הייתי סקרנית לדעת

hilapo

New member
הייתי סקרנית לדעת

מהם הגילאים של משתתפי הפורום כאן...אם זאת לא חוצפה מצידי !!??!!

actress

New member
הייתי סקרנית לדעת

למה אנשים לא חוזרים אחורה ומסתכלים באריכיון. יש שם מלא מלא מלאאאאאאאאא הודעות כאלה.

diri

New member
נכון..אבללל..

מה את רוצה מהבנאדם התמים??? לפני שנייה בערך היא כתבה פה שהיא חדשה.. אל תבהילי אותה..חפיף..לא ידעה..
עכשיו- היא יכולה בכייף ללכת לארכיון.. :)) יום טוף, דירי

Hippie Jeannie

New member
טוב מיכל צודקת אבל בכל זאת

זאת הודעה די קצרה אז יאללה: רובנו בגילאי העשרה המאוחרות, יש יוצאי דופן כמוני, שאני בת 14, ואחרים - בני 20+,30+ ואחד קטן וחביב - בן 50+.
קפיש? ובאמת כדאי לך לעיין בארכיון, לא בהכרח בגלל הגילאים. יש שם דברים מעניינים.

hilapo

New member
תודה לסניגורים

שבינכם..אבל נראה לכם באמת שאני יתחיל לחפש בארכיון..לא נראה לי..עדיף להתרכז בהווה ..לא???

actress

New member
לא רוצה להבהיל אותך אבל אין הווה!

יש עתיד ויש עבר אבל לא קיים דבר כזה הווה כמו שאת שמה לב היה הווה במה שכתבת וזה עבר לעבר אז חז"ל היו נוהגים לומר .... צריך ללכת לישון מקווה שהמסקנה והלקח עברו שאין הווה תודה יום טוב ביי

hilapo

New member
מה נסגר אתכם??

אתם מנסים ללמד פה אנשים לקחים ומסקנות?? או שבאתם לדבר פה על מחזות זמר??????????????????????????????? נו באמת...{להתבגר בבקשה} טוב כנראה שממוצע הגילאים פה עוד נמוך...{זה מתייחס רק לקטנוניים שבינכם..} שיהיה סוף שבוע נפלא

חחחחחח באמת אשכול קצת מוזר

ואפילו לא טיפוסי הילה הילה הילה אי יה!!!ברוכה הבאה, אני תום ואני בן 18 וחצי

Hippie Jeannie

New member
הילה חמודה אין מה לפחד מאיתנו

אנשים מוזרים שכמותנו לפעמים אנו נוטים קצת להיות מגעילים ולהתפרץ, אבל בכלליות אנחנו יופי של חבר´ה. כלומר, תראי אותי, עד כדי כך התמכרתי לאנשים האלה שאני תקועה בקומונה הזאת כבר... כמה זמן? פשששששש אני אפילו לא זוכרת מתי בדיוק הוקם הפורום, אבל כבר בערך שלושת רבעי השנה. בקרוב נחגוג לו יום הולדת! אז לא להיבהל, זה בא והולך, יש לנו התקפים, כמו כל האנשים בתחומי האומנות. ואני יודעת את זה, יש לי דוגמית אישית שכזאת בבית... בלעעע... בכל מקרה, תאמיני לי שגם אם הם לא מראים את זה, הם שמחים שבאת. יווווווו עכשיו אני באמת מרגישה כמו גננת!
טוב אז כדאי שאני אסתום כבר את הפה ואלך לקחת את התרופות שלי. (ולכל מי שעלה לו איזה שמץ של ספק, אלה תרופות נגד שפעת.)

actress

New member
../images/Emo46.gifחוצפנית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gifאיך את מעיזה../images/Emo35.gif

גם אני אוהבת אותך סתיו ממי, עכשיו כולם יכנסו לראות מה נכתב וינסו להשלים
love u buba!

hilapo

New member
תודה חמודה עכשיו

"אני רגועה" שאני יודעת שיש פה רק אנשים {1} בודדים כאלה בפורום.....

למעלה