הייתי חייב להציץ...

הייתי חייב להציץ...

תמיד נמשכתי לאישה היפה הזאת, האישה הזאת שמסתובבת בבית רק עם חולצת טי ללא חזיה והפטמות שלה בולטות ומגרות אותי... "אני נכנסת למקלחת מאמי" צעקה לי... הפעם חשבתי לעצמי שאני פשוט חייב לראות את גופה הערום לגמרי... העיתוי היה מושלם מכיון שהיינו לבד בבית. כיביתי את הטלויזיה, חיכיתי 2 דקות ונעמדתי לפני דלת המקלחת כשרק שורט שחור לגופי. רק המחשבה על השדיים הנהדרים שלה העמידו לי את האיבר תוך מספר שניות. לקחתי נשימה עמוקה ופתחתי את הדלת ונכנסתי פנימה... ציפיתי לראות אותה עירומה לגמרי אבל לא חשבתי שאזכה לראות את אימי בפוזה כזאת... היא נשענה על הקיר כשיד שמאל צובטת בפטמה המדהימה בגודלה בשד השמאלי בעוד יד ימיו היתה בין רגליה... עמדתי המום לכמה שניות והיא פשוט המשיכה לחדור לעצמה ולצבוט ולמשש את שדיה... עיניה היו עצומות כך שלא הבחינה בי בוהה בה... אחרי כמה שניות היא פקחה את עיניה והיתה המומה לא פחות ממני... היא פלטה צרחה "אמא! מה אתה עושה פה?!"

המשך...

לא נבהלתי מהצעקה שלה ואמרתי לה שנכנסתי בטעות ושאני מצטער... התכוונתי לצאת משם מיד אבל בשנייה שהסתובבתי לצאת שמעתי אותה קוראת לי "חכה רגע, בוא לכאן שנייה..." הייתי המום עוד יותר ושכחתי בכלל שהאיבר שלי כבר יצר אוהל ענק מהשורט השחור... התקרבתי אליה, אמא שלי עומדת מולי עירומה לגמרי... חלמתי על המצב הזה מאז שאני זוכר את עצמי... "מה זה אמור להביע?" והיא הצביעה על האוהל השחור שלי... אני לא יודע אם היא כעסה או שהיצרים שלה גברו עליה אבל בשנייה אחת היא תפסה את האיבר החם בידה בעוצמה. זה קצת כאב אבל זה היה מאוד מגרה... מגרה עד כדי כך שהחלטתי שאני הולך עד הסוף... עשיתי צעד אחד קדימה והנחתי את ידיי על שדיה שהיו רכים בצורה מדהימה... להפתעתי אמא לא נבהלה יותר מידי והורידה ממני את המכנס הקצר שחשף את איברי הזקור... או ששוב היצר גבר עליה או שהיא התרשמה מהאיבר שלי... אמא ירדה על הברכיים כשאני עומד מולה בהלם מוחלט היא התחילה ללקק אותו והכניסה את

המשך...

כל הזין שלי לפיה... ההרגשה הייתה מדהימה! היא פשוט ידעה מה לעשות עם הלשון כדי שאגמור... היא הכניסה אותו לפה והוציאה וליקקה את האשכים... תפסתי את שיערה ביד ימין והכתבתי לה קצב מטורף... הרגשתי שאני כבר לא עומד בזה והנוזל השקוף שלי נפלט לפה שלה... הוצאתי את האיבר מפיה מיד אבל היא תפסה אותו שוב בחוזקה וינקה את כל הזרע לפיה ובלעה אותו... "עכשיו אתה יורד?" שמעתי את קולה של אמא... "חומד... עכשיו אתה יורד לתלות את הכביסה?" קולה העיר אותי... אמא עמדה מולי כשרק מגבת אדומה מכסה את גופה... "כן, כן אמא." תפסתי את סל הכביסה ועפתי למטה מחייך לעצמי... "איזה חלום מוזר." מעניין איך היא הייתה מגיבה אם הייתה רואה את הזקפה שלי עכשיו חשבתי לעצמי...

המשך...

כל הזין שלי לפיה... ההרגשה הייתה מדהימה! היא פשוט ידעה מה לעשות עם הלשון כדי שאגמור... היא הכניסה אותו לפה והוציאה וליקקה את האשכים... תפסתי את שיערה ביד ימין והכתבתי לה קצב מטורף... הרגשתי שאני כבר לא עומד בזה והנוזל השקוף שלי נפלט לפה שלה... הוצאתי את האיבר מפיה מיד אבל היא תפסה אותו שוב בחוזקה וינקה את כל הזרע לפיה ובלעה אותו... "עכשיו אתה יורד?" שמעתי את קולה של אמא... "חומד... עכשיו אתה יורד לתלות את הכביסה?" קולה העיר אותי... אמא עמדה מולי כשרק מגבת אדומה מכסה את גופה... "כן, כן אמא." תפסתי את סל הכביסה ועפתי למטה מחייך לעצמי... "איזה חלום מוזר." מעניין איך היא הייתה מגיבה אם הייתה רואה את הזקפה שלי עכשיו חשבתי לעצמי...

bugbuster

New member
אוהב..? אנדרסטאייטמאנט...

אני קם מוקדם, והפנטזיה הזו בראש הפורום
שלא לדבר על ההקשר האומלל מאתמול, אוהב אמרת? ישיר, גלוי, מהיר, ולוהט.
אוהב אמרת? יקירתי, זה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!

אהבתי - רק

למה "סוטה מופרע"? אין שום דבר מופרע כאן, להיפך... ובטח שגם לא סטיה...

Black Scorpio

New member
אולי גם את ההודעה הזאת צריך למחו

למחוק כי הרי מדובר פה על מין במשפחה מה זה משנה אם הנער רק חלם לזיין את אמא שלו יכול לבוא ילד ולחשוב שזה בסדר, מותר וכו'

מה פתאום למחוק??

כל פנטזיה באשר היא היא לגיטימית... ואפילו לא מדובר כאן על כפיה, אלא על משהו שנעשה בהסכמה! אז כן, זה בהחלט לגיטימי!

למעלה