הייתי בצילומים היום!!!

שרית7

New member
הייתי בצילומים היום!!!

קודם כל הרגשתי כמו "כוכבת" בבוקר חיכתה לי מונית מתחת לבית ולקחה אותי לאולפן,ביקשתי מחברתי הטובה כוכבית (שאותה אתם כבר מכירים) שתתלווה אליי כי היא גם כן בחופש עכשיו. חיכתה לי המאפרת בחדר ההלבשה. אחר כך נכנסתי לאולפן להצטלם. שאלו אותי איך גלי בתור זמרת ומה אני אוהבת בה ואיך היא כאדם ואיך הכל התחיל התכנית תהיה בנויה בצורה כזאת שהם יראו ככל הנראה קטעי וי. טי. אר ידברו על גלי והקריירה שלה ובין היתר ישלבו קטעים של אנשים שקשורים לגלי בדרך זו או אחרת ויישלבו אותם. הכוונה לא מראים מראיין ומרואיין למשל יראו אותי מתחת יהיה כתוב נניח שרית שקד, מעריצה, ואז יהיה משפט: גלי היא זמרת בעלת איכויות קוליות מדהימות. ככה זה יהיה בנוי. הערוץ עצמו עולה לאויר באמצע ספטמבר, והתכנית על גלי תשודר בסביבות אוקטובר להארכתם ויהיו פרומואים חמים על התכנית כך שאין סיכוי שמי שיש לו כבלים יםסםס אותה. אני בדיוק בדרך עכשיו החוצה להצגה, אני אספר יותר מאוחר על הדברים שאמרתי על גלי בהתייחס לשאלות ששאלו

שרית7

New member
האמת גם אני. אני ממש סקרנית לראות

איך ייראה כל הסרט בכלל ומה יקחו ממני וישבצו, בפרט

עדי 345

New member
שרית, נשמע מצויין ! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שרית7

New member
הו שלום לך איזה עיתו...ובכן...

אם אתה/אתם מעוניינים לדעת פחות או יותר מה אמרתי אז כך: לשאלה מה את אוהבת בגלי עטרי? עניתי שגלי עטרי בשבילי היא קודם כל מודל לחיקוי היופי, האצילות, העדינות, ומעבר לזה שהיא זמרת מעולה עם קול יפהפה ושירים שאני באופן אישי מאוד מחוברת אליהם ומה שמייחד אותה בעצם זה שהיא כוכבת ענקית ונטולת אבק כוכבים לחלוטין.שאלו אותי איך גלי כאדם? אמרתי שאם אפשר היה לסכם במילה אחת היא מדהימה, ושנפלה בחלקי הזכות להכיר אותה. שהיא נטולת פוזות לחלוטין, ונטולת ביקורת מדברת אל אנשים בגובה העיניים בלי שמץ של התנשאות וזה לא משנה אם מדובר בילד קטן, פועל ניקיון, הומו, לסבית, או אישיות נעלה. היא פשוט היא ומדבת בגובה העיניים וזה גם מה שהיא משדרת לילדה שלה שזה שאמא שלה זמרת מפורסמת זה הדבר הכי שולי בעולם. ובאותו נושא סיפרתי גם שיום אחד התקשרתי לגלי בשיא ההתלהבות לספר לה שהקימו לה אתר מעריצים בחו"ל, בצרפת ושנכנסו לשם יותר מ10,000 מבקרים וכו' וכו' והיא בשיא האדישות אומרת לי נחמד מאוד אמרתי שאני ממש הייתי המומה מהתגובה שלה כאילו איזה עוד זמרת ישראלית יש לה אתר מעריצים בחו"ל?!!? ואמרתי זו גלי היא ממש לא עושה עניין מעצמה. לשאלה איזו זמרת היא? עניתי שהיא זמרת עם איכויות קוליות מדהימות, זמרת מרגשת, נוגעת. אי אפשר לבוא להופעה של גלי עטרי ולהשאר אדיש, בין אם אתה נמנה עם אחד המעריצים שלה או לא,וכשהיא עומדת על הבמה ושרה, היא כובשת את הקהל וכל הקהל בכיס שלה רק בזכות עצם היותה היא, בלי גינונים מיוחדים, בלי מניפולציות רק גלי עטרי נטו וזו הגדולה שלה. ביקשו שאספר איך הכל התחיל ואיך התבטאה ההערצה ואז סיפרתי שהתחלתי לאהוב אותה ממש מילדות עם השיר לא יודעת ושהיא כבשה את לבי ונראתה לי כמו פיה ממי כזאת והקשר ממש התחיל בגיל 14 ואז היה עידן אחר היינו מתכתבים ומחליפים כתבות ופוסטרים, הולכים יחד להופעות מחכים לה מאחורי הקלעים וסיפרתי כיום על האתרועל אלירן שהקים אתר מדהים ושנתתי לו חומר ופוסטרים ותמונות שאני כמובן ממשיכה ללכת להופעות ולקנות תקליטים אבל הדברים בכל זאת בפרספקטיבה שונה ואני אוהבת אותה כמו אחות כמו חברה. ושאנחנו בקשר מאוד טוב.בקיצור זה הכיוון הכללי ואלה פחות או יותר הדברים שאמרתי. אני ממש מקווה שייקחו את המשפטים החזקים ואני מאוד אופטימית ומאמינה שכך יהיה הם בודאי לא ישדרו את כל הדברים אבל מספיק שהם ייקחו את המשפט שאמרתי שכשהיא עומדת על הבמה וכל הקהל בכיס שלה רק בזכות עצם היותה היא זה שווה הכל. תחזיקו אצבעות. אגב בין המרואיינים הנוספים יהיו קובי אשרת, אבי נשר, קוקה (שוש), מומי. והבנתי שהתחקירנית עשתה עבודה מעולה והכינה 40!!!!!!!!! עמודי תחקיר. האמת היא שכשהיא דברה איתי הפנתי אותה לביוגרפיה באתר. אמרתי לה שהיא תמצא שם המון ממה שהיא צריכה לתחקיר.

