הייתי חייב תראו מה מצאתי בתל אביב במקרה, לפני שבועיים...
D dvirsasson New member 9/7/06 #8 ענק =] א. רואים את ההשתקפות שלך. ב. אני די בטוח שזה בכיכר המדינה. ג.בטח הם היו קצת בהלם שצילמת להם את הלוגו
ענק =] א. רואים את ההשתקפות שלך. ב. אני די בטוח שזה בכיכר המדינה. ג.בטח הם היו קצת בהלם שצילמת להם את הלוגו
ס סלמאק New member 9/7/06 #10 אם אני לא טועה, הראו את זה כבר... שניה, בודק... מצאתי... כל הכבוד לשניכם על המאמץ להביא אלינו כתבות מן השטח.
אם אני לא טועה, הראו את זה כבר... שניה, בודק... מצאתי... כל הכבוד לשניכם על המאמץ להביא אלינו כתבות מן השטח.
א אדרקולוס New member 9/7/06 #3 וווואאיייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גדול !!!!!!!!!!!! צריכים להפוך את המקום לאתר עלייה לרגל, סתם בשביל הקטע..
וווואאיייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גדול !!!!!!!!!!!! צריכים להפוך את המקום לאתר עלייה לרגל, סתם בשביל הקטע..
N nzkiwi New member 9/7/06 #5 נצל"ש: ספר המוצא במגזין בלייזר?? ספר אדום פתוח מוחזק בזוית על ידי יד חיוורת, לי זה מאוד הזכיר...
ס סלמאק New member 9/7/06 #11 יש בזה משהו, יפה.../images/Emo6.gif וזה לא רק העובדה שהיד חיוורת, אלא גם איך שהיא נראית, וגם השרוול...
יש בזה משהו, יפה.../images/Emo6.gif וזה לא רק העובדה שהיד חיוורת, אלא גם איך שהיא נראית, וגם השרוול...