הייתי חייבת להוציא.

הייתי חייבת להוציא.

מלאכי היקר, זאת אני. כן רק אני. אבל אני לא אותו דבר, השתנתי, כל כך השתנתי. התבגרתי, הבנתי דברים שלפני זה לא היה לי מושג עליהם. אתה תאהב אותי ככה אני בטוחה בזה. לפחות אני מקווה. מקווה מאוד. אני כבר לא מסוגלת לשמור את זה בפנים. שנתיים ארוכות אני שומרת את זה בפנים ואני חייבת להוציא את זה זה משגע אותי. יותר מתמיד. ידעתי ידעתי מרגע ראשון שראיתי אותך. היה "קליק" בינינו אבל לא סתם קליק אלא משהו בלתי מוסבר. אמרתי לי פעם שהרגשת אותו דבר. ידעתי שמהו יקרה וקרה. כן התחלנו על רגל שמאלית אבל ההמשך היה מדהים. אני זוכרת את הטיול שלנו על החוף, דיברנו על הכל, את המשחק שבאת איתי ונצחנו אותו, את הדרך חזרה הביתה ברגל ואת עוגת שוקולד שאכלתי בפארק. אני זוכרת את הנסיעה חזרה מטבריה כשחשבת שאני ישנה על הברכיים שלך אז התכופפת לאט לאט ונתת לי נשיקה, כמו נסיך ליפיפיה נרדמת. אני זוכרת את הפסטיבל שהיינו ואיך דאגת לי והתנצלת שלא סיפקת אותי. אני זוכרת אותך מנסה להרגיע אותי כשהייתי לחוצה. אני זוכרת כשהתקשרת עליי מירושלים למרות שראיתי אותך כמה שעות לפני כן. אני זוכרת את היום הולדת שלי שהייתי מוכן לקנות לי הכל. אני זוכרת.... אני זוכרת שאני אוהבת אותך. אני חייבת להגיד לך את זה. חייבת. אני יודעת שאני אבכה , אני יודעת שאני ארגיש חשופה אבל זה הסיכון שאני צריכה לקחת. זה יושב אצלי הרבה זמן. נכון לא מההתחלה. בהתחלה הייתה רק משיכה. אבל איזו משיכה, משיכה מטורפת,חייתית. לאט לאט למדתי להכיר אותך. האישיות הכובשת שלך לא נתנה לי ברירה והתאהבתי בך. אני אוהבת אותך כל כך אוהבת אותך. המלאך שלי, אני אוהבת אותך. &n

שיט זה אוף ../images/Emo32.gif

מלאכי היקר, זאת אני. כן רק אני. אבל אני לא אותו דבר, השתנתי, כל כך השתנתי. התבגרתי, הבנתי דברים שלפני זה לא היה לי מושג עליהם. אתה תאהב אותי ככה אני בטוחה בזה. לפחות אני מקווה. מקווה מאוד. אני כבר לא מסוגלת לשמור את זה בפנים. שנתיים ארוכות אני שומרת את זה בפנים ואני חייבת להוציא את זה זה משגע אותי. יותר מתמיד. ידעתי ידעתי מרגע ראשון שראיתי אותך. היה "קליק" בינינו אבל לא סתם קליק אלא משהו בלתי מוסבר. אמרתי לי פעם שהרגשת אותו דבר. ידעתי שמהו יקרה וקרה. כן התחלנו על רגל שמאלית אבל ההמשך היה מדהים. אני זוכרת את הטיול שלנו על החוף, דיברנו על הכל, את המשחק שבאת איתי ונצחנו אותו, את הדרך חזרה הביתה ברגל ואת עוגת שוקולד שאכלתי בפארק. אני זוכרת את הנסיעה חזרה מטבריה כשחשבת שאני ישנה על הברכיים שלך אז התכופפת לאט לאט ונתת לי נשיקה, כמו נסיך ליפיפיה נרדמת. אני זוכרת את הפסטיבל שהיינו ואיך דאגת לי והתנצלת שלא סיפקת אותי. אני זוכרת אותך מנסה להרגיע אותי כשהייתי לחוצה. אני זוכרת כשהתקשרת עליי מירושלים למרות שראיתי אותך כמה שעות לפני כן. אני זוכרת את היום הולדת שלי שהייתי מוכן לקנות לי הכל. אני זוכרת.... אני זוכרת שאני אוהבת אותך. אני חייבת להגיד לך את זה. חייבת. אני יודעת שאני אבכה , אני יודעת שאני ארגיש חשופה אבל זה הסיכון שאני צריכה לקחת. זה יושב אצלי הרבה זמן. נכון לא מההתחלה. בהתחלה הייתה רק משיכה. אבל איזו משיכה, משיכה מטורפת,חייתית. לאט לאט למדתי להכיר אותך. האישיות הכובשת שלך לא נתנה לי ברירה והתאהבתי בך. אני אוהבת אותך כל כך אוהבת אותך. המלאך שלי, אני אוהבת אותך.

ellulli

New member
אוי..

זה ממש עצוב ומרגש וגורם לי להזדהות.. רוצה לספר את כל הסיפור אם את צריכה להוציא?

לא מאמי זה בסדר...

אני רק מוציאה דברים לאט לאט.....המכתב הוא אמיתי ואני מתכוונת להגיד לו היום מה אני מרגישה... אז או שאני אחזור בוכה או שאני אחזור מחייכת

למעלה