הייתי בפרום הזה יום

גילדורי

New member
הייתי בפרום הזה יום

ואני עוזב. מסיבה פשוטה שיש פה אנשים כל כך אומללים שאוהבים את בלינק 182 וחושבים שהם שיא הפאנק. אף אחד פה חוץ מכמה (האתלט ושות´) לא מבין זין במוזיקה ובמיוחד לא בפאנק. אז תסתמו ת´פה שלכם ותעשו את הפוגואים המסכנים שלכם (שאתם יוצאים מהם בלי שריטה אחת) עם הילדים מכיתה ה´ בבי"ס שלכם, לצלילי להקת "ההארדקור" בלינק. כי בסה"כ בלינק זה חרא! הם עוד חרא ממוסחר של הMTV, וטום לא יודע לנגן! הם מנגנים אקורדים שילדים בגן יכולים לנגן וזו גם רמת המוזיקה שלהם. שלום ולא להתראות, אגזוזנים שלי. נ.ב בטח אף אחד פה כמעט לא יודע מה זה אגזוזן כי אמא לא מרשה להם לראות "חלומות בהקיציס"

האתלטי

New member
Respect

גילדורי אחי היקר קצת חוש הומור ?!?! זה מצחיק לראות כאן אנשים פותחים פה סליחה ילדים

Sham 69

New member
האתלט סתם הומו ..

סתם מתלהב הומו.. ולא.. אני לא מעריץ של בלינק, ולא שומע "פאנק ממוסחר" וגם לא מנסה להגן על המשתמשים האחרים בפורום הזה.. אבל אתה פשוט הומו מתלהב "אני בן 24 !!!!!!! אני שומע פאנק אמיתי ואתם לא !!!!!!" "אני אחד החלוצים של הפינגווין !!! Oi Oi Oi אני סקינהד!" תעשה טובה.. אתה סתם הומו מתלהב שמנסה לשחק אותה.. איזה להקות אתה בכלל שומע ?

stevo32

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ילד תגיד לי מה הבעייה שלך?? כל אחד בפורומים האלה מתלהב מתלהב ומתלהב למה שלא תדברו כמו שצריך על בלינק182 כמו שהפורום הזה אומר אחרי הכל הפורום הזה שייך לבלינק שזהו פאנק אמריקאי מצויין(מי שלא מסכים איתי סבבה אחרי הכל זה דעה שלו ולא שלי). תפסיקו להעביר מסרים עד כמה אתם מסוכנים ועד כמה אתם מבינים במוסיקה. אתם מבינים במוסיקה?סבבה אתם רוצחים מלידה ונוסעים על סקייטבורד?סבבה אתם אוהבים משו אחר חוץ מבלינק?סבבה אבל תפסיקו לזיין את השכל על דברים שבכלל לא קשורים למוסיקה מדברים לי על לרצוח אנשים סכינים בלאגנים ?למה כל זה?מה אתם ילדים בכיתה א שמתלהבים שיש להם גב? אז עשו טובה תפסיקו עם כל הבולשיט הזה ותתחילו לדבר על מוסיקה של פאנק רוק אמריקאי. תודה.stevo32 נ.ב - אם בא לכם לפתןח פורום של משו תפתוח פורום של מה שבא לכם כמו: רוצחים מלידה או רוצחים על סקייטבורד תחליטו לבד רק תפסיקו לערב נושאים לא קשורים אחד לשני בפרורום של הלהקת הפאנק רוק השניה בטובה באמריקה ולידיעתם הראשונה זהsum41

adamson

New member
מוזר

משהו גורם לי לחשוב שאתה מדבר עליי פה בקשר לרוצחים על סקיטבורד ...

האתלטי

New member
אני לא זוכר

תן לי דוגמה אחת אבל אחת שאני כתבתי משהו ממה שאתה כביכול צוטטת ממני. אני אמרתי שאני בן 24. אז ? סתם כתבתי בן כמה אני. אני לא מתלהב בכלל מעצמי.. לא לא. זה שאתה ככה בא ויורד עלי - זה אומר שאתה מתלהב מעצמך. אני לא התחלתי לרדת כאן על אף אחד. לא... לא הייתי "סקינהד" ואין שום קשר בין נאו - נאצים לפאנק רוק.. ההפך הגמור. פאנק הוא זרם אנרכיסטי ואנטי-גזעני. שאלת אותי איזה להקות אני שומע.. אני שומע הכל, אבל הכל. בקטע של פאנק אני אוהב מוזיקת סקא, בלאק פלאג, ביסטי בויז, באד רליג´ן, דד קנדיז, סקס פיסטולס, ראנסיד.. NOFX, גרין דיי, אני אוהב את TOOL מאוד מאוד.. אוף ספרינג, סטיקי ליטל פינגרס.. זהו בערך. נ.ב. אני אף פעם לא הייתי בפינגווין. הוא נסגר כשהייתי בערך בן 13.

punk

New member
דיי להתלהבות

יא הומואים אתה חושב שאני לא מכיר עוד להקות כמו בלינק? יא חסרי חיים שבאים לפורומים בשביל לרדת על ילדים!

האתלטי

New member
לא מתלהב

אני לא מתלהב אם תקרא את ההודעה של Sham 69 אז תראה שהוא שאל אותי איזה להקות אני שומע אז אני עניתי לו וזה לא עינינך אז למה אתה דוחף את האף למה שבכלל לא קשור אילך?

