זה השטאג גרוע
W wish2 New member 9/1/14 #29 מה זה שטאג?... רק ש זיקן לא יקפוץ ויגיד שיש לי את זה. כי גם לקטאוריס אין לי!
א אשת השמש האדומה New member 9/1/14 #32 חחחחח זו הסולמית הזו כשמתייגים קבוצה בפייסבוק. יש קבוצה כזו "בנים שאני מתחרטת שפגשתי".
W wish2 New member 9/1/14 #45 עד עכשיו הבנתי שזה משהו כמו חילבה העדה הזו. נו העדה הזו נווווווו העדה הזו. נו אלה עם ה זין הגדול. איך קוראים להם?
עד עכשיו הבנתי שזה משהו כמו חילבה העדה הזו. נו העדה הזו נווווווו העדה הזו. נו אלה עם ה זין הגדול. איך קוראים להם?
י ילד רע ומר New member 9/1/14 #16 קיוויתי שאחת הבנות תזדעק ראשונה. אתה לא נותן להן צ'אנס להבין לבד ואחר כך אנחנו מתפלאים שהן "וורבליות".
קיוויתי שאחת הבנות תזדעק ראשונה. אתה לא נותן להן צ'אנס להבין לבד ואחר כך אנחנו מתפלאים שהן "וורבליות".
א אשת השמש האדומה New member 9/1/14 #20 מזמן רציתי לשאול אותך איך אתה עם אוראלי? פירוט יתקבל בברכה. ואני רצינית! אתה אוהב? תענה ברצינות ילד ואני רצינית!!!
מזמן רציתי לשאול אותך איך אתה עם אוראלי? פירוט יתקבל בברכה. ואני רצינית! אתה אוהב? תענה ברצינות ילד ואני רצינית!!!
א אשת השמש האדומה New member 9/1/14 #21 מזמן רציתי לשאול אותך איך אתה עם אוראלי? פירוט יתקבל בברכה. ואני רצינית! אתה אוהב? תענה ברצינות ילד ואני רצינית!!!
מזמן רציתי לשאול אותך איך אתה עם אוראלי? פירוט יתקבל בברכה. ואני רצינית! אתה אוהב? תענה ברצינות ילד ואני רצינית!!!