הייתי חייבת לשתף

מינה29

New member
הייתי חייבת לשתף

השבוע הודיעו לי שאני בהריון לאחר מחזור שני של IVF (בטא 57), אבל לאחר יומיים וחצי התחלתי לדמם כמו מחזור. היום חזרתי על הבט והיא במגמת ירידה. אני מבואסת ומבינה שההריון כנראה לא השתרש כמו שצריך. השבוע עבדתי ממש קשה (סוף שנה), אתן חושבות שיש קשר? ואולי אתן יכולות להמליץ על רופא טוב באופן פרטי שילווה אותי בתל השומר (פוריות). דרך אגב, היחס שם ממש לא משביע רצון.

ר ו מ י ה

New member
מצטערת איתך ../images/Emo201.gif

להגיע לבטא חיובית ואז לשמוע שהיא במגמת ירידה זו מכה נוראית. הריון כימי נגרם בד"כ כתוצאה מעובר לא תקין ואין שום קשר לכך שעבדת קשה. לגבי המחלקה בתה"ש אני לא בקיאה, אך היות ומדובר בביה"ח שאינו פרטי לא בטוח שתוכלי לבחור רופא ספציפי שיוכל ללות אותך לאורך הטיפול כולו. מאחלת לך מכל הלב שבמהרה תצליחי להקלט עם הריון תקין שיחזיק מעמד תשעה חודשים

liatsw1

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif הצטערתי לשמוע

בס"ד לא פשוט ומאוד כואב, חוויתי זאת ויודעת מה את חשה. יכולה רק לנחם בכך, שלפחות את יודעת שקלט ודי בהתחלה של הטיפולים, ושבעז"ה בפעם הבאה זה גם יכפיל את עצמו וישאר לתשעה חודשים. לדבי תל-השומר - הייתי מטופלת שם במשך שנים, הייתי ממליצה על זיידמן כרופא פרטי, הוא עובד בתל השומר, אך אני מאמינה שהוא ירצה לעשות את הטיפול באסותא. בהצלחה.

מינה29

New member
תודה רבה לכן

תודה על התמיכה וההתייחסות. הימים עושים אותי חזקה יותר ומאידך עצובה יותר. אני אנסה לבדוק את פרופסור שולמן. תודה על התמיכה בכל אופן ואעדכן בקרוב...

../images/Emo201.gif ../images/Emo7.gif עצוב לשמוע על הריון כימי

מחבקת אותך המון
וכואבת איתך
בתקווה
לימים יפים יותר

ha1231

New member
צר לי לשמוע ../images/Emo201.gif

צר לי אני מתארת לעצמי שזה ממש קשה לראות את החיובי ואחרי יומיים לגלות שהבטא יורד, אך כמו שליאת אמרה את יכולה להתנחם בזה שניקלט ושבפעם הבאה בעזה"ש ההריון יהיה תקין וימשך 9 חודשים. שלוחת לך הרבה חיבוקים
.

בלגן2

New member
האכזבה הזאת לא קלה בכלל

במיוחד אחרי שכבר התקווה ניטעה והבטא יצאה חיובית. שולחת לך
גדול!

מצטערת איתך

שולחת לך חיבוק ומתפללת שיגיעו ימים טובים יותר במידה ואת רוצה להיות מטופלת בתה"ש ולהיות במעקב של רופא אחד - זה חייב להיות רופא מהמחלקה. שאיתו את מתחילה באופן פרטי ואז תלוי בעצם ברופא לפעמים הוא מפנה אותך לבית חולים פרטי ומעדיף לטפל בך בפרטי ולפעמים אם הוא מספיק נחמד, מבין ומתחשב אז הוא מטפל בך גם בציבורי ורק הוא.... כמו שהספקתי להכיר רופאי פיריון הם מעדיפים פרטי..... רופאי המחלקה שנחשבים לטובים הם פרופ' זיידמן, ופרופ' דור. לדעתי אם את מעוניינת בפרטי כדאי לך לגשת לפרופ' שולמן או לפרופ' משיח האבא מאחלת לך מכל הלב שתצליחי להקלט במהרה ולהריון תקין

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

הצטערתי לשמוע , מקווה שההריון הבא יהייה הריון של 9 חודשים ארוכים ומשעממים

מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

אין קשר בין השתרשות למה שעשית. אל תייסרי את עצמך.יודעת כמה זה קשה ומרסק. שלילי עדיף על כימי. נקודה. הריון שיכול להשתרש משתרש ויהי מה. הריון כימי הוא כנראה בשל עובר לא תקין. אני מחזיקה אצבעות להריון תקין בקרוב

למעלה