הייתי אצל הרופא...

u z a

New member
הייתי אצל הרופא...

אז קודם כל, הפרופיל ההורמונלי שלי תקין!! וזה אחרי שחששתי שיש לי שחלות פוליציסטיות [בגלל אותה טבלה שנמצאת בקישור, לפיה אם ערך ה- LH גבוה מערך ה- FSH, זה סימן לשחלות פוליציסטיות, וכך היה אצלי - 8.8 לעומת 5.8. אבל הרופא הסביר לי שה- LH צריך להיות גבוה פי 2 או 3 כדי לעורר חשד של שחלות פוליציסטיות]. אז זה כבר טוב. אבל - להזכירכן, החודש התחלתי איקקלומין, ולפי מדידות החום שלי, טרם בייצתי, למרות שאני ביום ה- 18 (הרופא הבטיח לי ביוץ בין הימים 12 ל- 18). הוא שלח אותי לבדיקת דם, לבדוק האם היה ביוץ. אבל חום של 36.2 במשך 3 ימים רצופים לא ממש מעורר בי תקוות על ביוץ שהיה... לקינוח, גם יש לי פטריה (קלילה, למזלי) שהגיעה פעם ראשונה בחיים (צריך להתחיל מתישהו בחXא הזה, לא?). ולסיום סיומת, קבלתי דו"ח (100 ש"ח!!!), 5 דקות לפני שחזרתי לרכב! אוף! מכאן דברים צריכים רק להשתפר, לא?

סנונית 1

New member
אוזה../images/Emo24.gif

שמחה שאת נראית טוב בפרופיל
הצרות אומרות הסבתות מגיעות בצרורות ואז מגיע השקט והטוב. אז מכאן הכל יכול להיות רק טוב.

קובולט

New member
אוזה....../images/Emo6.gif

עוד לא למדת שבפורום הזה מסתכלים על חצי הכוס המלאה.... אז קיבלת דו"ח ואת לא יודעת אם התרחש ביוץ אבל..... את כבר מקבלת את הכדורים (קיבלת אותם ובלעת כמו ילדה טובה), עשית בין היום ה12 ל18 את המצווה אפילו בשביל הכיף!!!! ועוד שבועיים כבר נדע את התשובה... אני דווקא רואה פה מגמה מאוד חיובית לעינין, יש שני דברים טובים והשלישי יגיע בצורת שני פסים

יולי 154

New member
יופי אוזה

כלומר: יופי לא על הקנס, אלא על זה שהפרופיל ההורמונלי תקין, וזה מה שחשוב. זה נשמע טוב, והביוץ גם יגיע. בהצלחה בשבועיים הקרובים!

נעמולה

New member
חייבים לשמור על האופטימיות

ולהסתכל רק על החצי המלא, שמביא למחשבות חיוביות. כל הכבוד על הפרופיל ההורמונלי...ועל הניסיונות (זה החלק היותר כיפי בכל הסיפור.) גם תורנו יגיע...למרות שאני לא בדיוק במצבך, אבל עידוד לא מזיק אף פעם קבלי
גדול, אני מבינה אותך בעיקר לעניין הדו"חות שיש להם נטיה להידבק אלי...

יש עוד תקווה ../images/Emo24.gif

מנסיוני לא תמיד האיקקלומין גורם לביוץ בימים שהרופא מבטיח. תמשיכי להיות עם האצבע על הדופק לגבי החום: חום של 36.2 במשך 3 ימים רצופים אומר שביומיים הקודמים אולי לא היה ביוץ, אבל אולי היום זה היום ומחר תגלי קפיצה בחום?
לא לשכוח לאהוב לפחות יום כן יום לא
ואין לי ספק שמעכשיו העניינים צריכים להשתפר

Galit29

New member
אז מצויין כי אומרים.....

שצרות באות בצרורות, שאחרי 7 שנים רעות באות הטובות ועוד ועוד ועוד..... אבל את יכולה להרגע נראה לי שמכאן זה רק ישתפר ממש כמו שאת מרגישה ככה יעבור לך היום....

u z a

New member
המשך עדכון...

עשיתי היום בדיקת דם, לבדוק אם היה ביוץ. אני היום ביום ה- 20, ולמעט שתי קפיצות בחום (שירדו מייד למחרת), אני שומרת על חום נמוך. לכן אני בטוחה שעוד לא בייצתי, למרות שלקחתי איקקלומין החודש. אז ככה: E2 - 2545 פרוגסטרון - 7.5. הרופא (המתוק שנתן לי את הפלאפון שלו) אמר לי שדווקא יכול להיות שהיה ביוץ, אבל בערכים האלה הוא לא יכול לומר בוודאות. לאור העובדה שבשני המחזורים הקודמים כן עלה לי החום בביוץ, אני נוטה להאמין שבכל זאת עוד לא היה ביוץ, אבל בסתר ליבי אני מקווה שהאיק' הוא זה שמשבש את החום.. בכל מקרה, אני ממשיכה לנסות במרץ רב.

תמרלה

New member
פרופיל 99 ישר לצנחנים!!../images/Emo153.gif

מהצבא אנחנו כל הזמן בודקים את הפרופיל - הפרופיל הצבאי, הפרופיל שלנו -איך האף סולד גבוה או שפיצי?
ועכשיו פרופיל הורמונלי! אז נהדר שהפרופיל תקין זה הכי חשוב!! ומקווה שהיה ביוץ ויהיו תוצאות חיוביות ושיחד נהיה בטירונות של ספטמבר !!! ו100 ש"ח דוח- יצאת בזול!! שיהייה רק טוב
החיזר בכותרת זה הכי קרוב לחייל שמצאתי!

pizy

New member
נכון שזה מוזר?

גם אני חטפתי פטריה קצת אחרי שהתחלנו לנסות להכנס להריון. אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שזה קרה לי - לפחות לפני עשר שנים. נורא מוזר, כאילו הגוף מרגיש שאנחנו מנסים משהו ומגיב. מה אתן אומרות?

למעלה