הייתי חייבת לייבא..
קטע ממש מקסים מה דעתכן
"לילה > טוב" – אני אומר לה אחרי החדשות, > "אני מת מעייפות, אני הולך לישון". > > ונכנס אל המיטה וממש נופל אפיים > ומושך את השמיכה ועוצם את העיניים. > > "אני באה אחריך!" היא קוראת לי מאחור, > "אני רק מכבה בסלון את האור". > > ובינתיים היא סוגרת את התריס ונועלת את הדלת, > ממלאה במים את הקערה של > הכלב, > דוחפת למדיח עוד שלוש ארבע כוסות, > בודקת אם נכנס איזה אימייל > מאוחר, > מגהצת לעצמה חולצה למחר, > כותבת פתק למורה, > מוציאה מהפריזר > עוף להפשרה, > משאירה צ´ק לוועד הבית בארון החשמל > מכניסה למטען את > הטלפון הנייד... > ואז נכנסת למקלחת. > מתרחצת, מתמרחת, מתבשמת, מצחצחת > > ונכנסת למיטה. > כך הולכת לישון משפחה מאושרת. > ואף פעם אינני שואל > איך היא מספיקה > אלא רק איך היא זוכרת. > ואלמלא הייתי ישן הייתי לוחש > לה בשקט: > איך את כל כך עניינית וכל כך מדוייקת? > ובכלל, איך העניק לך > השוכן ממעל > כישורים לגדל גם את הילדים וגם את הבעל? > איך את מסוגלת > להקשיב לסובבים אותך ברצינות, בראש פתוח ובמחשבה מסודרת? > איך את מצליחה > לחייך כשאת רוצה לצרוח > ובוכה כשאת מאושרת? > ואיך, תגידי איך, למרות כל > מה שעובר עלינו > את עדיין אופטימית, מלאת שמחה ונחושה, > ובעידן החומרני > הזה, את עדיין פתוחה לסבלם של אחרים, כנה ורגישה? > כל בוקר אני מודה > לאלוהים: ברוך שעשה אותך אשה! > תודו שאנו הנשים פשוט גדולות
קטע ממש מקסים מה דעתכן