הייתי מוותר על... - שותף

ליאורט1

New member
הייתי מוותר על... - שותף

והפעם, משהו קצת שונה, האם יש איזה מישהו/י שטיילו איתכם והייתם מוותרים על כל העניין? פגשתם מישהו מוזר מדי? מעצבן בצורה חריגה? וכל משהו קשור, רצוי דברים קצת יותר חריגים מהשיכור הטיפוסי או אלו שלא מבינים שהם באכסניה ולא בבית. הכוונה היא לאו דווקא מוותר מלשון חבל שפגשתי אותו, אלה יותר לכיוון הדברים המוזרים, חריגים, מפחידים?, או כל דבר אחר שבא לכם לספר

jeshu

New member
חבר שאף פעם לא היה בחו"ל רצה להצטרף אלי בהודו.עוד בצבא דיברנו על לטייל יחד וזה היה טבעי מאוד. נסעץי לדלהי כדי לפגוש אותו בשדה התעופה.כבר מהדקה הראשונה הוא נעשה פרנואיד - פחד מהמקומיים,מהאוכל ומהצפיפות ורצה ללכת לפי כל הכללים שרופא המטיילים הכתיב - וזה כידוע ממש קשה ובכלל לא כיף. הוא שיגע אותי 3 שבועות ואז נפרדו דרכינו... הייתי בקלות מוותר על החוויה הזו ובדיעבד אני גם אומר - עדיף לא לטייל אם חברים קרובים או עם אנשים שיש מחוייבות גדולה מידי כלפיהם.

חי בר

New member
אפשר גם לוותר על שותפים ../images/Emo13.gif

רוב הטרקים בקניה השתדלנו (ועשינו) לבד. באחת הפעמים כשישבנו אצל מאמא רוץ' ותכננו את המסלול לצ'רנגני זוג שישב לידנו התעניינו וביקשו להצטרף. עוד בחור שטייל לבד עשה עיניים ובסוף התווסף לרשימה. שלושת הנ"ל כמובן שהיו נחמדים מאוד וכו' וכו' אבל מעבר להכרות פה ושם לא ממש הכרנו אותם והם לא אותנו, ככה שלא ממש ידענו איזה "ראש" יש להם והם לא ידעו איזה "ראש" יש לנו. התוכנית הייתה לעשות מסלול של כשלושה שבועות הליכה רגלית בצ'רנגני, מדרום לצפון וממערב למזרח. הגענו לאזור והתחלנו ללכת והבחור (השלישי) כל 10 דקות רצה שנעצור למלא מים למקרה שאחר כך לא יהיו. אם היינו מטיילים בנגב או במדבר, סביר להניח שהיינו מקפידים למלא מים בכל הזדמנות לכל מקרה שלא יהיה. אבל בצ'רנגני בעונה הזאת היה צריך להיות עוור כדי לא להבין שאין מצב ללכת בלי לחצות איזה נחל כל הזמן. גם ירד המון גשם ובכלל- מים לא היה חסר שם אבל היינו צריכים לעשות עצירות תכופות בשביל למלא מים. הזוג השני בכלל לא ממש אהבו ללכת ברגל, ועד שהתחלנו לטייל לא ממש ירד להם האסימון שאנחנו אמורים ללכת כמה מאות ק"מ בשלושת השבועות הקרובים. ככה כל 10 דקות היו קריאות התפעלות "יווו איזה נחל יפה בואו נעצור לישון פה אולי?" וכיוב'. בדרך ראינו גם פטריות (בלתי מזוהות) והזוג הנ"ל ליקט כמות נכבדת בשביל ארוחת הערב. חוץ מהם אף אחד לא רצה אפילו לטעום תבשיל מפטריות בלתי מזוהות, אבל הם הכינו מרק ואכלו אותו לבד וגם לא קרה להם כלום אבל לנו זה היה נראה סתם סיכון מיותר. טופ, מכאן לשם אחרי יומיים-שלושה של טיול רגלי כל החבורה התחילה לעלות אחד על השני על העצבים, אנחנו לא היינו מורעלי-הליכה ומטרת הטיול היתה לראות נופים, אנשים, חיות וכו' ולא ללכת סתם, אבל לשבת בחוסר מעש יותר משעה מנוחה במקום אחד לא ממש היה לנו חשק, בטח שלא לשבת להסתלבט כמה ימים בלי לעשות כלום, והם לא חשבו שיהיה משהו שונה בעוד נניח 50 ק"מ ששווה את המאמץ הליכה "שם יהיה אותו דבר כמו כאן, בואו נשאר כאן". בהזדמנות הראשונה שהגענו לאיזו דרך עפר, אמרנו לשאר החבורה יש שתי אפשרויות: לרדת בדרך העפר עד לכפר הקרוב ומשם אפשר לתפוס מאטאטו לכל מקום אחר. הדרך השניה יש כמה עשרות ק"מ של עליות וירידות, בוץ, הליכה בשטח בלה בלה בלה. אתם הולכים לדרך העפר אנחנו נמשיך בדרך השניה. וככה כל אחד פנה לדרכו שמח וטוב לב, אנחנו המשכנו לטייל ברגל והם נסעו להסתלבט באיזשהו מקום. נפגשנו שוב כידידים ואפילו עם חלק שמרנו על קשר עד עצם היום הזה.

