הייתי בקמלוט...

mike 1970

New member
הייתי בקמלוט...

הייתי בקמלוט אתמול בלילה... ומאוד נהנתי, וז כבר ההופעה השמינית שלי (אם אני לא טועה) וצלמתי שני תמונות נחמדות מהפלאפון אז הנה לכם...

mike 1970

New member
סרטון של אריק שמספר על סבא שלו...

צולם במצלמה הדיגיטלית שלי http://www.flix.co.il/tapuz/myPage.asp?id=2360598&v=1

mike 1970

New member
סרטון של כולם הרי יודעים מההופעה

אני יעלה עוד סרטונים בהמשך... אני עוד עובד על זה...

I מ י ר ב I

New member
סרטונים של שירים חדשים-לא להעלות לפורום!

mike 1970

New member
קצת בהרחבה

איך היה? היה מצויין... הסאונד היה מדהים... בהופעה הזאת שמעו אותו מצויין... לא היו זיופים בקול שלו... הוא שר עם קול נקי באותו ערב... התבאסתי שלא עשה את השיר "אפשר לחשוב". ואת שיר פתיחה שהולך "למה אם את נופלת את לוקחת אותי איתך" הוא עשה אותו יותר קצבי עם הלהקה שזה גם קצת ביאס אותי... כי תמיד שהוא היה עולה על הבמה רק הוא הגיטרה והמפוחית זה היה נותן סיפתח אינטימי כזה... אבל דווקא הבחורה שבאה איתי נהנת מאוד מהפתיחה... (עניין של טעם) בתחילת ההופעה הרגשתי חוסר זרימה בין הקהל לאריק, אבל זה השתפר אחרי כמה דקות... שהוא סיפר על הסבא שלו נקרעתי מצחוק (למרות ששמעתי את זה אלף פעם)... ובכללי הרגשתי שההופעה נגמרה ממש מהר... בסך הכל- כמו כל הופעה של אריק, גם זאת הייתה טובה... עד היום הייתי ב-8 הופעות של אריק, ואני כבר מצפה להופעה הבאה... -אורי- (בהופעה הקודמת בקמלוט ישבתי מתחת לאריק וצילמתי אותו ואנשים לא אהבו את זה... אז הפעם השתדלתי לצלם באינטימיות ולא להפריע לכולם)

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo51.gif

גם אוהבת יותר את אם את נופלת בביצוע החדש עם כל הלהקה,יותר תפס אותי. איך שמעת את הסיפור על הסבא אלף פעם? זה קרה רק לפני שבוע

למעלה