הייתי ב-מסיבה

הייתי ב-מסיבה

וואי. היה גדול. כולם הגיעו לדום חוץ מגיא. השתכרו והשתוללו-בעיקר ליה... בטח תראו תמונות בעיתונים...

מסיבה של משחק החיים...

אתם לא בעניינים אה? אתמול היתה מסיבה מטורפת. הקרינו על מסך פספוסים מהסדרה וכל השחקנים הגיעו והרקידו את כולם.עופר שכטר קפץ לקהל..

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifכן אני יודעת אמרו את זה אתמול

איזה כיף למי שהיה...

היה לי באמת כיף

זה גם טוב לגלות שלירון לא חננה כמו ליה. להפך- אתמול היא לא שלטה בעצמה השיכורה הקטנה...

עדימ

New member
בונה חברה בדרך כלל אני רק קוראת כי

היה נורא משעשע לראות את משחק החיים ולקררוא כאן אבל בלחיכם פעםאתם אומרים שלירון מרגישה משהוא לגאי אריאלי ופעם לניר לוי אז תחליטו!!!!!!!חוץ מזה מה אכפת לכם מה שהיא מרגישה כלפי מי שהיא מרגישה מגיעה לה גם פרטיות על הרגשות שלה. אתם לא יכולים להתחיל לשדך לה כל מני.

הגעתי לשם כחברה של המארגנים...

היה מדליק. הגיעו רוב השחקנים ורקדו בסבבה. אחרי ששתו די הרבה לירון לא ירדה מהצוואר של ניר לוי בנשיקות. שמישהו יגיד לה שהוא נשוי..

מה?????מה אבל היא לא

אוהבת אותו זה כל כך ברור שהיא אוהבת את גיא...ודרך אגב גיא היה עם ניקול נכון?ויש לך תמונות וחתימות מהם ואיפה זה היה ולרגל מזה היה לכבוד שהיה הפרק האחרון?בבקשה תעני לי על הכולזה חשוב...

גיא ואפרת היחידים שלא היו

מסיבה לכבוד סיום העונה-הקרינו קטעים על מסך ענק. לירון היתה מאוד "שמחה" ו... היא מעשנת...

על ניר לוי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

פרטים
ואיך הוא "התנהג" במסיבה

Ker 15

New member
נראה לי באמת לירון שתתה יותר מדי..

יש באתר של יעל שרוני מלא תמונות ומלא תמונות של לירון נראה לי היא שתתה "קצת" יותר מדי...חחח

למעלה