הייתי ב OTAKU וזו דעתי

Boone

New member
הייתי ב OTAKU וזו דעתי

דיזינגוף סנטר חוזר להיות פופולרי, אחרי המתנה ארוכה נפתחת חנות מרצ'נדייז. כבר שמתקרבים ניתן לראות התקהלות של צעירים ומבוגרים שמנסים לטעום ממטעמי החנות. החנות קטנה יחסית לכמות המבקרים, אבל מסתדרים לא ראיתי מישהו שלא הסתדר למרות הריצה מצד לצד, כן מקבלים סחרחורת כשנכנסים, מאוד קשה לעמוד בכל הפיתויים. אז מה יש בחנות: ממש בכניסה (למטה) אפשר לראות AF בגודל "6 של באפי ואנג'ל, מיד אחרי על הקיר השמאלי ישנם מדפים עם דמיות בגודל "3 ועד כ "10 של: הסימפסונים, סיוט לפני חג המולד (בכל מיני וריציות), דמיות טרגיות של טים ברטון, מדריך הטרמפיסט, ספיידרמן (פסלים), באטמן, 5 דמויות מתוך החומה ועוד ועוד. במרכז ישנו סטנד (שמפריע לי) פוסטרים. בקיר הימני ישנם המון דמיות ANIMA (מדהימות לטעמי) וספרי קומיקס. ליד הדלפק ועליו ישנם מחזיקי מפתחות שונים, רובם עם דמויות ANIMA. אז מה המחירים? המחירים מתחילים מכ 15 ש"ח למזיקי מפתחות, דמויות ANIMA בסביבות ה 45 ש"ח, דמויות "3 סביב ה 25 ש"ח, פסלים בין 60 ש"ח ועד 250 ש"ח. אישית מאוד אהבתי את החנות למרות גודלה, יש משהו מאוד נעים ושרות יוצא מהכלל. אז עכשיו אחרי כל זה אני יכול להשויץ בפרטים החדשים שלי ושל הבן שלי. 1. Tim Burton Tragic Toys - מארז עם 3 דמויות = 90 ש"ח 2. Edward Scissorhands - דמות בגודל "6 = 109 ש"ח 3. Marvin - מתוך מדריך הטרפיסט לגלקסיה, הדמות בגודל "5 = 60 ש"ח 4. מארז 6 דמויות בגודל "2.5 מתוך הסיוט לפני חג המולד = 99 ש"ח 5. Spike מסדרת האנימה Cowboy Bebop - גודל הדמות כ "4 = 45 ש"ח 6. 3 דמויות (יפיפיות) בגודל "2.5 מהסדרה InuYasha = כל דמות 45 ש"ח 7. מחזיק מפתחות מהסיוט לפני חג המולד (ג'ק) = 18 ש"ח 8. דמות בגודל "2 מתוך הרובוטריקים (חיקוי) = 25 ש"ח זהו זו הקניה הראשונה (ולא האחרונה) שלי ב OTAKU. חנות מומלצת מאוד. אגב, רציתי לצלם, אבל היה דחוס מידי, אז אין תמונות הפעם.

הייתי- די נהנתי הגעתי מאוחר

בטח קנו יותר ממה שהיה בבוקר, אבל אני חייב לציין שהיו דברים שאיכזבו אותי , ציפתי להרבה יותר AF ופחות שטיות כמו לדוגמא קלפים של סימפסונס ותחתיות לשתיה של סאות פארק וכו' זה נראה לי די מיותר חנות נחמדה ביותר - אשוב בעתיד קניתי את santa jack ואת dr finklestein

שאגב עושות לי את המוות כי המפרקים

כל כך קשים שאני מפחד להזיז אותם מחשש לשבור משהו

DVD10

New member
בגלל זה לא פותחים את הAF !

סתם, רק תיזהר כי לפעמים יש מפרקים שנראים כאילו אפשר להזיז אותם וזה ישבר.