עדי 345

New member
אני מקווה שיראו גם קטעים מהופעות

וגם קליפים: לא רק שני ה"קבועים" בערוץ 24: "מה שאת אוהבת" ו- "השיר שיביא חלך אהבה". יש עוד המון.

שרית7

New member
גם אני מאוד מאוד מקווה יתכן שיראו

קטע מגיא פינס מהיכל התרבות אתה מבין אני בדימיון שלי רואה את העריכה למשל אני אומרת את המשפט היא עומדת על הבמה וכל הקהל בכיסה רק בעצם היותה היא ואז רואים אותה בהופעה וכל הקהל שואג על הרגליים. האמת היא שאני הצעתי לתחקירנית חומר נדיר באיכות לא רעה אח"כ נפל לי האסימון שבעצם יש את הקטע הזה של זכויות ואי אפשר לשדר בכבלים משהו מהערוץ הראשון למשל בלי לקבל רשות. אני מקווה מאוד ונוטה להאמין שהם יקחו קטעים מרשות השידור. קשה לי להאמין שהם ייעשו סרט ביוגרפי ולא ישבצו קטעים זה לא יכול להיות פשוט מה כל הסרט יהיה רק דיבורים? הם גם יראו בטח קטעים קצרים מכל מיני דברים, בהקשר למה שאנשים יגידו. נגיד אבי נשר ידבר על דיזינגוף 99, יראו קטע. אפרופו דיזינגוף 99 שאלו אותי גם על זה ואמרתי שהעירום פשוט לא עשה לי כלום לא אהבתי אותה יותר ולא פחות היחס שלי אליה נשאר בדיוק אותו הדסר אמרתי שמה שיותר הטריד אותי כשראיתי לראשונה את הסרט זה שהיא קיבלה סטירה מגידי גוב ואני ממש התפרצתי בבכי לא יכולתי לסבול את זה שהוא פגע בה והשפיל אותה.

willo1

New member
שרית../images/Emo70.gif זה נשמע מדהים../images/Emo70.gif

איזה יופי!
*מחכה שתעלה התכנית*

שרית7

New member
שלום לום לך איפה היית עד עכשיו?

אני שמחה לראות אותך פה

שרית7

New member
כן. זה ערוץ הבידור הישראלי החדש