הייתי חייבת אז הינה..

לייינוש

New member
הייתי חייבת אז הינה..

טוב אני חדשה (שבוע) ואני לא יודעת עם כבר פתחו שירשור אבל אני הייתי אישית חייבת... בקיצור זה סקר.. 1. איזה שיר אתם הכי אוהבים של FOB? 2.את מי אתם הכי אוהבים? (פטריק,פיט,אנדי וג'ו) 3.איזה שיר הכי חרשתם? (זה לא חייב להיות אהוב כי אולי היה נפניו אחד שחשבתם שהכי אהבתם וחרשתם יותר) 4.איזה מהדסקים הכי אהבתם? 5.הייתם רוצים שהם יעשו יותר סגנונות? תענו בכייף שלכם עם תענווו

orw93

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

אני אור. 1. איזה שיר אתם הכי אוהבים של FOB? אממ לפני האלבום החדש זה היה גט ביסי גט ליוינג דיינג..משו כזה-לא טובה בשמות. עכשיו יותר קשה לי להגיד. 2.את מי אתם הכי אוהבים? (פטריק,פיט,אנדי וג'ו) פיט 3.איזה שיר הכי חרשתם? (זה לא חייב להיות אהוב כי אולי היה נפניו אחד שחשבתם שהכי אהבתם וחרשתם יותר) גט ביסי גט.. 4.איזה מהדסקים הכי אהבתם?החדש 5.הייתם רוצים שהם יעשו יותר סגנונות? לא..ברגע שהם עושים יותר סגנונות זה יכול להגיע למצב שזה נורא מסורבל וכבר לא 'פול אאוט בוי' שכולם מכירים.

m i c k e y 15

New member
ברוכית=]] וגם עונה../images/Emo187.gif

1. איזה שיר אתם הכי אוהבים של FOB? יש כמה חח קצת מכל דיסק..חח Pretty In Punk I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me Chicago Is So Two Years Ago Dead On Arrival Of All The Gin Joints In All The World
2.את מי אתם הכי אוהבים? (פטריק,פיט,אנדי וג'ו) פטריק ופיט
3.איזה שיר הכי חרשתם? (זה לא חייב להיות אהוב כי אולי היה נפניו אחד שחשבתם שהכי אהבתם וחרשתם יותר) Saturday Champagne For My Real Friends, Real Pain For My Sham Friends
4.איזה מהדסקים הכי אהבתם? השלישי
5.הייתם רוצים שהם יעשו יותר סגנונות? אממ לא...לדעתי הסיגנון בשלישי..שולט

Pooh9

New member
אמ.. אוקיי..

איזה שיר אני הכי אוהבת? פרום אנדר דה קורק טרי אלבום כל כך טוב וכל השירים שם מעולים אבל הכי הכי? אין ספק שזה DANCE DANCE ונובאדי פוטס בייבי אין דה קורנר את מי אני הכי אוהבת? פיט.. כמו הרוב. איזה שיר הכי חרשתי? טוב אז. .חרשתי הרבה על שוגר, דנס דנס ובעיקרון על כל השירים בפרום אנדר דה קורק טרי איזה דיסק הכי אהבתם? אני חושבת שזה דיי ברור מהשאלות הקודמות. הייתי רוצה שהם יעשו יותר סגנונות? זה יכול להיות נחמד אבל בתכלס הם להקת רוק-פאנק כזאת אז אם הם יתחילו לעשות אלקטרוני זה יהיה מוזר.

למעלה