אחרי המון ניסיונות עדינים הצלחתי

לקח לי שעה לסובב את הראש של הבובה כדי שהיא תראה נורמאלי

MajorWinters

New member
"לבן שלי"../images/Emo6.gif

כפי שאמרתי פעם "אקשן פיגרז - המתנה הכי טובה לקנות לעצמך ביום הולדת של הילדים" חן חן על הקניות.

Wing Chan

New member
מזכיר לי משפט שקראתי איפשהו ../images/Emo9.gif -

קראתי את זה באיזה פורום אחד באנגלית, לא זוכר את המשפט המדויק אבל זה הלך ככה: שאלה שמישהו שאל: "אני בן 37. האם לדעתכם אני מבוגר מדי מכדי לאסוף Action Figures?" תשובה שמישהו אחר ענה: "מבוגר מדי? ממש לא. Action Figures הם כמו ציצים - מיועדים לילדים אבל זה האבא שמשחק איתם."
זה אמור להיות המשפט פתיחה של הפורום!

Boone

New member
../images/Emo152.gif בהחלט חלק גם לבן שלי

הוא בן 8 והדבקתי אותו באהבה לבובת. יש לו אוסף לא קטן שכולל את, אינויאשה, דרגון בול, ביוניקל, פוקימונים, להקת קיס (כן, כן, זה שלו), וואלאס וגרומיט ועוד כמה שנאי כרגע לא זוכר. אגב היום הייתי שוב OTAKU ורכשתי דמויות נוספות של וואלאס וגרומיט, אינויאשה ומהסרט החדש של טים ברטון Cropse Bride, את ויקטור וויקטוריה. נראה מה יהיה מחר, גם מחר אני שם. אה ואיך שחכתי, ברגע שנכנסתי הכל נפתח ומוכן למשחק ותצוגה.

bellyboy

New member
ומעניין מאיפה ילד בן 8 השיג דמויות

של קיס אם לא מידידך הנאמן. מה קרה אסור לי פרגן לעצמי?

Boone

New member
צודק טעות שלי, ../images/Emo52.gif

קבל ממני אחד
וממנו אחד
ולסיום אני רוצה להדגיש שאתה

HackMachine

New member
ביקרתי היום בחנות

(ביקורת קצרה) - בכל הנוגע למבחר, הוא אינו גדול, אבל סביר בהתחשב בגודל הקטן של החנות. אפשר למצוא ב OTAKU דברים מעניינים מאוד שקשה למצוא בחנויות אחרות (אם בכלל). - המחירים סבירים בהתחשב שהבעלים כנראה מזמין את המוצרים בכמויות קטנות. OTAKU בהחלט לא מתחרים במחירים המוצעים ב- eBay או אתרים אחרים מחו"ל אבל בשביל אלו שאין להם את הסבלנות בחיפוש אחר מכרזים בהחלט יצליחו לקנות משהו בחנות בלי לשבור קופה. לעומת מחירי ה AF הסבירים, מחירי החולצות היו לטעמי גבוהים במיוחד.. אפילו אלו שלא קשה למצוא במקומות אחרים. - בהשוואה ל CNV, כמות ה AF האיכותיים קטנה יותר, אבל ניתן למצוא ב OTAKU דברים שלא קיימים ב CNV (כמו פסלונים של ANIME שאגב המחירים שלהם סבירים מאוד). - דבר מעניין שראיתי היה ה SoundTracks מסדרות וסרטי ANIME שלא ראיתי שניתן להשיג במקומות אחרים בארץ. למי שאוהב את המוסיקה הזאת ומוכן גם לשלם עליה כסף - ניתן למצוא מבחר לא קטן מהג'אנר. - סה"כ אני נותן ציון "סביר". בהתחשב שהחנות לא מציגה הרבה דברים חדשים (CNV). אני חושב שאם היו מתמקדים במוצרים יחודיים ולא מתפתים למכור מוצרים פשוטים כמו SOUTHPARK, SIMPSONS וכד' זה היה מעלה את ערך החנות בהרבה. שווה לבקר.

MajorWinters

New member
ביקרתי בשתיהן היום.

