.. להסתכל בכיוונים שונים וכו´ מוזר אה?

למעלה