הייתה לי תובנה עכשיו

xofer

New member
הייתה לי תובנה עכשיו

למה הסאונד של קוסמה כל כך מעולה וטרקים מינימליים עובדים אצלו כל כך טוב: הבאסים נשמעים בבית כמו בטורבוסאונד! אני ממש לא מבין בסאונד, אבל במערכת שלי, שזה אומר מהמחשב ל"סוג-של" קולנוע ביתי מרמקולים ישנים מסוגים שונים - רק הטרקים שלו, ונגיד של וויזי-נויז, או סאב-6 משחזרים את התחושה של הבאסים (גם הבייסליין וגם התופים עצמם) אולי זה קשור גם למבנה של הטרק, שיש בו דברים שמזכירים מעברים שDJ עושה במסיבה. פשש. חזק מה שקורה פה.

Nofale

New member
אהה

הייתי אתמול במסיבה במועדון הסיטייי הולל עם וויד ודאלי ודאלי הזאת כזאת לסבית בא לי להרוג אותה דבר ראשון על זה שהיא כל כך מכוערת דבר שני היא משחקת אותה דלוקה זה מגעיל אותי וגם הביאה סט די חרייאט וויד היה סבבה

Nofale

New member
../images/Emo140.gif

אא chakra_&_edimis - x_file(species_rmx) לא כזה משהו נראה לי אני שומע תעומואים האלה שסתם עושים רמיקסים ולא תורמים בכלום

blue pill

New member
סיטי הול? למה??

תמיד כשאני עובר ליד ורואה את האנשים, אני נגעל..... זה מקום נחמד בשביל הופעות, אבל לא מקום לרקוד בו..... ויש שם מלא ערבים שבאים לדפוק פלאפונים וסתם להציק לאנשים......

Nofale

New member
כן בחוץ...

תשמע הדר מה אתה מצפה השכונה הכי ערבית בארץ אבל בפנים חמים ונעים...

dr ganga

New member
אחי מה הקשר?

אגב אם כבר מערכת טובה, אז funktion 1 מערכת יותר טובה!!!!..אחח פאנקטשן אחד קטן כזה בסלון.....

xofer

New member
זה לא חייב להיות קשור למערכת אח שלה

אני מדבר על הבאס הנקי והמלא שיש בטראקים, על הקיק שלא מתנגש עם הבאס

goaguy

New member
הידעת

שאת הדיסק הראשון של קוסמה הוא עשה עים כרטיס סאונד רגיל שבא עים כול מחשב. עכשיו אני מקווה שאתה מעריך אותו עוד.

למעלה