גילקי

New member
אריתראי נוחר../images/Emo3.gif

בחווה בה עבדתי באירלנד חלקתי חדר עם בחור מוזר מאוד. הוא נולד באריתריאה והתייתם מהוריו, גדל בבית יתומים, גויס לצבא האתיופי והוברח משם ע"י השגריר האיטלקי לאירלנד ללא סנט בכיסו, לא פחות ולא יותר!!! דרמה סוחטת דמעות שכזו מזמן לא שמעתי, ואולי הייתי מגלה כלפיו המון אמפתיה לולא: א. הבחור הסריח. ב. הוא היה נוחר בקולי קולות. ג. הוא היה חוזר באמצע הלילה ומדליק את הטלויזיה עד אור הבוקר. ד. יש לי חשדות מבוססים מאוד שהוא שקרן פתולוגי. בהחלט הייתי מוותרת על נוכחותו בטיול שלי...

HelloweeN

New member
שותפים עצלנים/מחפשי סתלבט

למיניהם. בטיולי האחרון באירופה יצא לי לטייל עם אוסטרי חביב ונעים הליכות. אני באופן אישי, טיפוס סקרן, שאוהב מאוד לחקור את הנוף והשטח עד למקסימום: זה אומר ללכת המון, לעצור לזמנים קצרים מתי שרק חייבים, ובכלל לטייל אקטיבית כמה שיותר. היה לי איזה יום מסלול שתיכננתי להגיע מאיזור קמפינג אחד לאחר שנמצא כמה עשרות ק"מ (לא משהו בלתי אפשרי להשגה). שוב, במיקרה פגשתי את האוסטרי החביב שאיכשהו הצטרף אלי. לאט לאט הוא לא עמד בקצב שלי, הרגשתי שהוא מעכב אותי. ובערב (כשלא הגשתי את היעד שלי) אמרתי לו בחביבות שאני ממשיך בלעדיו, וזהו. לא משהו רציני, אבל שיעור קטן לחיים שיש אנשים עם רצונות/יכולות שונות ממך. אם יש משהו שאני לא אוהב זה לשבת הרבה זמן במקום אחד בסתלבט ולבזבז את הזמן לריק.

omer66721

New member
אני טיילתי באוסטרליה עם בחור

אנגלי ועוד בחורה אירית. את שניהם הכרתי בניו זילנד וטיילנו תקופה מסויימת ביחד (באוטובוסים). קבענו להיפגש באוסטרליה ולטייל ביחד באוטו. בקיצור הבחור האנגלי פתאום נהיה נודניק לא נורמלי, לא מפסיק להתלונן ומתעצבן על כל שטות. באיזה שהוא שלב הוא כבר בעצמו הבין שהוא נהיה בלתי נסבל והחליט להיפרד מאיתנו... אחר כל הטיול היה אחלה! לא שממש עשינו הרבה באוסטרליה, חוץ מבעיקר לבלות הרבה בפאבים או סתם עם בקבוק וויסקי או יין....

jeshu

New member
לחילופין כאלה שרצים לאנשהו ואני בכלל לא חושב שהם הצליחו לראות את הנוף הבוליביאני המדהים שהיה שם כשהם עקפו אותי כאילו הם במסה כומתה.

HelloweeN

New member
כל אחד והקצב שלו,

לי באופן אישי קשה למצוא אנשים שעומדים בקצב שלי. אני כל הזמן רוצה להספיק כמה שיותר, ותתפלא, אני מאוד נהנה תוך כדי אבל לא אוהב למרוח.

בדירה בטוקיו - היה לנו שותף אמריקאי

שדיבר אתנו רק כשהוא היה שיכור.. כל היום לא הסתכל עלינו בכלל, ובלילה - סחבק. [פסיכי!] היה גם אחד אוסטרלי, שהיה גאה בזה שהוא הספיק לנסות את כל הסמים שבעולם חוץ מ-H, ושהוא בכלל לא מכור.. [לאאאאאאא בכלל לא..] בבנגקוק היה אחד שווצרי שהיה הולך אחרי. בכל מקום ברחוב שהייתי הולכת - פתאום הייתי מוצאת אותו אחרי. לפעמים הייתי מדברת אתו, אבל תמיד מסיימת בכך שאני חייבת לרוץ עכשיו למקום אחר - ואיכשהוא - שוב הוא אחרי. זה לקח יומיים או שלושה עד שמישהו אחר "שכנע אותו" לעזוב אותי בשקט..

למעלה