הייתה תאונה?

JaneLame

New member
הייתה תאונה?

"וגם היתה לי בחורה קצת פראית קצת לא ברורה אך לא הגיע לה שאשתגע אז במכונית שכורה הרסתי לה את הצורה ועכשיו אני מתגעגע" זה לא עוזב אותי בשקט - האם השיר מבוסס על סיפור אמיתי?

זה אחד הבתים

הכי סתומים של מאיר חשבתי בהתחלה הרביץ לה אבל מאיר? מכיר את ההופעה בברבי שבה הוא מביא שאלון לקהל על השיר היכנסי כבר לאוטו וניסע ? מה שבטוח שהוא לא הרביץ לה אבל יכול להיות שהוא עשה תאונה והיא נהרגה והשאירה אותו להתגעגע לא בטוח אבל הכל יכול להיות אם למישהו יש אש אז שידליק גפרור

metalbeast12

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי...

אני זוכר שקראתי ראיון עם תרצה שבו היא מספרת שהבית הזה נכתב בהשראת תאונות דרכים רבות שמאיר זצ"ל היה מעורב בהן. היא סיפרה שהוא היה חולמני וכל הזמן חשב על שירים בזמן הנהיגה, בשלב מסוים הם שכרו רכב, אולי אחרי תאונה, ואז הוא הרס גם את הרכב השכור. הרסתי לה את הצורה נאמר בהקשר לרכב כאמירה בסוגריים.

לפי מה ששמעתי..

מאיר היה נהג לא הכי טוב.... אז הוחלט שהוא ינהג על מכוניות שכורות, ושיהרוס להן את הצורה.

סליחה אם אהיה קצת יניב הערבי לרגע

אני לגמרי הבנתי את זה כמו.. טוב תבינו לבד (והוא לא התקשר למחרת)

רינה8

New member
תלוי איך מסתכלים על זה

הברקה של יניב וגם היתה לי (בחורה) נשמה קצת פראית, קצת לא ברורה אך לא הגיע לה שאשתגע אז במכונית שכורה הרסתי לעצמי (לה) את הצורה ועכשיו אני מתגעגע.(לעצמי לאלוהי לנשמתי) ולך תצא מזה עכשו איך תצא מזה עכשו מוצץ גבעול מתחת איזה גשר מי צריך אותך עכשו מי בכלל זוכר אותך עכשו לך תתחיל למצוא שוב את הקשר (עם עצמך, עם נשמתך, עם בוראך)

drummer99

New member
דעתי הכוונה ל

וגם היתה לי בחורה, קצת פראית קצת לא ברורה. (בחורה היא כמו מכונית, צריך לשמור עליה, לדאוג למים, שמן, דלק וכד', או שהכוונה באמת לבחורה שלו, תרצה, פראית, נוסעת כל הזמן לנסיעות עסקים בעולם.) אך לא הגיע לה שאשתגע – (תרצה היתה בנסיעות עסקים, רוב הזמן, הוא לא רצה להשתגע) אז במכונית שכורה (בחורה שכורה = זונה, בשיר הקומבינה, הוא אומר שהוא היה הולך לזונה) הרסתי לה את הצורה (הוא שכב עם הזונה, והוציא את כל פורקנו והאנרגיות שלו עליה) ועכשיו אני מתגעגע. (את זה ניתן לפרש לשניים: 1 מצטער על מה שעשה ומתגעגע לתרצה 2 מתגעגע לימים של הבלוי עם הזונה

אם תרצה תשמע אותך חבר

אתה בבעיה ולא היתי רוצה להיסרט מציפורניה של זאת אבל אשריך על הרעיון מתוחכם

למה באלימות?

כל השיר מדבר על אחד חולמני שכנראה פיספס דבר או שניים בחיים תמיד נראה לי שבשיר הוא מספר על איזה ריב או ויכוח עם אותה בחורה במכונית, דיכא אותה או משהו; כלומר, לא אלימות פיזית אלא מילולית - הרס לה את הצורה - שבר אותה. אחר"כ הוא מתגעגע... פיספס גם את זאת.

למעלה