הייתי מעוניין....

L e g o l a s

New member
הייתי מעוניין....

לדעת האם דרך מאגיה וכישוף אפשר לעשות כדור אש... ואם כן האם זה משתייך לדת כל שהיא כמו וויקה פגאן וכו'? ואם באמת אפשר לעשות כדור אש אז איך? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי תודה רבה...

sany black

New member
אפשר

זה דורש זמן והשקעה, אבל אפשר. הרעיון הוא לא להתחיל ישר מכדור אש. תתחיל קודם כל בלשלוט בתזוזת להבה אחר כך ליצור אנרגיה ולהעביר את הלהבה ליד או לחלופין להגדיל את הלהבה שבנר וכך תמשיך בשלבים עד שתוכל ליצור באופן אקראי כדור אש.

L e s t a t

New member
אתה צריך לצאת קצת יותר מהמ"ת

ולקרוא קצת יותר ספרי מאגיה ואת מאמרי הפורום... כי גם "WitchCraft" של סי ג'יי קרלה לא עושה חסד עם התחום. זה כל מה שיש לי לומר ולא מתוך עוקצנות או תקיפה אלא מתוך עצה.

קצת להפריד בין דמיון למציאות

לא ניתן לעשות כדור אש כמו שרואים בסרטים שונים ו/או משחקים שונים בעזרת מאגיה באופן מעשי (חוץ מבמישור האסטרלי, אך שם ניתן לעשות כמעט הכל עם שליטה מספקת וזה כבר משהו אחר). תיאורטית, יש אנשים המגיעים לרמות שליטה גבוהות ביסודות וישנם סיפורים על נזירים במזרח הרחוק המסוגלים להמיס שלג ברדיוס גדול רק ע"י חום גופם - אך הדברים מעולם לא תועדו. במקרה הטוב, הדברים הללו הם תוצאה של אימונים מאוד ממושכים. לא, זה לא משתייך לשום דת, ואין דת בשם "פגאן". יש דתות שהן פגאניות, והוויקה היא אחת מהן.

jbu

New member
כול מה שאני היצלחתי זה

לגרום לנר להוציא ניצוצות, וגם בזה אני לא הטוח

jbu

New member
זה התחליף הכי מתאים למומר ש

משהוא סתמי (ושקרי) כזה, כמו שמותכים את העין ומוצאים את הלשון.

NacroMittler

New member
אפשר

עם קצת גופרית ומעט גללי עטלפים...
(לשחקני התפקידים שבנינו-אם יש כאלו...)

למעלה