הייתי היום בצומת ספרים...

Padme Amidala

New member
הייתי היום בצומת ספרים...

והיה גיליון מרי קלייר ומי הייתה על השער... נכון מאוד, ניקול! לא הספקתי לקרוא הרבה וגם לא היה לי כסף לקנות, אבל זאת הייתה כתבה ממש מתוקה... היא סיפרה שיש לה שפה סודית עם אחותה ושהיא תמיד חלמה להיות אסטרונאוטית... אווו...

ערן1987

New member
מה זה המגזין הזה?

לא משנה.. שמעתי שהשפה המיוחדת הזאת זה לא שפה כמו עברית וכדומה אלא שפה שהן כבר קוראות אחת לשניה את המחשבות ממש

shiray

New member
אויי קראתי את הכתבה!!

אחת הכתבות היותר חמודות שיש!!! יש לי אותה סרוקה וקראתי דרך זה... רק שכל תמונה זה איזה 3 מגה אז אני אקטין אותן והעלה לכאן שתוכלו לקרוא... ואיזה ענק- בדיוק היום הלכתי עם חברה לקניון ובסטימצקי, אחרי שראיתי את קולד מאונטיין שהכריכה מהסרט (והוא עולה פי 3 ממה שראיתי במיתוס עם הכריכה הישנה) ראיתי את מרי קלייר עם ניקול על השער אבל... ברוסית! כי העיתון עצמו ישן (יש לי כמה חודשים את הכתבה סרוקה), אז מן הסתם לא קניתי.

shiray

New member
זהו, שאני לא יודעת

בגלל זה לא קניתי את העיתון... פשוט ראיתי את השער ואז באתי אוטומטית לקשר לכתבה ולראות אם כתוב "10 אמיתות עליי" ואז אני קולטת שהאותיות ברוסית.... וטוב תשמעו- המחשב שלי בשלבי גסיסה מתקדמים והוא עושה לעצמו ריסטרט מתי שבא לו (שזה בעיקר שניה לפני שאני מסיימת להקטין תמונה), אז הנה העמוד שבו יש את כל הכתבה- ממש מומלץ לקרוא!!! אני ממש נהניתי! וערן- לגבי השפה של ניקול ואנטוניה אז זו שפה כמו עברית ואנגלית... ניקול אמרה שהיא נהגה לדבר ככה עם אחותה באמצע ארוחות ערב וזה היה משגע את ההורים שלה, שלא הבינו מילה...

shiray

New member
אוי נו באמת

שוב זה מתחיל לעשות בעיות עם הלינקים... ואני חייבת חייבת לזוז. אז הנה הכתובת למקרה שהלינק לא יעבוד שוב: http://www.nicole-kidman.net/gallery/index.php?x=gallery_marieclaire0204.php

Padme Amidala

New member
בדיוק! ../images/Emo99.gif

התמונה מהסט של קולד מאונטן פשוט מדהימה!!

ערן1987

New member
ניקול כשרונית

גם שרה,גם משחקת,גם אמא,גם גרושה-וגם ממציאה שפות חדשות אשת אשכולות או לא?

למעלה