הייתה לי שיחה

הייתה לי שיחה

עם אחת החברות שלי. היא התחילה לכתוב בפורומים רק כדי להכיר חברה (ואין בזה כל רע), היא הכירה כמה אנשים ומאז היא לא כותבת יותר, טוענת רק כשרע לה היא כותבת. אני חושבת שזה מגעיל לעשות את זה. היא מעוניינת להכיר בחורים וחברות באמצעות הפורומים וזאת מטרתה היחידה. היא לא מגיבה לאף פורום ולאף הודעה אבל רוצה להגיע למפגשים, ולהמשיך להכיר. אני חושבת שכדי שיתייחסו אליה במפגשים ובכלל כשתכתוב הודעה היא צריכה להיות פעילה ולא להיכנס מתי שמתחשק לה רק, זה נצלנות מה דעתכם? הייתם מקבלים "נצלנים"?

n o g a1

New member
קרן אור המקורית

לא רואה ניצול , מצטערת! מותר רק לכתוב. מותר רק להגיע. מותר לא לכתוב ולא להגיע. מותר גם לכתוב וגם להגיע.

בלי להתיפיף עכשיו

כבר ראיתי כאן הודעות וחוות דעת על אנשים שאתם קוטלים, גם כאלו שכתבו פה בפורום. אז על אחת כמה וכמה כאלו שלא כותבים פה? בטח לא תתיחסו אליהם במפגשים. תהיי כנה, אל תתימרי להיות צדיקה

n o g a1

New member
אני צדיקה אבל

נעזוב את זה... תסלחי לי , זה מכעיס אותך , אבל לא רואה ניצול! מה מטריד אותך שלא התייחסו אליה? שהייתחסו למרות שהיא לא כותבת? מה מטריד אותך? מה דעתך על אלה שרק כותבים ? גם מנצלים? חצופים , לא באים למפגשים!!! מה זה בי"ס? כולם חייבים לכתוב , מי שלא כותב (מומלץ שיכתוב יפה ושנון) ...לא יוצא לטיולים ולימי כיף!

ר כ ל ן

New member
ניצול? אם כבר ניצול אז -

זה שאת כותבת שהיא חברה שלך בעוד את בעצמך חושבת שהיא נצלנית מעיד משהו גם על עצמך. לזה קוראים בעברית יפה - צביעות.

רכלן, צביעות זה לא בבית ספרי

ובניגוד אליך או לפי הניק שלך בכל אופן אני לא צבועה. כי אני אומרת כל מה שאני חושבת ולא מאחורי הגב.

ר כ ל ן

New member
את לא

את מדברת עליה מאחורי הגב, למה שלא תגידי לה מה את חושבת? אמרת לה שאת חושבת שהיא נצלנית? בטח שלא.

חחחחחחח בטח שכן

ולא רק זה, גם אמרתי לה שלדעתי זה אגואיסטיות. כי זה בדיוק כמו לדפוק וזרוק. מצאה חברה וזהו לא כותבת יותר. קשה לה ורע לה אז טוב היא שוב רצה למחשב לחפש נחמה. אין בזה כל רע , רק שאני חושבת שמקומות כאלו נועדו לתמוך האחד בשניה ולא רק תתמוך בי ולא אתמוך בך

ודרך אגב

החלטתי לכתוב בעקבות השיחה איתה על הנושא הזה ולא לפני שהעלתי את זה בפניה. צבעיות זה הדבר האחרון שאפשר לומר עליי!!!

יערית

New member
תשמעי

זה עולם חופשי,והיא עושה בעולם הזה מה שהיא בוחרת, אני בעד,שתבוא למיפגשים ותיצור את הקשר שהיא רוצה מבלי להיות מחוייבת לכתוב או להגיב. הפליאה שלך ילדותית או שנדמה לי?

היה לי חבר בכיתה

שתמיד היה מבקש ביס מחברים שקנו פיתה במזנון, אבל כשהוא היה קונה, לא היה מחלק לאחרים... יום אחד נמאס לכולם והחלטנו שפעם הבאה שהוא קונה פיתה, כולם באים אליו (אחד אחד ולא בבת אחת) ומבקשים ביס... אז הוא התעצבן, אבל הבין את הפואנטה... מה רציתי לאמר? אם החברה שלך היא נצלנית, הסביבה תגלה זאת ותזרוק אותה מתי שהוא. מה עוד רציתי לאמר? אף אחד לא צריך לכתוב בפורום כדי להיות פה. יש הרבה שהם רק קוראים, אז מה , הם נצלנים? או, מה, תשב חברתך ותכתוב כדי לצאת ידי חובה? עדיף שתכתוב רק מתי שבא לה. אם תכתוב משהו שאחרים יכולים לקבל ממנו משהו? אז אחלה. וחוץ מזה, בכלל, יש כאלה שבכתיבתם הם אישיות אחרת מהמציאות ואין בכך שום פסול בעיני... בכל מקרה... לילה טוב יניב...

למעלה