הייתי בים אתמול........

halar

New member
הייתי בים אתמול........

אתמול הייתי בים עם חברה והיה כייף אני וחברה שלי שכבנו כזה על החוף ובנים התחילו איתנו ואני לא מעוניינת באף גבר אני לא רוצה אף גבר וסירבתי לכולם ואמרתי להם שאני פגועה מאהבה והם אמרו לי שהם יעשו אותי מאושרת וכל מיני הבטחות כאלה ואני אמרתי להם אני מצטערת אבל שמעתי כבר את כל ההבטחות האלה והתאהבי ובסוף נפגעתי. אני יודעת שאני כוסית ושיש לי פוזה וגם גוף אבל מה אני יעשה שאני פגועה יותר מידי פגועה מאהבה. אין לי יותר מה לומר חוץ מזה שאני עדיין אוהבת את נאור ומתגעגעת אליו כי הוא אהבת אמת.

halar

New member
../images/Emo79.gifאהבה פגעה בי כמו סכין בגבי../images/Emo79.gif

ניבין: אהבה פגעה בי כמו סכין בגבי איך האמנתי לו כשלחש נישמתי חשבתי שהוא הטוב בבחורים מפחדת שאתה כמו האחרים. שרון זריהן: אל תינעלי את ליבך אל תפחדי לאהוב תני לי לאהוב אותך תני לאהוב מקרוב את חייבת להאמין אני רוצה אותך נסי להיתגבר זה תלוי רק בך. ניבין: אין אהבה בחיי החיים לא חייכו אלי לך ממני בבקשה לא רוצה שוב להיפגע לא תוכל למחוק את העצב מליבי כל חיי הצער ילווה אותי. שרון זריהן: אני רואה בעינייך כאב כה גדול שהייתי מוחק אם הייתי יכול אלוקים תחזיר את הגלגל לאחור ותן לה את הכוח להיתגבר על הכל. ניבין: תסתכל בעיניי לא תימצא בהם כלום השמחה התחלפה במבט כה עצוב אלוהים תחזיר הגלגל לאחור ותן בי את האומץ לשוב לאהוב. שרון זריהן: הכניס שמחה לחייך ילדה יפה שלי אם טוב לך אז טוב גם לי אני רוצה שתהיה מאושרת בנשים כתר של המלכות על ראשך השים. ניבין: בוא תימחה את דימעתי עייפתי מלבכות מתי שוב אוכל לחייך ולצחוק מסכימה לאהוב ואיתך להיות רק תבטיח לעצור לי את הדמעות. שרון זריהן: תשובי לחיי אל תילכי רחוק מידי בואי אל חיי תני לי לרפא את מכואבייך קשה לי בלעדייך קשה יותר מידי בואי עד אלי שובי אל חיי אני רואה בעינייך כאב כה גדול שהייתי מוחק אם הייתי יכול אלוקים תחזיר את הגלגל לאחור ותן בה את הכוח להיתגבר על הכל. ניבין: תסתכל בעיניי לא תימצא בהן כלום השמחה התחלפה במבט כה עצוב אלוהים תחזיר את הגלגל לאחור ותן לי את האומץ לשוב לאהוב. אני בדיכאון והשיר הזה נכתב עלי, כן עלי. יש לי כמה ידידים שאוהבים אותי באמת אבל אני לא יכולה לאהוב אני לא מסוגלת להיתאהב שוב הלב שלי כואב מידי אני כותבת לכם ושומעת את השיר ובוכה. "ים של דמעות עכשיו בשתי עיניי" מי ימחא את דימעותיי עכשיו? מי יחבק אותי כשעצוב? מי יעניק לי אהבת אמת? מי יגיד לי "אני אוהב אותך נשמה שלי?" מי? תענו לי אתם מי יגיד לי מייייייי??? אף אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!! אני נראת עכשיו בדיוק ככה אלוהים תתן לי למות בבקשה אני רוצה להיות ליבי ליבי רק רוצה אמת

sh53

New member
לא צינית ולא צוחקת

לא כולם מחייכים כל בוקר כשהם קמים. עדיין הפורום הוא גם שלהם.

sh53

New member
HALAR

איך היה בבי"ס? מה את עושה בחיים באופן כללי? מה עם ההורים והמשפחה? את מספרת המון על הבילויים שלך, מספרת על נסיון של גברים להתחיל איתך ואת עונה להם בשלילה (אולי את מנסה לנקום בהם על מה שקרה לך בפעם האחרונה עם גבר מסויים?).

halar

New member
אני כבר לא לומדת...

אני מעל 18 בנתיים אני בבית מחכה לשירות לאומי ואני לא מנסה לנקום אני פשוט פגועה מידי. במי שפגע בי כבר נקמתי והוא שונא אותי בגלל זה פעם אהבנו באמת היום אנחנו כמו אוויבים אך אני עדיין אוהבת אותו ומאמינה שאם גם הוא אוהב אותי באמת הוא יעה הכל כדי שאני יהיה שלו ולא ויוותר עלי בקלות. עם ההורים הכל טוב.

sh53

New member
את יודעת שיש אפשרות שלא תחזרו

נכון? אני לא מנסה להיות רעה, אבל אני לא רוצה שתפגעי יותר ויותר. אני רוצה שתהיי עם 2 רגליים על הקרקע. אם הוא פגע בך כל כך ברגשותייך כמו שאת אומרת, במידה ותחזרי האם הוא יהפוך למלאך? האם תצליחי לשנות אותו? האם לא שווה להקשיב לאחרים גם? אולי אחרים רוצים את טובתך?

למעלה