הייתי היום בקולנוע

../images/Emo18.gif עוד מעט אני יראה לך...

מה זה לא רוצה!! מכות בטוסיק אני אתן לך! ילדה רעה! ילדה רעה!

מיצי007

New member
צ'יזס?

ממתי ישו הוא גבינה? אם כבר את כותבת בעיברית מילה באנגלית,לפחות תכתבי אותה נכון זה ג'יזס

../images/Emo128.gif ומה את בדיוק?...

מורה ללשון?! את כולה חתולה (
)...

מיצי007

New member
עדיין לא../images/Emo6.gif

זה בסדר,יש לי את חיי הנצח שלי לחכות לראות מתי תביני.... לגבייך אני לא בטוחה....

טוב....

עזבי, אני גם לא רוצה להתחיל עם הפיענוח של החתימה, אחרת אני עלולה להשתגע....

גמני!../images/Emo163.gif

פוסטר רוּלֲז! אני נכנסת לאולם של פיטר פן עם חברות שלי, ופתאום אני רואה את הפוסטר, ומתחילה "אוווווו!!! ג'וווונייי!!!^^ סיקרט ווינדו סיקרט גארדן!!!" חברות שלי "מה..?"
אני צריכה לשכנע אחת מהן שתבוא איתיייי...

Eowyn of Rohan

New member
גם אני ראיתי../images/Emo13.gif

בשבוע שעבר כשהלכתי לראות את הידלגו.. חשבתי יהיה את הטריילר לסרט. לא היה
.

../images/Emo141.gif אל תשכחו להזמין אותי ל...

חתונה!!
מראש.... ואני מקווה בשבילכם שבאמת אחד הילדים שלכם יצא דומה לג'וני, ואז אני וג'וני ג'וניור נוכל גם להתחתן! וואי, אני ממש מדמיינת את זה... יהיה לי כל כך יפה בלבן... וג'וני ג'וניור יעשן סיגריה באמצע החתונה... וואו, איזה מרגש.... אני עוד רגע מתעלפת פה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיצי007

New member
אנחנו לא מזמינות זרים

המאבטח אינמן עם הרובה שלו והלבוש הדרומי שלו מרחיקים אנשים בכניסה מצטערת....

למעלה