הייתה לי הארה!

Hairspray Queen

New member
הייתה לי הארה!../images/Emo16.gif

תחשבו על זה- קורט וקורטני נפגשו, אחרי שלושה חודשים הם התחתנו, ואחרי שישה חודשים פרנסס נולדה. בחשבון נורא פשוט זה יוצא תשעהההההההההה חודשים! המסקנה- לא בטוח שקורט באמת אהב את הכלבה הזאת, הוא פשוט היה בנאדם כל כך טוב, שהוא לא רצה להשאיר אותה לבד בהריון!!!!!!!!!!!

space girl

New member
קודם כל - ברוכה הבאה :)

אמממ בקשר להארה שלך , למה פרנסס נולדה אחרי שישה חודשים ? תינוקות לא אמורים להיוולד לאחר תשעה חודשים ? אבל לא משנה תקופת הזמן , אני חושבת שאם קורט היה חי רוב הסיכויים שזה היה נגמר בגירושים , בתמונות שלהם ביחד , קורט נראה כל כך מאולץ . ... באמת אם חושבים על זה לעומק , נראה כי בקשר שלהם היה גם טבוע צד של רחמים כלפי קורט, יותר נכון קורט פשוט לא רצה לנטוש את קורטני בהריון ... כפי שאמרת . הוןא בנאדם יותר מדי טוב בשביל זה .

nnnnnnnnn

New member
בחייכם...

אני בטוחה שקורט אהב את קורטני ולא התחתן איתה מרחמים זה פשוט שטויות... ועוד איזה הוכחות יש לכם "בתמונות שלהם קורט נראה כ"כ מאולץ" מה את קובעת על סמך תמונות וחוץ מי זה אתם לא כזה מכירות את קורט למרות שאתם חושבות אני בטוחה שאף אחד כאן לא הכיר את קורט באמת ככה שאתם לא יכולים לקבוע אם היה בן אדם כזה טוב אחרי הכל זה מה שאומרים אחרי שבני אדם מתים... לדעתי כל מה שאנחנו יודעים הוא בקושי רבע ממה שקרה שם באמת אז בבקשה מספיק אם השטויות...

lifes sucks

New member
לא,לאא...לדעתייי...

קורט ממש אהב את קורטני וזה מה שעצוב כאן הוא ממש ממש אהב אותה...דווקא מהתמונת אפשר להבין שהוא ממש אהב אותה בלה בלה בלה ... אבללל...אפשר לראות ביומנים שהוא כתב (אם אתם חושבים שהוא כתב...) הוא כתב כמה שהוא אוהב את קורטני ובגלל זה זה עצוב כי הוא ממש אהב אותה והיא בגדה בו המון פעמים, והיא גרמה לו לעצב רב.. אתם יודעים כמה שאני שונאת את קורטני אבל לצערי הוא אהב אותה כל כך...והיא הרגה אותוווווווווווווווווווווו זזזזזזזזזזזזזוננננננננננהההההההההההההההההההההה

lifes sucks

New member
כן בטח יש אותם בארץ ממזמן

חח..סתם סתם באינטרנט מפורסמים המון דפים מן היומן של קורט בחלקם לא ממש רואים טוב והכתב קטן..אבל בחלקם אפשר ממש לקרוא

Hairspray Queen

New member
אני גם לא אקרא!

כי זאת חדירה לפרטיות של קורט, ואני בטוחה שכשהוא כתב אותם הוא לא רצה שאנשים יקראו את זה!

space girl

New member
זו הייתה רק דעתי האישית :/

כלומר , אני בטוחה שקורט לא סתם עשה לקורטני טובה והיה איתה. אבל לדעתי האישית לפחות זה היה מסתיים בגירושין , ובכלל... הם לא נראים ממש מתאימים ... אבל אני גם לא ממש אובייקטיבית :/

iLoveKurtCobain

New member
את טועה...

הוא כתב בעמוד הראשון של היומן שיקראו את זה כדי שיבינו איזה בנאדם הוא היה

the sofa city

New member
לא יודעת,וגם לא ממש נראה לי,

בואו נלך עכשיו על המחשבה שקורט התאבד. הוא לא רצה להשאיר את קורטני לבד עם תינוקת ותינוקת בלי אבא, בסדר אבל זה לא הגיוני כי הוא התאבד והוא עזב אותם. בואו נלך על המחשבה שקורטני רצחה אותו. קורט אהב את קורטני אבל היא לא והיא לא רצתה להיות איתו יותר, ביי ביי קורט... :~(

ש ו ק ה

New member
אבל שכחתם...

שהוא רצה להתגרש ממנה???? קורטני לא גילתה על הפתק שהוא השאיר לה ובה הוא אומר לה שהוא רוצה לעזוב אותה תקראו שוב את הכתבה על הרצח של קורט לדעתי יש הגיון במה שאמרו פה שקורטני נכנסה להריון וקורט פשוט התחתן איתה ולא השאיר אותה לבד...

princess black

New member
למה שקורט יעשה דבר כזה?

זה לא שאי אפשר לעשות הפלה אם הוא לא אהב אותה שום דבר שבעולם לא יכל להכריח אותו להיתחתן איתה הוא יכל להיות אבא של פרנסס גם בלי חתונה

למעלה