הייתי בטוח שהשנה..

tokyo3

New member
הייתי בטוח שהשנה..

על פי הפירסומים,הישרדות והאח הגדול ילחמו ראש בראש.מה נהיה?תכף מסתיימת העונה והאח בכלל לא באופק.רגליים קרות?יותר טוב.פחות זבל במסך...

Upgrade U

New member
הפח הגדול מתחיל ב15 לנובמבר

והחל מינואר יתחרה מול הישרדות כל רביעי ושבת. וכבר הספיקו להגיד שהשנה הישרדות תהיה עונה יותר ארוכה מעונות קודמות. תסמוך על המפיקים שידעו איך "למשוך" עוד 10 פרקים
.

omer719

New member
חחח נכון.

יש עוד לפחות חודשיים להישרדות לדעתי. בכל מקרה, כרגע התאריך של האח הגדול הוא לא סגור, אבל כל השמועות באמת אומרות על ה- 15.11. מי נראלכם יוביל בתחרות?

קשה לדעת מי יוביל, אנחנו מוצפים בגל ריאליטי

הישרדות, הרווק, האח הגדול, עוד מעט שוב כוכב נולד - בטח שכחתי כמה אבל בימי החורף הקרים זה עדיף על פני סרט תעודי על גידול החסה בשטחים

idanoosh17

New member
כוכב נולד עוד רחוק..

בפברואר רק מתחילים אודישנים והגמר בסוף החופש הגדול....

נכון. מנגד, שכחתי עוד תוכנית

רוקדים עם כוכבים. אני מרגישה דווקא כיף שיש את כל התוכניות האלה. נחמד לקראת החורף הקרב ובא, שממילא יוצאים ומבלים פחות.

X יו יו S

New member
בקשר לכוכב נולד

העונה 8 מתחילה יותר מוקדם מבדרך כלל זה פורסם איפשהו לא זוכרת איפה אני חושבת שזה בגלל הישרדות

OOOO0

New member
גלי הריאליטי לא מפסיקים לעולם.

בערוץ 10:נגמר הבלוק- מיד מתחיל הישרדות. ברשת:נגמר המירוץ למיליון- מיד מתחיל פרויקט מסלול-נגמר פרויקט מסלול-מיד מתחיל רוקדים עם כוכבים. בקשת:נגמר כוכב נולד-מיד מתחיל האח הגדול.

אבל לאנשים בסוף ימאס

אני למשל לא ראיתי הבלוק. לגבי האח הגדול - אני כבר רואה את עצמי עוברת עם כולם כאן לפורום שייפתח. השאלה מה כולנו נעשה אם הישרדות תשודר במקביל ובאותו יום - במה נצפה?

השורד

New member
יש הבדל ענק בין תכניות ריאלטי איכותיות

ומושקעות כמו האח הגדול, לזבל כמו הבלוק, הדוגמניות וכו'.

OOOO0

New member
באמת נראה לכם שהם ישודרו באותו יום?

לערוץ 10 אין אומץ להתמודד עם "האח הגדול". הם מוכנים אפילו להזיז את הימים של "הישרדות", העיקר לא להיות משודרים מולו.

OOOO0

New member
ברור שהאח הגדול.

מדובר בקשת מול ערוץ 10. האח הגדול יוביל ברייטינג בטוח.

Upgrade U

New member
האח הגדול ינצח בלי בעיה

אבל עם הוא היה נגד הישרדות אז לא יהיה לו רייטינג 30% כמו שנה שעברה. אולי 26-27 ככה. עדיין יהיה את פריקי-הישרדות.

omer719

New member
נכון. אבל מרגיש שהישרדות

כבר מהעונה הקודמת דיי התקבעה על ה- 16-20 אחוזי רייטינג לפרק, שזה יפה, אבל לא יפה מספיק. לעומת האח הגדול שנשאר מאוד גבוה תמיד. מעניין אם העונה החדשה של האח הגדול באמת תשמור על זה או תיפול קצת

האח הגדול, בגלל שיש לזה ערוץ 24 שעות ביממה

כלומר כל פעם שאין מה לראות אתה שם את הערוץ הזה, המתמודדים של האח הגדול מלווים אותך במשך היום (יש גם כאלה שלא רואים את זה אלא רק את התוכנית הראשית, כמוני בדרך כלל, אבל הרבה אנשים כן), ואז אתה עוקב אחריהם בתוכנית הראשית כי אתה הרבה יותר קשור אליהם מאל המתמודדים של הישרדות. ברגע שיש לך את זה כל הזמן, התוכנית היא לא רק בימים של הישרדות אלא 24 שעות, מן הסתם שיהיה לה הרבה יותר רייטינג. אישית לא ממש משנה לי כי אני רואה את שתי התוכניות (יס מקס), אבל אני מקווה שבכל זאת הישרדות תנצח, כי הפורמט עצמו הרבה הרבה יותר מתוחכם ומעניין (למרות שבארץ די שחטו אותו, אבל גם את האח הגדול די הרסו, ועדיין הפורמט של הישרדות בבסיס שלו יותר מעניין, היתרון היחיד של האח הגדול זה שהוא בשידור חי כל הזמן).

lironshn

New member
הישרדות תסתיים לפני החלפת הימים של קשת ורשת

כך שלא צפוי קרב דמים בין האח הגדול להישרדות

lirongogo1

New member
תראו...

האח הגדול אומנם תשודר בימים שונים מהישרדות אבל תאכל אותה בלי מלח.. כמו שאתם יודעים בינואר יחליפו את הימים.. אני מאמין שבינואר ואפילו בפבואר עוד תשודר הישרדותת כי זה 50 פרקים שנה! אני לא רואה סיבה שהאח הגדול לא תשודר במוצאי שבת! חוצמזה שבקרוב ברביעי יהיה רוקדים עם כוכבים ובשבת משפחה חורגת.. חבל שהישרדות דווקא עכשיו התרוממה ותיפול עוד פעם..

Upgrade U

New member
רוקדים עם כוכבים ממש לא רלוונטית

כולם חשבו אותו דבר על צחוק מהעבודה,פרוייקט מסלול,כלבטוק וכל השאר התכנית של רשת- והישרדות עקפה אותן (אמנם לפעמים ב1% אבל עדיין עקפה). לא חושב שלראות סלבס סוג ז' ימשוך יותר רייטינג מהישרדות. הכי מצחיק שרשת מוציאים את כל התותחים הכבדים שלהם נגד הישרדות ועדיין זה לא יעזור. לא פלא שהם בחובות של 100 מיליון.

למעלה