הייתי באיזפוז-מזעזע

הייתי באיזפוז-מזעזע

טוב הגעתי כדי לספר לכם כמה נורא היה לי היום בתל-השומר אז ככה: נתחיל מזה שכולם שם רזות למעט 2 בנות שמנות. אח``כ המקום עצמו ממש מדכא מבעס ואיחסה יש גם משטר מאוד חזק ונוקשה שם וכלל כמעט הכל אסור ובקושי מותר לנשום..... לא אוהת את המקום ואת הצורה שבה צירך להיות שם לא נראה לי שזה מתאים לי תגל לא הגיעה סתם היא אמרה שהיא תבוא חיפשתי אותה אבל היא לא היתה......... אז זהו מחר אני אמורה ללכת שוב ואני ככ לא רוצה ללכת אני מרגישה דיכאון פנימי עמוק אולי אני אנסה לבד.... לא ככ בא לי להיות שם מה עושים?

t@gel

New member
הולכים...

לא מוותרים ולא נכנעים... אזמה אם קשה לך? אני הייתי שם גם... עשיתי קליטה ואז הלכתי לשיחה עם הפסיכיאטרית שלי יודעת מה קרה לי? נפלתי שם בבכי... אז מה? בוקר חדש היום... גם אני חזרתי משם מפורקת ושבורה... אותי כלאו שם בחדר קטן חצי יום, חמש שעות... לא להשבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שהלכת... את עוד תראי אותי, אני מבטיחה לך... ואני שם בשם תגל... תני לי זמן...את לא כמוני... אני מטופלת של המחלקה הפסיכיאטרית... אני מקווה שאת שם כבר... היי חזקה רונה שלי... אוהבת, תגל

מורני !

New member
רונה

חברה שלי הייתה שם באשפוז מלא. הייתי אצלה כל יומיים אז אני די יודעת מה הולך שם. יודעת שזה קשה. מצטערת שזה קשה. ראיתי אותן שם .. את כל הבנות וכל אחת עם הבעייה שלה. את צריכה להתרכז בהחלמה שלך.. לא באיך שניראות הבנות סביבך. אני לא יודעת איפה תגל הייתה אבל לא ניראה לי שהיא תגיד ``סתם`` תני לה יותר קרדיט. אני לא יודעת מה מתאים לך ומה לא.. לא מכירה אותך... אבל מקווה שמתאים לך להחלים ובשביל זה תהייה מוכנה לעשות הכל. אין לי עצות בשבילך.. אין פתרונות מהירים.. מצטערת על שכך. רק שאני מקווה שתקחי כל יום ביומו... כל שעה בשעתה וככה יעבור לך הזמן. שתחשבי על המטרה הסופית. על ההחלמה שלך. מאחלת לך יום טוב. ובהצלחה. שולחת לך שמש שתחמם אותך ביום הזה. :)

רונה...

אני בטוחה שתגל לא אמרה סתם... אולי לא יצא לה.... ותמשיכי לנסות.. תלכי לשם גם מחר היום הראשון לא קובע... וחוצמזה מה אכפת לך איך האחרות נראות?? שיהיה לך אכפת מעצמך ולא מאחרים!! לאב יו יעל

למעלה