הייתי כותבת ספר

orelie

New member
הייתי כותבת ספר

אם הייתי יודעת שיש כזה פורום, הייתי כותבת ספר שלם על חמי (לא חמתי דווקא) זה יבוא בקרוב לדעתי אבל בנתיים אולי תתעמו מעולמי אם מקצת יחסיי עם חמותי בסיפור הקצר המקושר זה פרודיה אבל אמיתי

דרור7

New member
../images/Emo201.gifהארנק המתרוקן../images/Emo130.gif

חהחהחה כמה נכון, אני תמיד אומרת לכולם, גם לילדיי, הרגע הכי כייפי עם הילדים זה הרגע שעושים אותם, אחר כך זה אושר ענק, אבל ותמיד יש אבל, אין רגע דל, ילדים קטנים הוצאות קטנות חכי שיגדלו, אז באים הנכדים ואיזה כייף ואושר לבזבז עליהם, העיקר שנזכה לבריאות ואריכות ימים עם כיסים מלאים, אמן יסמין1

orelie

New member
למה לי - אני לא מחפשת מלחמה עם אף אחד

רק לדת להבין גם את הזולת זה יביא הרבה לעולם

גם אצלי חמי זה הכוכב של הבית.

אחחח.....3 וחצי שנים לא דיברתי איתו...הגעגועים הורגים אותי. הייתי רוצה לאחל לו משאית.

orelie

New member
מצבך טוב

שבוע לפני החתונה - חמי אמר לאישתו שהוא לא רוצה לראות אותי בבית שלו הוא לא ידע שאני מסביבה ושומעת אותו הוא מצטער על זה עד היום אני עושה הכל על מנת שהוא יזכור את המשפט הזה לא מגיעה לחגים , לשבתות. בקיצור לא הולכת עליו בקלות לא שאני עושה את זה בכוונה אבל אני פשוט לא עושה מאמץ אנחנו מדברים - בעקיצות לרוב, ובציניות אבל זה ככה כבר 13 שנה. אני מודה שאני מתקשרת אליו כש יש לי פנצ'ר עם הילדים. להסוף אותם לפעמים, להקפיץ אותם לחוגים וזהו. אני לא מרוצה מהמצב, כי זה פוגע בבעלי שחולה על אבא שלו אבל הוא יודע שאני שומרת טינה הרבה זמן והוא אף פעם לא כעס עליי הוא מפנים את האי נוחות שלו בנושא

מצבי מצויין פשוט כי אני לא צריכה לראות אותו

ואת הפרצוף המגעיל שלו. גם אני שומרת טינה. ואני מתה על כל המהממות שמעבירות ביקורת ומחנכות אותי על ההתנהגות שלי, והשנאה שלי. מתה עליהן. במיוחד אלה שלא מכירות בכלל את הסיפור שלי אבל בהסתמך על הערה קטנה ישר מנדבות את הגיגיהן ומגלות לי את אמריקה. אני חושבת שאת מתנהגת מצויין. כל הכבוד לך ואני מקווה שהיום את לא נותנת לאף אחד להתייחס אליך כמו לזבל.

למעלה