הייתי יכול להיות דוקטור לפיזיקה גרעינית.
ג גומר מהר New member 24/12/06 #4 הייתי יכול להיות הטמפון של קמילה, אבל לא באמת בא לי. (למען האמת, באמת לא בא לי ).
א א י ל ה New member 24/12/06 #8 את הוזה על גמלים? אולי תהיי פרודוקטיבית יותר ותהזי לנו איזו מדינה. ככה כולם ירוויחו. אנחנו נרוויח מדינה ואת תזכי לתואר הוזת מדינת היהודים.
את הוזה על גמלים? אולי תהיי פרודוקטיבית יותר ותהזי לנו איזו מדינה. ככה כולם ירוויחו. אנחנו נרוויח מדינה ואת תזכי לתואר הוזת מדינת היהודים.
א א המקורית היחידה New member 24/12/06 #9 הוזזתי את הטישו אבל אז נשפך עלי כוס תה רותח שהרטיב את האקמול שנהיה דביק ואז בא אפצ'י גדול ואין לי מושג לאן עפתי. ברור?
הוזזתי את הטישו אבל אז נשפך עלי כוס תה רותח שהרטיב את האקמול שנהיה דביק ואז בא אפצ'י גדול ואין לי מושג לאן עפתי. ברור?
א א י ל ה New member 24/12/06 #10 "אין לי מושג לאן עפתי" איטס דה סטורי אוף מיי לייף. את באה לגחגח עליי עכשיו?
ג גומר מהר New member 24/12/06 #12 ככה זה בעדה שלה. קודם הם יושנים בלי תחתונים ואחורי זה מבקשים רחמים. (להגדיר "זה" ?)
D Dan_Kap_ Active member 24/12/06 #13 אללה ירחמו אלוהים, מרחם, על ילדי הגן [ יהודה עמיחי, הטיוטות המוקדמות... ]
ק ק ו ר ק ב ן New member 24/12/06 #14 לפיזיקה גרעינית? מה עושים דוקטורים לפיזיקה גרעינית? חוקרים את גרעיני הדלעת? אבטיח? הקאבוקים? את הגרעינים השחורים? (ושוב שמים את השחורים בסוף, גזענות לשמה)
לפיזיקה גרעינית? מה עושים דוקטורים לפיזיקה גרעינית? חוקרים את גרעיני הדלעת? אבטיח? הקאבוקים? את הגרעינים השחורים? (ושוב שמים את השחורים בסוף, גזענות לשמה)
ז זיוי בת New member 24/12/06 #15 תגיד, כמה כסף ישכנע אותך להחליף ניק? [זיוי מאתגרת את חשבון הבנק שלה למען מטרה שחשובה לה מאוד מאוד]
ק ק ו ר ק ב ן New member 24/12/06 #16 ניק? לא אחליף את ניק בעד שום דבר שבעולם, ד"א, חשבתי להחליף כינוי, מה את אומרת?
ז זיוי בת New member 24/12/06 #17 אני אומרת מה שעודד אמר: להרים ידיים. [זיוי תוהה איזה כינוי יהלום אותך יותר מהנוכחי]