ביקרתי תחילה בקומיקאזה, ככה גיששתי... לא קניתי, אבל אני גר קרוב (מעונות האוני') אז אני אבוא לשם הרבה. שם מר בחור נחמד (הבעלים) סיפר לי שהחנות של הסנטר כבר נפתחה. שניה לפני האוטובוס לאילת הייתי חייב לעבור שם או שזה היה אוכל אותי עד יום ראשון. התאכזבתי קצת מאוטקו לצערי. היה שם את מרווין שהיה מגניב וקורפס ברייד ודברים חמודים, אבל בסך הכל הרבה יותר התלהבתי מהמבחר של קומיקזה (אני מדבר על AF בלבד). היה להם שרה"ט, סופרמנים באטמנים, והיום הגיע משלוח מדהים של sin city. יש שם בובת Marv (מארוו?) אדירה מחזיקה את הראש של קווין. מדהים (חוץ מהמפרק ביד שמאל שקצת התפספס להם. וממש לא יקר. אני מקווה שההמלצה שלי פה לא תגרום לאף אחד לחטוף לי את אחד משלושת העתקים עד יום ראשון
. בקיצור, מאוטקו התאכזתי, אבל קומיקזה מפצה, בגדול. מזל שאני גר קרוב לטובה מבינהן

bellyboy

New member
ביום שישי עשינו אני וBoone

סיור רציני של 3 חנויות הקומיקס והמרצ'נדייז ואפילו הספקנו ליהיות בשני שווקים(שווק הפשפשים ביפו ומכירה של ויצו רמת אביב) למען הסר ספק היה ממש נחמד להסתובב ולפשפש בערימות של פלסטיק צבעוני... החנויות שביקרנו בהן הן:אוטקו,קומיקאזה וקומיקס וירקות אז קודם כל נחמד שיש מישהו שהסכים לפתוח חנויות כאלו בארץ אבל במילה אחת ---------> מ א כ ז ב. אין שום השקעה בעיצוב החנויות סתם הכינו מדפים אולי ציפו קיר אחד בקומיקסים(קומיקאזה) וזה ממש לא ברמה,כצרכני תרבות צבע כרומו ופלסטיק הייתי מצפה לאיזו השקעה עיצובית. בטיולי בעולם אני לא מפספס כניסה לחנויות קומיקס וaf ותמיד אבל תמיד אני נשאר פעור פה,פוסטרים,דמויות בגודל אמיתי,ויטרינות של פירטי אספנות נדירים,קומיקסים חתומים ומה לא . לקח לנו כמה סיבובים למצוא את קומיקאזה שנמצאת במקום הזוי לגמרי(זקנים והמטפלים הזרים שלהם בכל מקום- רמת אביב?!) השילוט לחנות תלוי בקידמת הפאסז' וזה גרוע,החנות עצמה מתגאה במוכר עם שיער צבעוני שיירה ללקוחות תשובות והמלצות מעולות כאחד שיודע עניין.. השאר בינוני הצע הקומיקס הוא טוב ואפילו מעולה אבל שוב חסר לי הוייב שחנות כזו אמורה להשרות עלייך. מצאתי שם בפינת הsale את הזאב ואת בהמוט' מהסיוט ב64 שקלים אחד נחמד מאוד,וגאנדלף stormcrow ב75 שקלים אחרי הנחה. אוטקו היא בדיחה עלובה,החנות מעוצבת בלקוניות אדירה,אפילו השלט של שם החנות נראה כאילו הדפיסו אותו במדפסת ביתית,מה אי אפשר להשקיע בתאורה ? באיזה אקט עיצובי להרגשה טובה?ההצע הוא מסכן המחירים בשמיים והמרצ'נדייז מתאים לילדות קטנות שבאפי זה כל החיים שלהם,האוכלוסיה בחנות (שלאף אחד אין שליטה עליה)מורכבת מילדות צפוניות מפונקות שנכנסות ומחבקות דמויות אנימה פרוותיות ומילדים שההורים שלהם נתנו להם יותר כסך מאשר יחס.נו באמת מי צריך מחזיקי מפתחות ופסלונים קטנים,תביאו תותחים אמיתיים af רציניים ולא באפי וסימפסונס.... וכמעט מחמאות לקומיקס וירקות שמיקמו עצמם במקום ראוי(לא קניון של מפונקים) וההצע של הקומיקס מרשים שוב חסר העיצוב אבל התחושה ביתית ויש מספיק דמויות לכולם,כל הליין של sin city ו corpse bride במחירים טובים יותר משל המתחרים. אם אחד מבעלי החנויות קורא את התגובה הזו אני אשמח ויותר מזה לעזור בקטע העיצובי (זה מה שאני עושה ביום יום) אנא מסרו לי ....

