הייתי ביוון

yosikkk

New member
הייתי ביוון

הייתי ביוון במשך חודש הוקסמתי מהיבשת ומהאנשים חזרתי ארצה וניסיתי לשכנע את ערוצי הטלויזיה לפתוח ערוץ של מוזיקה יוונית אך לשוא אנא עיזרו לי להשפיע כך שנוכל לצפות גם בערוץ T.V יווני אצלנו בסלוןץ יוסיק

הצחקת אותם

למה שיתנו תחנה ביוונית הכי חשוב שיש 7 תחנות ברוסית, 3 בגרמנית, 2 באיטלקית, 2 בצרפתית,ועוד מצריים, לבנון,טוניסיה, מרוקו, אלגיריה ואלוהים יודע מה עוד. כל אלו ארצות חשובות מי צריך איזו מדינה זניחה כמו יוון. לא צריך להשפיע עליהם. צריך להתנתק מהם. וזה מה שעשיתי נשארתי רק עם ערוצים 1 ו 2 פעם ביום רואים חדשות וזהו עכשיו אני מחפש משהו שיתקין לי צלחת ליוון ושלא יעשו לי טובות עבור הכסף שאני משלם תמורת תכניות ממוחזרות.

ל-בועז שטייר, שלום רב...

אני לא יודע איזה כבלים יש בביתך, אבל, ידוע הוא שיש בערוץ הלוויון ב-YESערוץ המשדר 24 שעות מוסיקה יוונית משובחת ומגוונת החל ברבטיקו, לייקה, ועמים, בליווי שם השירים המבצעים והמחברים, "אודיו בלבד" ממש ערוץ נפלא, אז עד שאתה מזמין ערוץ מיוון, עדיף עד אז להתחבר ל-YES, שיהיה לך יום נפלא...

זה כמו רדיו ביוונית לא טלוויזיה

בשביל לשמוע רדיו אפשר בחינם גם דרך האינטרנט אבל אם רוצים גם לשמוע ולראות הופעות חיות אז רק צלחת.

yosikk

New member
ערוץ יווני בלוייו יס

בועז היקר אני מנוי על יס גלה לי איה מס בערוץ שלא ידוע לי ואני אחפס בברכה יוסיק

ל-yosikk ערוץ מוסיקה מספר 701

לאחר הכניסה לערוצי המוסיקה 701, אתה בוחר "מוסיקת עולם" ומשם ל-"טוורנה יוונית"... בהצלחה...

Ellnikomania

New member
מי שבאמת חשוב לו טלוויזיה יוונית >

מעניין שאתם לא יודעים שהיום תמורת 2000 שקל אפשר לראות מס' תחנות מיוון כולל רדיו לכל החיים וללא תשלום חודשי! אני עשיתי ככה ואני נהנה מאוד כבר 4 שנים יש 500 שעות מוזיקה בוידאו...יש לי את רוב הזמרים באיכות מדהימה!

12אניהיא

New member
אני לא מבינה מה הכעס שלכם על

חברות הכבלים. ערוצי טלויזיה נימכרים זאת אומרת שרק ככה אפשר לשדר אותם בכבלים. הערוצים היוונים לא עומדים למכירה מחוץ לגבולות יוון וזו הסיבה שאין לנו שום ערוץ יווני בארץ. למי שיש צלחת אז הוא קולט ישירות מיוון. העניין לא תלוי בכלל בחברות הכבלים וכשהיוונים יחליטו להנפיק את עצמם בחוץ אני מאמינה שיהיה גם אצלנו.

sela v

New member
היצע וביקוש

לי הסבירו שכל התחנות המוזרות בכבלים ובלווין, הן לעובדים הזרים. למה יש 3 ערוצים טורקיים, אחד רומני, ואף לא אחד פולני? האם יש יותר עולים מרומניה, מאשר מפולין? לא. אבל יש פועלים זרים מטורקיה ורומניה, ואין לא מפולין ולא מיוון.

orna44

New member
ערוצי זהב - אפילו לא השיבו לפניות

אני ביקשתי שיוסיפו את רדיו דרום לערוצי השמע. בתבל אפשר ובערוצי זהב לא? ודוקא יש להם לקוחות בדרום (באר שבע). לא זכיתי אפילו לשמוע מהם תשובה. ח ו צ פ נ י ם ! מאיפה הם חושבים הפרנסה שלהם אם לא ממני ושכמותי? לפחות היו משיבים.. הערוץ הזה היה נותן לחובבי מוסיקה יוונית עוד שעה אחת של חסד בשבוע. חבל.. אז מה ביקשתם? ערוץ יווני? חחחחחח

shon86

New member
הנה הלינק לכל תחנות יוון באינטרנט ח

חינם, למי שיש כרטיס מסך עםחיבור לטולוויזיה עוד 200 שח רואים כמו בכבלים רצוי פס רחב כמובן לינק ישיר לתחנות

shon86

New member
שווה מאוד ,לך לא אתה מוכר צלחות לא?

למי שיש טי וי אוט כרטיס מסך פשוט עם יציאה פשוטה של חיבור למסך הטלוויזה TV OUT כל אחד יבחר מה שמתאים לו אתה נשמע לצערי כמו סוחר צלחות מי שאומר לא שווה טוב אז לא שווה הבנו

למעלה