אז אני לא ורבלית נשבעת שלא
W wish2 New member 9/1/14 #46 את טובה! כשיו שאלה. כשהתכוונת לאיים בלהןריד לי את החשמל. התכוונת לזה שלא יהיה לי איך לעשות פן .נכון? לא התכוונת לדבר האחר הנאלח ההוא.נכון?
את טובה! כשיו שאלה. כשהתכוונת לאיים בלהןריד לי את החשמל. התכוונת לזה שלא יהיה לי איך לעשות פן .נכון? לא התכוונת לדבר האחר הנאלח ההוא.נכון?
W wish2 New member 9/1/14 #53 נו אני נבוכה קצת.סמוקת לחיים ומרכינה. הדבר האחר זה הרעיון שאני מאוננת עם הפן שלי! רק רציתי לוודא שבמסגרת החולניות שלהם אתם לא חושבים שאני גם מדליקה לו את החשמל.
נו אני נבוכה קצת.סמוקת לחיים ומרכינה. הדבר האחר זה הרעיון שאני מאוננת עם הפן שלי! רק רציתי לוודא שבמסגרת החולניות שלהם אתם לא חושבים שאני גם מדליקה לו את החשמל.
י ילד רע ומר New member 9/1/14 #47 פתאום אני חושב על זה שאם לא היה חשמל ולא היתה כינרת שתיכן הייתן נאלצות אשכרה להזדיין. שלא לדבר על גברת מאשין. וכמוכן עוד אלפי נשים. ראבאק. שמישהו יעשה משהו!
פתאום אני חושב על זה שאם לא היה חשמל ולא היתה כינרת שתיכן הייתן נאלצות אשכרה להזדיין. שלא לדבר על גברת מאשין. וכמוכן עוד אלפי נשים. ראבאק. שמישהו יעשה משהו!
W wish2 New member 9/1/14 #50 פתאום אני חושבת על זה שאם לא היו זונות. אתה היית בתול.ראבק. שמישהו יעשה משהו! רצוי עם זין.