הייתי בדייט היום.

d a n i e l s 5

New member
סורי מותק.

עד שיצאתי לדייט..... לא יכולתי להתאפק. מבטיחה שבדייט הבא בסופ"ש בערד.....< עם הפתעת הספא < , לא לספר כלום. מחכים לעידו, או לגודו. מעניין מי יהיה קודם.

r e d head

New member
תודה גם לך

ותודה לגליה ולערן בעל הבית. היה נחמד. ושוב הוכחנו שהנשים הן יותר.

Rinattt

New member
אחחח ועוד איזה דייט... ../images/Emo99.gif

האודם והצעיף... ממש התאימו
ערן - היה מוי כיף... תודה

בדייט הזה מודה הברזתי במכוון...

איתך הסליחה הגירוי לא היה מספיק והעדפתי בפעילות מאתגרת ושונה

שנטו

New member
תודה../images/Emo140.gif

על האירוח, המוזיקה והאנשים, היה ערב מקסים.

דניאל1958

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifתודות

הרבה שבחים על המסיבה אתמול לגליה וערן מאוד נהנו היה אחלה

../images/Emo140.gifכן ירבו המסיבות - מפגשים ...

שמהם הדרך חזרה היא יותר מהירה מהדרך למפגש עצמו (נו הלכתי לאיבוד...) תודה לערן וגליה ותודה לאלו שהיו ם והזכירו לי שיש חברים וירטואלים שתמיד אבל תמיד יהיו חלק מחיי. שבוע טוב!

my sunshine

New member
דייט ../images/Emo35.gif עם

הטרמפ שלי
ככה, בפרהסיה
נו טוב. העיקר שאני חזרתי איתה הביתה
לך ערן על האירוח
גליה על הארגון היה אחלה בעיקר המוסיקה בסוף

אייל 401

New member
תודה ערן

היה נחמד עד מאוד . בפעם הבאה על תיתן לבלונדיניות לבושות בלבן לגעת במערכת .......

R a c h e li

New member
דייט ממממממ

שמתארגנת לדייט ההורמונים שלי מקפצים חחחחחחחח חיפשתי אתמול אוירה הורמונלית אוףףףף מקווה שכך כותבים חחחחח מכירים את הקטע שמגיעים למועדון עם צעירים מדליקים אם פירסינגים בכל הכוונים חתיכים לאללה.....יאמי כמה שאני אוהבת אותם את הצעירים האלה חושך ריח סיגריות ואפילו חשיש באופק ממממממ
טוב נווווווווו אתמול לא ראיתי את זה אבל ראיתי אבות ואמאות שיצאו למסיבה אצל חבר שפתח את ביתו ובהזדמנות זו מודה לו מאוד אז שתיתי כוס וחצי יין אדום ובכל זאת ההורמונים לא היגיעו חחחחחחחחחח תודה על ההזמנה תודה על האירוח ובטח לא לאעלב למה רחלי רק מקשקשת
לשניכם ולך דניאל תודי שלא היו הורמונים חחחחחחחח
רחלי בהתחרפנות קלה

just yael

New member
לרקוד...

כמה כיף היה לרקוד.. כאילו אין מחר. תודה על הארגון. תודה על החיוך והחום שקיבלו את פני. כיף לפגוש אתכם שוב (לפחות חלק.. שעדיין זוכרים אותי, מלפני גמילת המחשב) לעוד הרבה ימים של שמחה אגב - תיקון - הצצתי, לא מצצתי. אני לא עושה דברים כאלה.

למעלה