הייתי באילת

• פותח הנושא yad
  • פורסם בתאריך

yad

New member
הייתי באילת

חזרתי. שיר יפה, אבל לא חשוב. בקיצור, סוף סוף, אחרי שנים של ציפיה, עשיתי קורס צלילה! כל הפחדים שלי בקשר לעומק המסוכן ולסכנות שבצלילה התפוגגו להם ברגע שהסתכלתי על המד עומק, וראיתי לשמחתי ש- ``היי, אנחנו בעומק 24 מטר``. מגניב. ראיתי סטי``ל טבוע, צב ים, הרבה מורנות (אחת עם פה צהוב בפנים. ממש מגניב), זהרונים. אבל אין שונית. היא מתה. שבוע סבבה היה לי, בלי לדאוג לגיוס, למשפחה, לחברים, לאתר (שאני צריך כבר לסיים! שיט!). אילת, עיר האורות. צחוקים. למרות שהיו קטעי בעסה, אבל באמת, במבט לאחור, ללמוד להשתלט על צולל בפאניקה היה שווה את זה. רק מכות מתחת למים. כל מיני שטויות כאלה של צלילות. ואפילו נוספו לי עוד 3 כרטיסי פלסטיק לאוסף!. עוד זבל לאוסף. למרות שמתי יהיה לי זמן להשתמש בזה? 3 שנים בצבא. איזה בעסה לי. עוד שבוע ויום. עוד שבוע ויום. ואני מחויל. מתויג מתויק. עם רובה ביד. על כך נאמר- זה עבר זה נגמר, קצה חלום ודי. חול הזמן שחלף בין אצבעותי. ניפגש נתראה, לב אוהב אינו טועה, כמו אל ים נזרום נזרום, נבקש עד שנגיע, וניגע אל החלום. לא נראה לי שיהיו לי עוד הודעות בפורום, אבל אלוהים גדול. יום טוב לכולם. תרגישו טוב חבר`ה, ותמצאו תחומי עניין אחרים חוץ ממוזיקה ומחשבים. יש עוד הרבה חוץ מזה. אני מקווה.

בהצלחה!

תגדל, תתוייק, תתוייג, תחוייל, תתפתח, תשתלב. תשתנה. ותחזור מדי פעם לעדכן אותנו איך זה באמת שם, בארץ האפשרויות היותר-מדי-מוגבלות... ואל תדאג- בסוף יוצאים גם מזה... שיהיה לך חוויה, עד כמה שאפשר. דולצינאה.

נעל

New member
רק שיעבור בשלום

ואחרי זה, אם אפשר להמשיך לבקש, שיהיה גם קל ואפילו מהנה. הרבה אנשים מספרים שבסופו של דבר נהנו בשירות הצבאי שלהם, פגשו אחלה אנשים בכל מיני מקומות שכוחי אל, ודווקא נהנו. רק שיעבור בשלום. נורא עצוב לראות אנשים עוזבים פתאום. לנעל היה בתודעה כל הזמן שיאיר צריך להתגייס עוד מעט... חודש-חודשיים... חודש... שלושה שבועות... פתאום זהו. ובקיץ הקרוב זה עוד יגבר. ככה זה, לא נשארים תיכוניסטיים לעד. למיואשים למיניהם - יש תקווה. יש כבר תוכניות לעמק הפורח שאחרי ההר? לאן אתה הולך אחרי הצבא הזה? לפחות אתה מתכנן (או שאחרים תיכננו) מסיבת גיוס, כמו שצריך? בהצלחה! נעל ;-)

pennykidd

New member
סתחיין על האומץ!!!!!!

ברצינות, לא לכל אחד, במיוחד לא לי, יש את האומץ לנסות דברים חדשים. אז סתחיין על האומץ ובהצלחה בחיים.

AshkA_

New member
אחת שתים צוללים!

סחה אחי אני בין האילתים המוזרים האלה שעדיין אין להם את הרשיון צלילה כמה קרוב, ככה רחוק אני מניחה. למען האמת אני כבר מתה לעשות את זה, אבל כסף...מוני מזומני שמניע את העולם. אני קצת לחוצה כרגע, ואני גם לא עובדת עכשיו - דבר גרוע לכל הדעות, להיות שוב תלויים בהורים, לכן, החלום העכשיו הזה ידחה לעתה. אבל מה שכן, אין משנרקלת יותר טובה ממני. יש לנו את חוף המגדלור, שהיה פעם לפני שנים רבות חוף שגיא, היה לי מן מנוי שם, כל שבת בכל העונות וכמעט כל יום בקיץ היינו הולכים לשם, בגלל זה אני לא כלכך לבנה למרות אשכנזותי. אני והקיפודים השחורים ככה קרובים. הם פחות מאיימים ממה שהם נראים, יש להם קוצים קצרים ממתחת, שאלה בעצם מזיזים אותם ממקום למקום, והם לא דוקרים, אז אפשר להרים אותם ולהרגיש את התזוזות שלהם מעל היד. הייתי גם חוקרת חלזונות בצעירותי, אבל לאחר שנשכה את אבא שלי מורנה אימתנית, ויתרתי על חיפושי החלזונות בינות הסלעים, ואני משאירה את זה לרקפות הורודות. ודגי התוכי, היה לי רומן איתם במיוחד עם אחד תוכינון ירוק ענקי, שהיה תקוע לו קרס בפה, והוצאתי לו אותו ואז שבועות הייתי הולכת לבקר אותו, איזה מקסים. אבל היה לו מנהג לנשוך לי את האצבע, אז מיציתי אותו לאחר זמן מה. כן, בהחלט יש יתרונות לגור ליד ים סוף

בלאונט

New member
תנשום את זה

אה, בצלחה לך אחי. היה נחמד להכיר אותך, ואני בטוח שתוכל לבוא לבקר פה ושם, רק כדי לראות איך אנחנו מסתדרים בלעדיך. תתעלם משאר ההודעות הפסימיות האלו - לך, תלמד ותהנה מכל רגע. תנצל את זה. זו מתנה שקיבלנו. זה מה שיוצר את ההבדל. זה מה שמרכיב אותנו - חייה את זה. תנשום את זה. תקח לראות, תקח ללב - הכי חזק. הכי עמוק. שוב בהצלחה.

למעלה