Sham 69

New member
אמרת משפטים

בסגנון למה שצוטטתי אז תעשה טובה.. תסתכל על ההודעות שלך טוב.. ותבין למה אתה כזה הומו .. ד"א, אני מנסה לפתוח פורום Punk77&Punk88.. אז אם מישהו אוהב את זה.. שיכתוב בשרשור הזה שהוא חושב שהוא ישתתף ויכנס לפורום, והוא אוהב את זה, ושהוא רוצה שיעשו כזה פורום.. וכל מיני שטויות.. זה רק יכול יותר לעזור לי..

Manic Subsidal

New member
אם כבר הזכרת באד רליג´ן...

בימים הקרובים אמור לצאת הדיסק החדש שלהם (או שיצא כבר ואני לא מודע לזה)

Alinush182*

New member
בלינק זה לא שיא הפאנק!

אני לא חושבת ככה אם כל הכבוד לבלינק....שיא הפאנק זה NOFX לפי דעתי... ובלינק היו קיימים גם ליפני שMTV מיסחר אותם....זה כמו שאני אקח את הלהקה המצויינת NOFX ואתחיל למסחר ולשדר אותה בMTV ללא הפסקה אז גם אז תגיד שזה חרא? וכנראה לא הקשבת לשיר DAMMIT שאתה אומר שטום לא יודע לנגן......... וחוץ מזה אתה כזה קול כאילו שייווווווווווואווווו......אתה יודע מה זה אגזוזון....... אני בכלל לא רואה חלומות בהקיציס אני לא מבינה על מה כל הרעש...:)

a_duck

New member
אף אחד לא מסחר את בלינק...

הם עשו את זה בעצמם... אף אחד לא הכריח אותם לצלם קליפים ובכוח שם אותם בMTV...

~BLINK182_gurl~

New member
דבר ראשון

אף אחד לא שם ז*ן על זה שאתה עוזב מה אתה רוצה שנתחיל לשיר שירי אבל??? ואם השארת את ההודעה הזאת סתם כדי לעצבן עוד מישהו לפני שתה עוזב אז אתה רציני ילד משועמם בתכלית..... חוצמזה- מישהו אמר שבלינק הם שיא הפאנק??? מישהו אמר שטום הוא איזה מוסיקאי מוכשר? איזה ג´ימי הנדריקס הדור הבא??? לא! ולידיעתך אני שומעת עוד דברים חוצמבלינק והם לא שיא הפאנק- הם להקה חובבנית מאוד והם גאים בזה! ושוב אתם משחקים אותה גדולים- "כן אני קול! אני רואה קיציס! אתם לא!" לידיעתך לא רק שאילדים פה רואים קיציס גם לפי מה שאני יודעת לפחות 3 ילדים מפה היו בכיפה אדומה הסיפור האמיתי (כולל אותי) לא שזה ענינך ובטח גם לא מעניין אותך אבל בקיצור תרגיע את עצמך ואתה לא עושה לאף אחד טובות שאתה בכלל נכנס לפורום הזה- יותר טוב שתלך- מתלהב אחד פחות!!! לך, לך כבר.... תחפף

a_duck

New member
גם ג´ימי הנדרקיס לא כל כך טוב....

יש מספיק גיטריסטים יותר מהירים וטכניים מג´ימי הנדריקס...הוא לא משהו...

182sparky

New member
חיסול

לדעתי צריך לחסל את גילדורי מישהו איתי צריכים כסף לרוצח שכיר ודרך אגב טום מנגן בסדר גמור

~BLINK182_gurl~

New member
יש תומכים!!!

אבל סתם לידע כללי- לא, טום לא מנגן משהו.... חובבן... ותאמין לי שאני לא יורדת עליו אני לטובתו אם כבר....

גילדורי

New member
שוב אני

כרגע אני בשיעור מחשבים בבי"ס, ונורא נורא נ-ו-ר-א משעמם. אז מרוב שיעמום רציתי לפה לראות תגובות בקשר למה שכתבתי. כמה דברים: 1. בלינק זה לא פאנק אמריקאי מצויין. 2. גם NOFX זה לא שיא הפאנק, ואם הם יהיו ב MTV אז הם יתמסחרו ויהיו יותר רגועים (וגרועים) כי הMTV פונה לקהל הרחב ולא לקהל האלטרנטיבי, זה מה שקרה ל OFFSPRINGS ולעוד רבים וטובים. 3. ג´ימי הנדריקס הוא מלך הגיטריסטים לעולמי עד, ואין אף אחד שמתקרב אליו לא קירק האמט (שהוא מצויין), לא גו´ סטריאני (אם אתם יודעיפ מי זה) ולא אף אחד אחר. 4. גם אני הייתי ב"כיפה אדומה...", והיו שם ילדים קטנים, וקיציס ופרידמן (המלכים, אני חייב לציין) ירדו עליהם כל ההופעה, אז לא להתלהב ש-3 ילדים מהפורום היו בהופעה של קיציס. 5. אותי לא צריך לחסל, אלא את מי שאמר שג´ימי הנדריקס גרוע. 6. כן, הפורום הזה באמת מצחיק. מלא בוונביז אומללים. זהו , היו שלום, תעזבו את הMTV, תתחילו לשמוע מוזיקה אמיתית ובנות ברוק זה חרא.

למעלה