Wing Chan

New member
אהמ?

לא הייתי עדיין באוטאקו, אבל אני מכיר משנים קודמות (כשעוד הייתי אוטאקו שרוף בעצמי, לפני...4 וחצי שנים ככה) את קהל היעד של החנות. תתפלא לדעת שמרבית אותו קהל של החנות אותו אתה כלכך נהנה לשנוא, הוא איכותי ברובו. צפוני? מפונק? לא יודע את מי ראית ואת מי לא, אבל לאו דווקא. ויודע מה, גם אם כן ואלה הם צופי האנימה בארץ - מי לעזעזל רצית שיגיע לחנות שאמורה להתמחות באנימה, אם לא אנשים שצופים באנימה? ואנשים כאן יוצאים מנקודת הנחה שאוטאקו היא חנות שאמורה להתמקד ב-AF. וזה לא נכון. סביב נושא האנימה קיימים עוד זביליון וארבע תחומי מרצ'נדייז אחרים, ולא רק אקשן פיגורז. מטרת החנות היא אינה פתח להצלת מדינת ישראל מחוסר ה-AF שנמצא בה, בניגוד לאחרים שחושבים כך. ולא הייתי מציע לך לרדת כלכך על חנויות, עד שלא תתנסה בעצמך בפתיחת עסק דומה.

bellyboy

New member
לא ירדתי!!

הבעתי את דעתי!!!!!!! כמאייר ואחד שקורא נושם ומחרבן קומיקס ציפיתי למעט יותר השקעה בעיצוב. לגבי האוכלוסיה-נראה לי שכ 99% מאוכלוסיה אני מתעב וזו זכותי ולא מתוך אליטיזם,אלא אם אני לא מכיר אותך מצדי שכל חלקי הגוף שלך יתפזרו להם באיזה אוטובוס ,מה אכפת לי, העניין השבטי הזה של עם ישראל או האנושות כולה ,אני לא מכיר אותך אתה דביל מבחינתי(ותגיד מה שתרצה -זו השקפת העולם שלי), אבל אין ספק שאלו אנשים איכותיים,אחרת הם לא היו נחשפים לאמנות או מתעניינים בה,ולא איזה עדר ערסים ופרחות... ולגבי העסק אני עצמי בעל עסק(יש לי חברה לעיצוב) אז הזלזול בלקוח מורגש . הרי לא תלך לקנות בסופר שהוא לא מאורגן ולא מזמין?וזה בידיוק מה שקרה שם,זה לא מזמין וזה לא מאורגן...... ולגבי הציפיות שלי בעניין af זה מה שמעניין אותי וזה מה שאני מחפש... והם לא ענו על ציפיותיי....

Wing Chan

New member
נו יופי, זה מה שציפית, אז ציפית לזה

ממקור שלא מיועד לזה במקור. אוטקו לא כתבו בשום מקום שהם יהיו חנות שתהיה מוקדשת נטו 100 אחוז לאקשן פיגורז. ואני לפי התמונות דווקא חושב שהמקום כן מזמין. אבל זה רק אני בטח.

MajorWinters

New member
ספרו מה היה בשווקים...

איזה סחורה מצאתם? כמה זולה (מבחינת מחיר) היא הייתה... הלכתם לבזוז ולא סיפרתם על השלל
מתי אתם עושים את זה שוב?

למעלה