הייתי פשוט חייבת

הייתי פשוט חייבת

שלום לכולם, התלבטתי אם לכתוב משהו או לא, ולבסוף החלטתי שאני פשוט חייבת לאור הביזיון שמרחש כאן. בתור אדם שעבר הרבה בחייו, גם מבחינה רוחנית וגם מכל השאר, ומכיוון שאני מתעסקת באופן קבוע ושוטף בענייני תיקשורים והעולם שמעבר, הצטרפתי לפני זמן רב מאוד לפורום הזה, (הרבה לפני שהצטרפו אליו כל מני) במטרה לעזור לאנשים שנקלעו לבעיות שאני נקלעתי אליהם בעבר, ולעזור להם לפתור אותן. בזמן האחרון ביקרתי הרבה בפורום ואני תמיד באה לעיין ולראות אם מישהו כותב משהו לעניין, (ובזמן האחרון כמעט ולא טורחת להגיב כי הדברים הם באמת לא לעניין). מפורום ענייני שדן בענייני המיסטיקה והעולם הבא, שדן בדעות ואמונות, הפכתם אותו לפורום "פרטי" של מספר אנשים. אין בכם קבלה או פתיחות לאנשים אחרים, ומעניין אותכם רק לשוחח בעניינכם הפרטיים- דבר שמתאים לצ'יטוט במסנג'ר ולא לפורום שפתוח לקהל הגולשים. גם הקללות, הגידופים והעקיצות שאתם רושמים כאן ממש לא מתאימים לא לפורום הזה, ולא בכלל. אני אינני באה לפורום הזה במטרה להתיידד עם אנשים ולשוחח על הא ודה, אלא כדי לדון במה שהפורום הזה מיועד אליו, וכך גם האנשים האחרים שמנסים להצטרף- ואילו אתם מנסים לדחות אותם כדי שלא יפריעו לתא הפרטי שלכם. שימו לב שמאז והתחלתם בהתנהגות זו- כבר אין כמעט אנשים שנכנסים לפורום במטרה לספר על החוויות שלהם, לשאול, להתייעץ ולבקש עזרה, כי ההתנהגות שלכם משדרת זלזול ואנשים לא מתייחסים ברצינות לפורום הזה יותר. וחבל לי כי אני בטוחה שיש הרבה אנשים שמחפשים עזרה וייעוץ. לכל המצטרפים החדשים- כולכם מוזמנים להשתתף בפורום הזה, אם במטרה להתייעץ, לשאול או לספר.

פלורי2

New member
הבעיה היא שפה מסלקים את החדשים

+

פלורי2

New member
לא את. תקראי מה שכתבתי ללואיס../images/Emo19.gif

בהודעה האחרונה שכתבתי. לואיס מסלק אותנו.

Luis Garcia1

New member
ירח אם כל הכבוד,כנראה שאת קצת

עיוורת או משהו כזה או שלא הבנת בכלל מה הולך כאן,הכל היה טוב ויפה עד ששלושת הילדות החוצפניות האלה הגיעו לכאן לצחוק על רוחות ולדבר שטויות,את,שכ"כ אומרת שאת ותיקה ומנוסה צריכה לדעת שעל רוחות לא צוחקים,נכון? וגם לא עושים מהם צחוק.תעשי תובה ירח בחייאת רק תקראי כמה הודעות שהן כתבו ותראי בעצמך שוב כי כנראה לא כ"כ הבנת,כמו שאמרתי מקודם.. מעניין למה כשהן באו לכאן הכל נהרס.. יום טוב לך

