הייתי בקבר היום...

nofariti

New member
הייתי בקבר היום...

שלום לכולם... אני מקווה שאני מוצאת אתכם בטוב.כתבתי פה הודעה חדשה גם לפני שבוע והיום ראיתי שהיא נמחקה ..אני מקווה שזאת לא תמחק. רציתי לשתף אותכם במה שעבר עלי בשבוע האחרון. היה לי חלום בלילה שאמא מתה. אני אחותי ואחי עמדנו בסלון ובכינו ...כל כך כאב לנו שלא יכולנו להפסיק ליבב..ניסינו לדבר אבל כל פעם שניסיתי לפתוח את הפה ..הכאב יצא.. אף אחד לא היה איתנו רק אחותי אחי ואני באמצע הסלון עומדים ובוכים וצועקים. פתחתי את הדלת ואף שכן לא היגיע ...היו רק אנשים שישבו על המדרגות והתפללו. עד שאבי הגיע והביא לנו מגש עם אוכל. התעוררתי מהחלום הזה בוכה כואבת ומיבבת.. בבוקר התקשרתי לאחותי ואמרתי לה שהיה לי סיוט בלילה וחלמתי שאמא מתה . היא צחקה ואמרה לי אבל נופר, אמא באמת מתה. היתה אזכרה לסבא שלי היום...ואני הלכתי לקבר של אמא שלי..ישבתי שם ובכיתי וצעקתי ויבבתי כמו בחלום. בקשתי ממנה שתחזור..או שרק תתן לי סימן שהיא שומעת אותי..סימן קטן אחד אבל ברור..היא לא נתנה ...כעסתי ורציתי ללכת משם..עד שהבנתי שהיא באמת לא פה והיא לא יכולה לקרוא לי לחזור כמו פעם שהיינו רבות..אז חזרתי אליה שוב ובכיתי ואמרתי לה שאני מצטערת ואני אוהבת אותה והיא לא ענתה לי. לקבר של סבא שלי בכלל לא הגעתי.. בהתחלה אמא מתה.אח"כ האמא שלה מתה...אח"כ סבא מת..אח"כ הסבתא השנייה מתה ..אח"כ אח של אמא מת.. אני לא זוכרת איפה הקברים שלהם..למי בכלל יש כח להתמודד עם כל כך הרבה מוות.. אמא לא פה . תודה שאתם פה . נופר

BooBee

New member
היי נופר ../images/Emo20.gif

שלום לך. טוב שמצאת אותנו ואת הפורום הזה לכתוב בו. חלומות זה עסק לא קל במיוחד, בעיקר אם אנחנו חולמים משהו לא כיפי. אני מקווה שהחלומות הבאים שלך יהיו יותר נעימים ושתתעוררי עם חיוך גדול על הפרצוף. שלך, רויטל. נ.ב. שום הודעה שלך לא נמחקה. הכל כאן, בדפים אחורנית. אם תקישי על שם המשתמש שלך, יפתח לך עמוד עם 10 ההודעות האחרונות שכתבת בתפוז.

bertap

New member
היי נופר

אוהבת אותך ,וכואבת איתך, מכירה זאת מקרוב קרוב,כפי שכתבתי. לי נפטרו כל משפחתי,2 אחיות. אח .הורים .חתן .ובנוסף גם בן. לי קשה ללכת לבית העלמין, אני בדעה ששם נמצא רק הגוף, ואיתנו נמצאת כל העת ,הנשמה היא נמצאת איתנו כל הזמן, בתוך הלב, בתוך הנשמה שלנו, אותם נישא בלבבנו עד אחרית ימינו. לכן לעיתים רחוקות, שממש כבד לי, אני בכל זאת הולכת לבכות על קברם וחוזרת עם כוחות חדשים. ולך יקרה חזקי ואמצי ממני ברטה

egbar21

New member
חלומות נופר

נופר היקרה שלום, קראתי את חלומך והייתי נרגש ונסער. פרשנות לחלומות מסוג זה, צריך לתת רק בעל מקצוע ומבין עיניין. אני חושב שאין לאף אחד זכות מהקוראים לתת חוות דעת לאמור אלה לתת את הדעת לכתוב. שימרי על עצמך. שמואל אגבר (אבא של רותם)

nofariti

New member
תודה !

תודה לכולכם על התגובות. הפורום הזה חשוב לי במיוחד בגלל האנשים המיוחדים והרגישים פה. תודה שוב מקרב הלב.

למעלה