הייתי בטיול שנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

snowbunny

New member
הייתי בטיול שנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

במדבר יהודה, והיה ממש ממש כיף, במיוחד ביום השני... אני מעוניינת לספר קצת, אנא היו מעוניינים להקשיב (מפחידה גם את עצמי...) קיצר- הטיול התחיל ביום ראשון, בשעה שש וחצי התייצבנו בבי"ס... בדקו כובעים
, מים, שטויות כאלה, שבע היינו על האוטובוסים, ונסענו. הייתה הפסקה בדרך, שטויות, שטויות, ממשיכים ליסוע... הייתה נסיעה ארוכה (חולה על נסיעות ארוכות...) היו צחוקים, בלאגנים, לא משנה... הגענו למדבר, יצאנו מהאוטובוס הטמפ' בחוץ היתה 42.6 מעלות צלסיוס אבל הלכנו מסלול בכל זאת... היינו במערת הקמח- היה מגניב ממש... אח"כ נסענו לכפר נוקדים (שם ישנו) פרקנו את הציוד, נכנסנו לאוהלים (ימין- בנות, שמאל- בנים), בשבע ארוחת ערב (עוף, תפ"א, סלט), אח"כ מקלחת (היו שתי אפשרויות- מים רותחים או רותחים יותר...) , בתשע תדריך (היה בבוקר איחור של שמונה דקות...) אחר כך "דיסקו" (dj ,חבורת אמריקאים שהצטרפה, מוזיקה, סבבה...), שתיים עשרה וחצי- כיבוי אורות. כך עבר היום הראשון...
היום השני: 6:15- השכמה. 6:20- שרותים, מקלחת, כל זה.. 7:00- ארוחת בוקר.
7:30- ישבנו מול הגמליה (מקום ליד האוהלים שהיו שם גמלים, חמורים וסוסים ואני וכמה אנשים נהנו לשבת שם...) ודובבנו את הגמלים (חברה שלי היתה גמל פעם... אני בטוחה בזה...) 8:00- נוסעים למצדה. עלינו למצדה דרך שביל הסוללה, היינו למעלה איזה שעתיים-שלוש, עברנו בין ה"חדרים" ואז היינו אמורים לרדת את שביל הנחש, אבל בגלל החום, ירדנו ברכבל. אחר כך נסענו לנחל דוד (ערוגות), שם אכלנו צהריים
, ואז נכנסנו לשמורה של נחל דוד. רבע שעה הליכה- מגיעים לבריכה כזאת, כולם קופצים למים (חלק עם בגדים, חלק עם בגד ים.... ) היינו במים איזה שעתיים (חברה שלי קרעה את המכנס שלה בין הרגליים בחור הגדול ביותר בהיסטוריה בערך..., עשינו מלחמת מים, מלחמת אצות
, כל מיני...) יצאנו מהמים- החלפנו בגדים, עלינו לאוטובוסים, נסענו למאהל, שוב ארוחת ערב
, שוב תדריך, ואז: ערב "זמר רוק" או בעברית: קריוקי סטייל שרה'לה שרון, היה מטריף! קיצר- זה היה יום ממש ממש שוהה, הכי נהניתי בו.... אח"כ (שתיים עשרה וחצי ) כיבוי אורות, וישנו... תם לו היום השני... היום השלישי: משרד החינוך לא איפשר לנו לטייל במדבר
, נסענו מעט צפונה (איזור בית-שמש, כעשרים ק"מ מירושלים...), נכנסנו למערת בר כוכבא (טוב, נו... אז לא נכנסתי כי זה היה ממש קטן ואני מעט קלסטרופובית... אז מה?!!?!?!)כולם זחלו שם, יצאו מלוכלים, אח"כ הלכנו לעוד איזו מערה, ואז- לאוטובוסים
והביתה........ בקיצור- היה טיול ממש כיפי, תמונות בקרוב..........................

Piper H

New member
הטיול השנתי שלך

מאוד מזכיר לי את שלי. גם אנחנו היינו במערת הקמח ובמצדה. אבל, תודה לאל, אנחנו לא ישנו באוהלים!

snowbunny

New member
האוהלים...

היו ממש ממש מגניבים, ממש נהניתי מהם... (הטיול היה אמור להתקיים לפני חודש, ואז היינו צריכים לישון בים המלח בגלל ה"מצב" אבל התבטל בגלל המלחמה, ונערך השבוע, באוהלים...)

למעלה