הייתי בהופעה

acrogirl

New member
הייתי בהופעה

עדיין אין לי מילים לתאר כמה נהנתי וכמה היה מדהים
אז ככה.. אחרי שעתיים הם סוף סוף ירדו ממדרגות כאלה והגיעו לבמה.. פתחו בשיר the call. הם שרו איזה 4 שירים מכל דיסק. הם התחילו בבלק אנד בלו. אח"כ מילניום ואח"כ בקסטריט בויז. בין לבין הם שרו שירים חדשים הם שרו את incomplete, JWUTK, CBTU, weird world, I stil, My beautiful & woman, siberia, never gone & climbing the walls. בעיקרון זה כולם חוץ מ poster girl, lose it all & safest place to hide. במעבר מדיסק לדיסק היה קטע וידאו שבהתחלה היה השם של הדיסק ואז בקרקע היה איזהשהו שיר מהדיסק והיו תמונות וחלקים מקליפים והופעות וצילומים וכו'. אמממ אינקומפליט היה אחד לפני האחרון ואז הייתה כזאת הפסקה ואנשים התחילו ללכת.. ואז הם שרו את evrybody בסוף. כל המופע היה מלווה בפול ריקודים [היה הכי מדהים בארץ] וזיקוקים ואורות. וואי היה כלכך מדהים
איי ג'יי כזה שכב על הבמה עם הראש לכיוון הקהל ועשה כאלה פרצופים מוזרים.. חחחח ניק עם התנועות שלו.. חח הוא מתחיל כזה לחבק את כולם והכל. אהה והוא גם ניגן בגיטרה.. לא זוכרת איזה שיר זה היה בweird world ו incomplete קווין כמובן ניגן על הפסנתר וכולם כזה ישבו לידו.. זה היה ממש נחמד
בריאן ממש ריגש אותי עם התנועות שלו
הוא היה ממש חמוד.. והוואי כל הזמן חייך למעריצות הוא היה ממש ממש חמוד. וזהו בעיקרון.. מזמן לא נהנתי ככה לצרוח ת'שירים שלהם עם אלפי אנשים. היה פשוט יותר מדי מושלם.

עטר9

New member
איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוף הלוואי שהם יבואו להופיע בארץ!!!!!!! אם לא יבואו אני אבוא אליהם... בסופו של דבר אני לא אעמוד בזה ואטוס לחו"ל רק בשביל לראות הופעה שלהם... חחחחחח אוף איזה כיף לך!!!!!!! מה הייתי נותנת כדי להתחלף איתך! וסתם שאלה הכרטיסים להופעה שלהם יקרים או בינוניים...? אני כבר מתחילה לתכנן....

efratushh

New member
אל תיקחי את זה אישית...

אבל אני לא מצליחה להאמין שזה קרה לך...

Shiri from the block

Active member
למה לא? היא כתבה פה בפורום לפני, זה לא שזאת סתם מישי שכותבת הודעה בפעם הראשונה, לי היא נשמעת די אמינה.

efratushh

New member
בגלל זה אמרתי שלא תיקח את זה אישית.

לא בגללה.. בגללי, קשה לי לתפוס את זה, שהיא הייתה בהופעה וכל זה... לא אמרתי שאני לא מאמינה לה, אני לא מאמינה שזה קרה לה... שיש אפשרות כלשהיא שהם מופיעים ברחבי העולם ואפשר ללכת ולראות אותם... עכשיו זה מנוסח יותר טוב?

acrogirl

New member
אהה אוקיי

בעע זה בסדר גם אני לא ממש האמנתי שעמדתי שם עם חברה שלי.. ואז הם מתחילים לשיר ואת פשוט מצטרפת אליהם בצרחות

acrogirl

New member
אין לי בעיה

תאמיני או לא.. באמת שזה לא משנה לי. סתם חשבתי שיהיה נחמד לשתף

acrogirl

New member
חחח אני מאחלת לך שגם את תזכי לראות

את זה יום אחד

acrogirl

New member
ראיתי עכשיו ת'סרטונים שצילמתי

וניק ובריאן שרו את CLIMBING THE WALLS כשניק ניגן בגיטרה

LadyMe

New member
הכנסת מצלמה רגילה או פלאפון?

כי אני יודעת שאסור להכניס מצלמות אז אני רוצה לדעת אם יתנו לי להכניס מצלמה דיגיטלית בהופעה

Blank Smile

New member
אסור להכניס,

פשוט צריך להחביא טוב את המצלמה.
בתוך החולצה או משהו.. קראתי בDLS שיש בנות ששמות את המצלמה בתוך קופסא של טמפונים.. כי מי כבר יחפש שם?

LadyMe

New member
טוב נו, אבל זאת גם בעיה..

כי אני אהיה בשורה ראשונה, שלא יבוא לי איזה מאבטח 7 מטר גובה ויקח לי אותה, באסה
אני חייבת לצלם תמונות משם..

acrogirl

New member
אני הכנסתי מצלמה..

ולעוד אנשים היו מצלמות, אז לא נראה לי שאסור או משהו כזה. למי איכפת? העיקר שיש תמונות

למעלה