הייתי פה

שרון-ב-

New member
הייתי פה

בדרכי לשם....שותה קפה באמצע העיר הגדולה מי יתן ויומכם יהיה מעניין ותתקלו באנשים הכי מוזרים, שרוטים, שנונים ומצחיקים (בסדר קונפי, שאתה תתקל בבחורה הכי סקסית שתזמין אותך מהר למצב מאוזן) שרון בברכת ``תפוז שמור על עצמך למען לא תקרוב בשנית`` (דש חם ל...........)

softy

New member
אם יום אחד...

תקבלי הרעלת קפה חזקה אני בכלל לא אתפלא?! כמה קפה יכול אדם אחד לשתות ביום... ואני מכיר אותך טוב מאוד... כשאת אומרת בוא תעלה לקפה... את באמת מתכוונת בצורה מילולית... כל הלילה לא הצלחתי להרדם אחרי אותו קפה... סופטי קפוצ`ינו עם הרבה קצף וקורט קינמון.

שרון-ב-

New member
נדודי שינה בסיאטל ?

כן כן, לא נרדמת בגלל הקפה הצחקתני יקירי... הוא היה נטול קופאין... שרון מתה על קפה...בפשפוש קל ובתהייה....``למה נדדה שנתו של סופטי``

KONFUZ

New member
לא יכול להרדם ..מהמחשבות..

נו שרון? הוא בא בסוף..ה-X קדח??? קונפוז(מהורהר)+ --->מעורער..

שרון-ב-

New member
לא, עדיין לא

למד ממני משהו מחיי הנישואין (לפחות למד לפחות למד חצי הכוס המלאה) כל יום אומר לי ``מחר`` אז עכשיו אמר ``מחר`` ואם לימדתי אותו נכון אז ``מחר`` זה יבוא עם ריבית... שרון, מחפשת עוד תיקונים מודה לקונפי על הדאגה..

KONFUZ

New member
סוף סוף...

מישהו שמעריך.. את הצורך הנפשי שלי לדאוג לבני(בנות)אדם במצוקה! תודה שרון..ריגשת אותי עד דמעות! קונפוז(ש..מחכה כבר..למחר)

שרון-ב-

New member
סוף סוף

שמחה לדעת שיש לך נוזלים נוספים בגוף למעט הנוזל הכחול (ולבן זה הצבע שלי....) שרון שמפליקה לך ומבקשת שתפסיק להתרגש ותתחיל להשתרגל

שרון-ב-

New member
לא, ממש לא

אני מפליקה, או בעצם סוטרת ישר בלחי השמאלית, מה שבטוח בטוח (אם זה עושה לך את זה אתה יכול להושיט גם את הלחי השניה...) שרון, ששומרת שהאיברים המוצנעים לא יצאו מכלל שימוש כל עוד היא צריכה אותם

KONFUZ

New member
אני המום..

איך ניחשת שאני חובב סאדו? ..ואל תתני לי עוד פליק..גמרתי כבר

שרון-ב-

New member
איך ?

אפילו לא התפשטתי....סך הכל חבטתי בך קצת.... מממ....יווו....כבר ??? שרון, מרימה גבות מופתעת בכל פעם מחדש

למעלה