הייתי היום בחיפה....

מצב
הנושא נעול.

תוכון1

New member
הייתי היום בחיפה....

הייתי היום בחיפה....
ואני נמצא בחיפה אולי פעם בשנה, ונדהמתי לגלות שיש שם תח"צ גם בימי שבת! אני כמעט בטוח כי ראיתי שני קויי 40 של אגד. באמת כל הכבוד לחיפאים שיש אצלם תח"צ גם בשבת. בתקוה שיום אחד גם בת"א ובכלל בכל הארץ יהיה תח"צ בשבת.

כן, בחיפה ובחלק מהצפון

הייתי היום בחיפה....
ואני נמצא בחיפה אולי פעם בשנה, ונדהמתי לגלות שיש שם תח"צ גם בימי שבת! אני כמעט בטוח כי ראיתי שני קויי 40 של אגד. באמת כל הכבוד לחיפאים שיש אצלם תח"צ גם בשבת. בתקוה שיום אחד גם בת"א ובכלל בכל הארץ יהיה תח"צ בשבת.
כן, בחיפה ובחלק מהצפון
יש תח"צ בשבת בתרוץ שיש באזור הזה הרבה לא יהודים. מסכימה איתך, הלוואי שהיה כך בכל הארץ.

cmr

New member
תח"צ בשבת בחיפה

כן, בחיפה ובחלק מהצפון
יש תח"צ בשבת בתרוץ שיש באזור הזה הרבה לא יהודים. מסכימה איתך, הלוואי שהיה כך בכל הארץ.
תח"צ בשבת בחיפה
פועלת בגלל סטטוס קוו.אשר החל עוד בימי המנדט הבריטי. בעיר חיפה פועלת תח"צ משעות הבוקר וקווי שרות לפרברים לערים בצפון מתחילים לפעול בשעות אחר הצהריים. לצערי בגלל העליה ברמת החיים, המינוע, המעבר לנסיעה ברכב פרטי והפחד מפיגועי טרור באוטובוסים. התח"צ בחיפה מצטמצמת ומשנה לשנה היקפה קטן.

אוהד11

New member
תח"צ חלקי פועל בשבת גם בעכו ונצרת

תח"צ בשבת בחיפה
פועלת בגלל סטטוס קוו.אשר החל עוד בימי המנדט הבריטי. בעיר חיפה פועלת תח"צ משעות הבוקר וקווי שרות לפרברים לערים בצפון מתחילים לפעול בשעות אחר הצהריים. לצערי בגלל העליה ברמת החיים, המינוע, המעבר לנסיעה ברכב פרטי והפחד מפיגועי טרור באוטובוסים. התח"צ בחיפה מצטמצמת ומשנה לשנה היקפה קטן.
תח"צ חלקי פועל בשבת גם בעכו ונצרת

איליה.

New member
יש קווים פרבריים גם בבוקר

תח"צ בשבת בחיפה
יש קווים פרבריים גם בבוקר
בערך משעה 10 יש תחבורה לנשר, נהריה, טירת כרמל ועוד.

התירוץ הוא לא בני המיעוטים כי

כן, בחיפה ובחלק מהצפון
התירוץ הוא לא בני המיעוטים כי
אם הנמל, שעובד 7 ימים בשבוע (למעט יום כפור. די דומה לנתב"ג) וכן רכוז עצום של מפעלים במפרץ שבחלקם בטחוניים ובחלקם, כגון בתי הזקוק, גם כן עובדים שבעה ימים בשבוע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה