הייתי בים ( שוב ) !

מייפלס

New member
הייתי בים ( שוב ) !

עם החברה והשותפה שלי לחדר וגם הידיד מהפעמיים הקודמות ...
אני והיא הלכנו ברגל והוא רכב על אופניו .
בדרך ראינו אישה מטיילת עם כלבה לבנה ויפה וליטפנו אותה והיא חששה התרגשה ואני התכופפתי אליה וניסיתי להרגיע אותה וזכיתי לשטף ליקוקים נמרצים בפנים :)
כשהגענו לטיילת ליד הים התמקמנו לנו על הדשא ואני ירדתי בלוויתה האדיבה של חתלתולה צעירה בהיריון ( ): ) לחוף - ממש עד לחול , וניסיתי לעשות מדיטציה וזה לא הלך לי בגלל הרוח ובגלל הגלים , אז פשוט הסתכלתי על הים הסוער ועל המעט גולשים שהיו ועל שחף אחד שדג ונעלם מעיני מהר מדי ... כשהים ליטף את רגלי יותר מדי גבוה לטעמי אז חזרתי לחברה ולידיד שבנתיים הקיפו אותם חתולים ידידותיים ... ראיתי את הקוקרית משבוע שעבר ורצתי אליה ( למרות שאסור לי לרוץ ) וקראתי בשמה - קוראים לה אנג'ל ... הידיד גם הסכים שארכב על אופניו וזה היה מאוד נחמד ... למרות שלא רכבתי שנים , והמעצורים היו מקולקלים ולמרות שאימצתי את הגב תוך כדי רכיבה , זו הייתה רכיבה מאוד מהנה וחלקה , כאילו רק אתמול רכבתי לאחרונה !
כשהתכוונו לחזור , הלכנו קצת וראיתי ילדה קטנה רצה לה לכיוון הכביש , לבד !
ואמא שלה הרחק מאחוריה והולכת בשאננות ולאט וקוראת לה ...
אני קלטתי מה הולך לקרות , פתחתי בריצה מהירה למדרכה הסמוכה לכביש והגעתי לשם לפני הילדה וכשהיא הגיעה היא פסעה לכיווני וחייכה אלי ופתאום , כשכבר הייתה קרובה אלי , היא התכוונה לרדת בין שתי מכוניות לכביש , חיש קל הגעתי אליה ותפסתי אותה והרמתי אותה בזרועותי והיא שוב חייכה אלי כשהרמתי אותה ... היא נמסרה לאמה ואמה הודתה לי וחייכה אלי והן שבו למקום שהן היו בו על הדשא , ניגשנו אני והחברה שלי אליהן והקטנטונת הייתה עם הגב אלינו ולא שמה לב אלינו והחברה שאלה את אמה לגילה ולשמה ואז הקטנה הסתובבה אלינו ואני נופפתי לקטנה לשלום והיא שוב חייכה ונופפה לי לשלום גם כן ... כשחזרנו הידיד פגש מכר שלו שהביא לנו פיצוחים שהתחשק לי לאכול בזמן השהייה בים ... הידיד נתן לי אחרי זה לרכב עוד קצת על האופניים שלו ונהנתי לי מאוד !

עכשיו אני עם כאבי גב די חזקים ... כואב לנשום ... אבל לא מצטערת על מה שעשיתי שהובילו לכאבי גב של עכשיו !

jellybelly1

New member
תמיד שווה להקליק על ההודעות שלך

אולי תפתחי בלוג?
יש לך הרבה דברים מעניינים לשתף בהם
כל הכבוד על שהקרבת ככה את הגב הפגוע שלך עבור הצלת חייה של ילדה קטנה ועל האינסטינקטים המהירים. את הגיבורה שלי

levshavur

New member
למייפלס

שלום לך
אני אחרי מיגרנה לקחתי את הכדור והוא עזר אבל אני מרגישה חולשה ויש לי כאב
בטן קטן. רציתי ללכת להתקלח ולחפוף את השער אבל אין לי כוחות...לקחתי לי עכשיו
קצת הפסקה מהלימודים שלי,צריך קצת להתאוורר...יום שני אנחנו נוסעים לאחי אני
מקווה שיהיה לנו נחמד אצלו. זו פעם ראשונה שהוא מזמין אותנו לחג. שינוי מרענן...
לבשה.

מייפלס

New member
שאלתי את השותפה שלי לחדר

למה היא מגדירה אותי כחברה הכי טובה שלה ובקיצור היא ענתה לי למה את שואלת שאלה כזו טיפשית ...
ושאלה אותי אם אני מגדירה אותה ככה גם כן , הנהנתי בראשי בשביל שלא תיפגע ...
אבל כמו שכתבתי כאן - להיות אופטימית זה בשביל עצמך וזה גם נחמד לסביבה ...
וזה מה שכולם פה בהוסטל בשבילי - גם דיירים וגם צוות !

מייפלס

New member
בשבילי חברות טובה יש לי רק עם בעלי

למרות כל מה שקורה בינינו לעת עתה ...
והקשרים החשובים לי ביותר זה רק איתו ועם אחותי הקטנה ... הם המשפחה היחידה שלי !

למעלה