לואיס עם כל הכבוד

אני אכן ותיקה מאוד בפורום הזה וגם בחנתי מדי פעם את שיחותייך עם חברותייך הפרטיות, ששוחחתם על דברים שכלל אינם במקום לפורום הזה. אך אינני באה להפנות אצבע מאשימה, שכן זהו פורום הפתוח לכולם, וזכותך לשוחח עם מי ועל מה שתרצה. ואם אותן ילדות רוצות לכתוב את הדברים שהן כותבות, אפילו אם אינך מסכים איתן, המעט שתוכל לעשות הוא לכבד אותן ולא להיכנס למריבות סוערות וילדותיות, כל אדם יש דעה משלו וגם בעבר, לפני שגם אתה נכחת בפורום הזה, אנשים היו מביעים כאן את דעותיהם, שסתרו מאוד את דעותיי ואמונותיי, וגם דעות ואמונות של אחרים בפורום הזה, אך הדברים המשיכו להיאמר ברוח טובה ומכבדת, כי אין מקום לכל כך הרבה כעס ומריבנות רק כי אדם חושב ומדבר בצורה שאינה מתאימה לדעותייך. אפשר להתווכח ולא להסכים, אך לכל דבר יש דרך. ואם הן הילדותיות ואתה הוא הבוגר, אתה הוא זה שצריך לדעת זאת.

Luis Garcia1

New member
מה אני אגיד לך ירח?

את חושבת ככה ואני אחרת,אולי תצטרפי אליהן גם את ותעשו עוד צחוקים? איזו תמימה את.. יאללה פה סיימנו את השיחה,אין יותר מה לדבר. ובקשר ל"ידידות הפרטיות שלי" הן היחידות שהן רציניות,בגלל זה הן הידידות שלי,לידיעתך.

pRincEsSa16

New member
ממממממ

אני צחקתי על רוחות? לא שאני אבין....עכשיו אתה גם מכניס לי מילים לפה? אני בחיים שלי לא צחקתי ולא אצחק על רוחות! עד פה! ממש עברת את הגבול! אין לך מושג מה קורה לי ומה אני מרגישה לגביהם! אז אל תגיד שצחקתי עליהם!!!!

Darkenes sky

New member
אוי לואיס לואיס...מתי תלמד?

קבל...אתה כזה חרא לכולם.. אני הייתי אומרת...שיש משהו בדבריה.. אבל אתה חרא...ובגלל שאתה לא אוהב חוויות של אחרים...אתה נהנה לקלקל להם..לי אמרת שאני חולת סכיזופרניה...לה אתה אומר שהיא מקשקשת שטויות. אתה פשוט לא יכול לקבל את זה..שיש אנשים שהרבה יותר מעניינים ממך.. אז בגלל אי הסכמתך עם עובדה זו..אתה מתפנל והופך הכל לשטויות אני הייתי רצינית כל הדרך עם גרגורי..אתה זה שאמרת שאני מדמיינת הכל והפכת את זה לשטות, אז אין לך מה לבוא ולהתלונן..כי זה ממש לא עוזר לך

Luis Garcia1

New member
חחחחחחחחחחח

לפעמים את מצחיקה,אבל את הרבה יותר טיפשה,הנה סרגיי או גרגורי איך שלא יהיה קורא לך שם,לכי דברי איתו קצת (מסכנה)

Darkenes sky

New member
אמממ...

דבר ראשון...זה איגור וגרגורי.. דבר שני...אני לא מצחיקה..זה שאתה צוחק מכל דבר..אלו בעיות חמורות (מסכן) דבר שלישי...אני לא טיפשה..=) ודבר רביעי ואחרון לסיום הוויכוח...אל תקרא לי מסכנה...אתה הרבה יותר מסכן אולי יש לי תא אייקו אפשור אחד...אבל זה הרבה יותר ממה שיש לך..

Darkenes sky

New member
עוד משהו..לואיס..זה בשבילך!!!

אם היית חכם כמו שאתה נראה טיפש זה היה טוב...=)

אם התרשמת מדבריי

שמטרתי היא להצטרף לאדם זה או אחר כדי "לעשות צחוקים" בפורום, אז כנראה אתה הוא התמים כאן. בכל מקרה, אני מקווה שבכל זאת הקדשת מחשבה לדבריי. אינני באה מתוך מטרה להמשיך ולפלפל את הריבים שפיתחתם כאן, אלא לבוא מנקודה קצת אחרת. אם תגובתך היא- כך את חושבת ואני אחרת, אז כנראה שמטרתי הושגה. אני מניחה שכאן נגמר הדיון, להמשך יום נעים ופורה..

למעלה