הייתי בהופעה
עדיין אין לי מילים לתאר כמה נהנתי וכמה היה מדהים
אז ככה.. אחרי שעתיים הם סוף סוף ירדו ממדרגות כאלה והגיעו לבמה.. פתחו בשיר the call. הם שרו איזה 4 שירים מכל דיסק. הם התחילו בבלק אנד בלו. אח"כ מילניום ואח"כ בקסטריט בויז. בין לבין הם שרו שירים חדשים הם שרו את incomplete, JWUTK, CBTU, weird world, I stil, My beautiful & woman, siberia, never gone & climbing the walls. בעיקרון זה כולם חוץ מ poster girl, lose it all & safest place to hide. במעבר מדיסק לדיסק היה קטע וידאו שבהתחלה היה השם של הדיסק ואז בקרקע היה איזהשהו שיר מהדיסק והיו תמונות וחלקים מקליפים והופעות וצילומים וכו'. אמממ אינקומפליט היה אחד לפני האחרון ואז הייתה כזאת הפסקה ואנשים התחילו ללכת.. ואז הם שרו את evrybody בסוף. כל המופע היה מלווה בפול ריקודים [היה הכי מדהים בארץ] וזיקוקים ואורות. וואי היה כלכך מדהים
איי ג'יי כזה שכב על הבמה עם הראש לכיוון הקהל ועשה כאלה פרצופים מוזרים.. חחחח ניק עם התנועות שלו.. חח הוא מתחיל כזה לחבק את כולם והכל. אהה והוא גם ניגן בגיטרה.. לא זוכרת איזה שיר זה היה בweird world ו incomplete קווין כמובן ניגן על הפסנתר וכולם כזה ישבו לידו.. זה היה ממש נחמד
בריאן ממש ריגש אותי עם התנועות שלו
הוא היה ממש חמוד.. והוואי כל הזמן חייך למעריצות הוא היה ממש ממש חמוד. וזהו בעיקרון.. מזמן לא נהנתי ככה לצרוח ת'שירים שלהם עם אלפי אנשים. היה פשוט יותר מדי מושלם.
עדיין אין לי מילים לתאר כמה נהנתי וכמה היה מדהים