הייתי עכשיו בעיר

הייתי עכשיו בעיר

ורציתי לקנות כמה דברים. לצערי מרכז החומר (בחולון) היה סגור ונכנסתי לרדיוס שנמצא ממש ליד. קניתי מלא דברים בכלום כסף וגם דיברתי עם מישהו שם והיום בצהריים אני אקבל תשובה לגביי הנחה גם מהם... עכשיו אני מתכננת מה להכין.

lilachh

New member
../images/Emo45.gif ואגב - במרכז החומר יש הנחה

אני דיברתי איתם ביום שישי.

אני יודעת לגביי ההנחה

במרכז החומר אך לאכזבתי, אישה שניקתה את האיזור אמרה שכבר כמה ימים החנות סגורה. אבל ראיתי שיש שם סדנאות ואולי אקח לי איזו סדנא מעניינת...

כל מיני דברים

קניתי חמסות צבעי אקריל בשפופרות דאס סיכות ראש ו-ווים לתליה מכחולים ועוד כמה דברים קטנים. יש לה ם מבחר גדול אבל כמו שאמרתי הלכתי עם כלום כסף (זה לא היה מתוכנן, הלכתי אחרי ששמתי את הבנות בגן) יש להם שם כמה דברים מעץ (מגשים, עציצים ועוד כאלו) ואני כנראה אחזור לשם בצהריים לקנות כמה סטים כאלה

cckuki

New member
מחירים?

אם את זוכרת תכתבי מחירים כדי שנוכל להשוות

טוב

בד קנוס (קצת יקר) 24 ש"ח שפופרות אקריל 12 ש"ח דאס לבן 14 ש"ח סיכות ראש 1.20 ווים לתליה 20 א"ג מכחולים היה מגוון ענק אז לא ממש זוכרת הסטים של העץ שלא קניתי היה סט שלושה עציצים בגדלים שונים במחיר של 104 ש"ח ושאר הסטים בין 39 ל - 50 ש"ח.... אני הלכתי "רק" עם 100 ש"ח וכמובן שעברתי את התקציב שהיה לי באותו רגע, והוא ויתר על הסכום הנותר....

שמיימית

New member
נשמע לא רע בכלל... עוד חנות שלא

אגיע אליה לעולם

אתי@

New member
שימי לב שיום שלישי היום ואולי יהיה

סגור אחה"צ. שמתי לב שאין חנויות זולות וחנויות יקרות, אלא, שכל חנות זולה בדברים מסוימים, ויקרה בדברים אחרים. אני חושבת שאני צריכה לעשות לי רשימה, איפה כדאי לקנות כל דבר. אני כבר יודעת, מניסיוני הדל (ואולי אני טועה ויש יותר זול) ש: * מוצרי עץ כדאי לקנות ב"ברוק" * צבעי אקריל של אמריקנה כדאי לקנות ב"רדיוס", יש להם מבחר גדול והמחיר 6 ש"ח בלבד.

lilachh

New member
אתי בחולון בטוח סגור ואת צודקת

לכל חנות יש מחירים זולים יותר ויקרים יותר..צריך ללמוד מה לקנות איפה ולרכז את הקניות....

Lורליי

New member
אמריקנה ב"לב התחביב" ברחובות

5 ש"ח. לפני הנחה שהוא אמר שהוא ייתן לחברי הפורום.

למעלה